heeyy soooul sister!!!

jag ar lat. alla bilder kommer upp pa fb som ni marker ist. men skriver har lite for att iblan i alla fall.

igar fyllde stina ar:) sa blev en dag pa stranden och utgang i sydney pa kvallen :) kul men en allt for sen natt! Idag har vi varit med en bat pa havet hela dagen och imorgon blir det stranden igen och in till sydney pa kvallen for att se lite fyverkerier... ska nog bli ett bra avslut pa aret hoppas jag :)

en peta och en hanna lagar mat :O!

jul i australien!!

tankte dra lite kort vart som hander har under jul. till och borja med kan jag ju saga att det ar underbart!!!

i torsdags, dvs dagen innan julafton sa var jag stina peta och en annan tjej inne i sydney och shoppade. jag hittade bara en nice top och ett par orhangen. och ja, julklappar till familjen :) en hanna som backpacker ar nog inte den basta kombinationen. dels ar det en fordel om man inte gor av med pengar pa onodiga saker och dels sa far onodiga saker inte alls plats...for tillfallet ager jag ca 6 par short och ca 13 olika linnen.. hmm.. det har kommer itne funka i langden?? har aven borjat blivit sadar jobbigt tjejig igen sa jag har aven borjat slosa pengar pa nagellack, ringar, armband ... ja allt sant dar som jag verkligen itne behover.... not goood! men stina ar till en bra hjalp for mig :)... an sa lange... tror hon blir mer och mer tjejig hela tiden ocksa.. XD

aja.. pa kvallen blev det utganG. borjade inte bra. vi kom in pa cluben sen 10 min senare slangde de ut oss pga att vi hade flip flopp pa fotterna. och ja.. som backpacker har man inte plats for massa hogklackade skor..... (ager 2 par flip flopp, ett par springskor och ett par converse... hur ska jag fa plats med mer???) aja som tur var hade coles opppet ( en mataffar), sa vi kopte ett par billiga skor som sag ratt snygga ut ... nar vi visade dom for vakterna sa var dom tydligen for sandaaktiga ocksa.... sa dom vagrade slappa in oss...sa vi gick till coles igen och kopte ett par fuuuula sneakers... och ja.. da kom vi in...da var mitt humor ratt sa sabbat :) mendet blev en kul kvall i alla fall :)

24 dec, dvs pa julafton, igar sa spenderade jag och stina dagen pa stranden, narmare bestamt bondi beach :D! det var awesome.. hade malat sverigeflaggor pa oss och skrivit ut en flagga, haha :) och med vara sota tomteluvor!!! en jatteharlig dag!! vi kostade aven pa oss att ata pa en mysig och good restaurang vid beachen! gotteligottgott :)!!!! vid 9 tiden tog vi oss in till darling harbour och at middag och kollade pa fyverkerier :) bra avslut pa kvallen!!! kopte aven en ny jattesnygg bikini, ett par skor (sa jag kan ga ut i fortsattningen) och en julklapp ..+ jatttteeegoood choklad :))))

fast.. nej jag skojjade bara.. haha vi glomde kliva av bussen pa vag tillbaka dar vi bor, dvs 1 h utanfor central sydney. sa nar vi val klev av sa hade vi ingen aning om vart vi var.. som tur var tog peta sitt korkort forra veckan sa hon kunde komma och hamta oss :))!! vi avslutade kvallen med 2 avsnitt av gossip girl.. haha tjejgit for att vara mig ? haha ngt.. vet inte vad som hant med mig.. jag som alskade att ha killklader pa miggg innnan.. hmm.. vem har lilla hanna blivit ???? hoho vet inte.. vagar inte ens tanka pa vem jag kommer vara nar jag kommer hem.. hmmm... vid 3 tiden pa natten somnade jag..

idag blev det uppgang vid nio tiden. vi at fruktsallad tsm med familjen pa morgonen sen oppnade vi massa paket framfor granen.. aah vad sota min familj ar.. fick ett jattefint halsband, ett linne, massa utskrivna kort hemmifran och ett langt brev, pengar och ett kul kort pa pappa utkladd till tomte utanfor huset i snon XD haha... sakna den svenska julen!! mormor och morfar var ocksa sota och skickade hit julklappar :) och sa fick jag ett apfint armband av familjen, jag alskar det!!!! har dok ett problem..... min garderob har nu okat med ca 10 nya plagg pa 1,5 vecka.. HUR SKA JAG FA PLATS MED ALLT I MIN VASKA?? hm..... far nog kopa en till :)

sen akta jag peta och stina ner till en av de underbara beacherna har och hade picknick. har firar man namligen jul 25e :) nu ar jag och stina ensamma hemmma. peta ar uppe vid hasten. i kvall blir det finmiddag och sen ut och kolla pa roliga hus... men dom firar tydligen mer jul i morgon. sa blir spannande :)

nu ska jag ga ut och mala naglarna i solen. haha :) och satta pa mig mitt nya linne, armband och halsband och orhangen. och se allmant somrig ut i mittt solblekta och yberkrullgia har och i mitt nya bruna utseeende.. hihihiii!!

haa en underbar jul allesammanns!! och forlat om jag inte kunnat ringa er alla dar hemma men har inga pengar pa mobilen for tillfallet :( och ska forsoka skicka ett mejl till alla ocksa.. men har inte haft tiid.. FORLAAATTT!!

och... om ..... 10 dagar ar jag pa surf caaaamp!!! iwweh :)

juldag pa stranden




livet leker!!! idag hade vi en julig dag pa stranden med vara fina tomtemossor :) imorgon blir det shopping infor jul med stina och peta i stan :) maste ju ha klanning till nyar och stinas fodelsedag!!! 27e aker vi till bluemountains och 3e har vi bokat en surf camp och efter de tar vi oss upp mot byron bay for attt antagligen surfa en massa :D livet har ar underbart!!!!! ar sa hemskt ledsen for att jag inte hinner med att prata med er alla dar hemma, men det betyder inte att jag inte saknar er!!! hopppas ni alla far en riktigt god jul!!!! har kanss det inte alls som jul!!

sry


bakom baren, me and stinis!!

Me Clayton vasco and stina!


alcolist, javisst? nejda...


finsch bay!!


vid hotellet dar vi bodde!!


me and stinnis vid cape trib :)


Last evening in the bar.


me making a tequila sunrise to stina :)


bastaste lani!!!


me and anthony! folk tyckte vi sag ut somsyskon.. hahah..


me and james cook!


valdigt kort sammanfattning av mitt liv de senaste 7 veckorna.

sry for den usla kontakten men hari nte haft internet elelr telefon pa evigheter ... sakanr er alla!

RSS 2.0