lidingeöloppet

Börjar komma in i jobbet nu och det börjar gå bra. börjar även bli friskare:)... även om jag låg och hostade minst halva natten och trodde jag skulle spy i morse XD men ögat var iaf bara lite varigt i morse XD

Nu ska jag anmäla mig till Lidingeöloppet:D även tjejmilen^^ mihi. nu är det bara att bli helt frisk som gäller så jag kan börja min hårdträning:D..... ska även boka biljeter till P & L nu tror jag.  Om ett tag kommer nog jonas förbi och hämtar sin tröja med som jag typ lånade för åttioårsen! frågan är vart den ligger?hmm...tur att mammor brukar ha koll på allt x) ^^ blir nog att spela lite minigolf också, och jag ska vinna!


bli frisk?

Idag är jag dödast - igen!... vaknade med ont i örat och ögoninflamation.. men tålig som jag är drog jag till jobbet iaf...färsta dagen ensam på jobbet, även första dagen med en jäkla massa reklam. blev 1 timme och 45 min övertid. somliga stunder trodde jag att min kropp skulle kolappsa. även om det mest är villor så är det en jäkla massa spring i trapphus och mkt lastanden. det tar på kroppen, speciellt när man är sjuk... nu har jag bara legat o i princip sovit sen jag kom hem.... smittsam och sjuk som jag är...



lite bilder från i lördags :))

förfest hemma hos erik innan vi drog till dössberget. Hoffmaistro


Pumpbolaget


va i sommarstugan på dagen


ett litet sött föl^^

kanske inte konstigt att jag aldrig blir frisk med tanke på hur mkt jag flänger. men men. och för övrigt så älskar jag bugg, jag bara måste lära mig det riktigt bra!!! haha:)

Peace & Love blir det till helgen ifall jag mår bättre då :):)

verkligen inte tur!

... nu har man fått ögoninflamation också.. inte så farligt än men ändå irriterande :( ...måste la jobba idag iaf.. hoppas hoppas verklign på att jag kan jobba resten av veckan också!! känner av lite smått i öronen också :( faan...


större bilder.

nu har jag lagt upp alla studentbilder här igen. nu med 700px ist, mkt större format, mkt roligare att se dem större tkr jag=))... så nu kommer de snart fler bilder från studenten bara för att jag saknar den så, och stora blirom sålänge de är tagna med systemkameran. 

lite bilder från igår kommer snart också. dock inte med så bra kvalle^^... mobilkameran är ingen vidare kamera. idag ska jag även pallra mig till antonia och säga hejdå:||



jag kommer sakna dig hur mkt som helst !<3


nytt

ny design på bloggen, men inte alls klart än så är lite rörigt. mår bättre idag. ska nu dra till sandra o hennes kompisar sen blire hoffmaestro på dössberget ikv. ha de bra alla!

midsommar.

kul midsommar? legat i sängen hela dagen. nu har alvedonen slutat värka och jag kan i princip inte svälja över huvud taget. kroppen är helt borta, snorar som en gnu, och halsen värker som bara satan. nyste gjorde jag också nyss och aj vad ont det gjorde. mysigt? nej inte så. kul midsommar? nej inte precis.

rinner iväg?



Look into my Eyes
You'll see
What you mean to me


längsta dagen någonsin. farmor är här också :) hanna är trött. och har ångest över vad jag ska göra i höst och inte. vad vill jag egentligen göra av mitt liv? Hur ska jag kunna veta det redan nu? Är det inte lite tidigt? Tiden bara rinner iväg. And soon its over i guess. soon im 90 years old.... hmmm...

summertime



ahah bilderna symboliserar mig och antonia rätt bra... vad äter vi hellre än oreos och hallonsoda^^? alltid lika gott!!!!

Jobbet gick utmärkt igår, åkte hem en snabbis efteråt och drog sedan ner på stan hem till anotnia. vi trallade runt lite på stan, fikade på bryggcaféet och ja som ni ser, så åt vi även lite annat och smaskade. kom hem sent igår med och somnade som en stock igen ..^^... dock lite ont i halsen igen :SSS..kunde inte svälja i natt, men är bättre idag. har nyss varit och jobbat... nu ligger jag ute på en filt i solen och bara halvsover.. ska nog försöka hinna med att städa igenom hela mitt rum igen också.. är också sugen på att måla om igen.. har tröttnat på mitt rum... vad är fint? rött och vitt?? cerist och vitt?? hmm... vill ha det ljust iaf....

lite osäker på vad som händer på midsommar.. vet inte riktigt vad jag vill... hmm....aja det blir nog bra:))

jobbet gick massa bra idag, imorgon är sista dagen med en introduktionsledare med i bilen, sen måste jag klara allt själv, men det blir nog bra =)) lite över 1000 kr tjänade på två dagar, det är nice=))

introduktion

gah. första dagen på jobbet om ca 1 timme. lite lite nervös, men inte så farligt som det skulle ha varit för två årsedan. jag fattar inte, jag är i princip aldrig nervös för något längre. sådant som jag antagligen skulle varit nervös för i flera dagar innan tidigare bekymrar mig inte alls längre. asskönt!!!

igår kom antonia hem från london :DD men åker om bara en vecka igen :oo...va iaf med henne och solade igår kväll, själv hade man ju redan nästan bränt sig under dagen. värsta sommarvädret!! haha kvällen slutade iaf med att vi köpte en pizza och satt oss och åt när klockan slog tio på kyrkogården. höhö....när jag kom hem såg jag klart en riktigt bra film "My Sister's Keeper", värd att se :).. jag verkligen grät i slutet... haha..sen somnade jag som en stock, som även det alltid sker nu för tiden. förut kunde jag ligga vaken i timmar, men det händer aldrig längre. max tio minuter = asskönt =)!!

aja nu ska jag klä på mig eller ngt, ha en bra dag!!

hemmelihemm

ja nu är jag hemma från "Uppsala". haft det riktigt kul =))! och ridit lite på emilias häst också, inte ridit på över 1 år så det var riktigt mysigt! jag  bara måste hyra/köpa häst när jag blir stor :o.. saknar ridningen...  

i morgon börjar jobbet. postnissen hanna kommer det vara i 8 veckor framöver=)...Ska böra träna ordentligt nu igen också. satsar på både lidingeöloppet och tjejmilen i höst tror jag. hihi...

vet fortfarande inte vad jag vill göra i höst.. lär ju komma in på allt jag sökt, fick ju mkt bättre betygän vad jag förväntat mig så. men vet inte om jag vill? funderar på att ta och plugga tyska i tyskland i ett år också. men austalien lockar fortfaande...svårt!!

aja nu ska jag dra ut, hare bra alla=)!


kommer aldrig glömma studentveckan

tjolahopp

börjar bli frisk :))... en jobbig jäkla hosta bara, sov inte så mkt i natt. hosta e jobbigt:(... men men=)... provjobbade lite idag, blir rätt skönt sommarjobb faktiskt :)) blev "jobbmöte" också. sen har jag bara försökt får mig själv helt frisk, druckit massa te^^... längtar efter att få börja träna på riktigt igen :DD... i sommar då jäklar:))... bokade även tågbiljetter till Emilia idag, ska bli kul :) komma bort lite innan jobbet börjar. behöver ju pengar men finns väl roligare saker att göra:)??.. har lite ångest inför hösten också, något måste jag göra, men vet inte vad. vill inte börja plugga på en gång. vill resa. men vet inte vart? australien lockar fortfarande.
känns lite jobbigt att många ska åka så himla långt bort :S ... hur ska jag klara mig utan antonia i ett helt år :OO??  måste träffa sönder dig nästa vecka!!!!! nej nu ska jag sluta vara en tönt...får försöka tända eld på huvudet och få ur alla tankar på det sättet i stället :)..ja det låter bra :DD höhöh!

iichhh biiinnn eeeinneeenn töööönt :))!! tschhüsss





random bilder



fler bilder kommer senare. finns inte så mkt att göra ändå när man är sjuk som ett troll.. studentveckan - den bästa veckan i mitt liv!!!

bal

balen var underbar även om jag var väldigt förkyld. jättegod mat, supermusik och alla underbara vänner. kommer sakna er allihopa<3. kom väl hem vid ca 4, när jag vaknade hade jag ingen röst alls, de ringde från ett annat sommarjobb och frågade om jag vill jobba i sommar, har ju redan ett jobb så var tvungen att tacka nej, tacka nej utan någon röst alls. det var rätt pinsamt. har sovit hela dagen, ska snart till emilia och hämta mina grejer :))

..bilder kommer sen någon gång.. har som sagt ca 1000 bilder från studenveckorna.

STUDENTEN

nu har jag tagit studenten=underbart.
är sjuk idag och lider av mina brännsår av brännässloor. lindat blöta trasor runt hadlederna nu. aj som fan.
skriver mer en annan dag. ska sova nu och hoppas på att jag mår bra + bra väder i morgon till balen.

bilder finns i väldigt stora lass på fb.

KOMMER ALDRIG GLÖMMA NV3B, NI ÄR BÄST OCH JAG ÄLSKAR ER.

yeeah=)



studentveckan är i fullgång!!! wiiehoo!! paryh :D idag blire cabaré, studentlunch och vagnklädning dagen lång!!! för vi har bara eeeeen dag kvaar!!gårdagens utgång = sjukt kul :DD:D:D hela veckan = wiieh :D

LÅT STUDENTVECKAN BÖRJA!



FÖR SÅ ÄÄR HIMLA GLAD ÄR JAG NUUU!! STUDENTKLÄDER FIXADE, BALKLÄNNIG KÖPT, SMYCKEN FIXADE, DRICKA FIXAD, 1991 ENKRONA FRAMTAGEN OCH STUDENTMÖSSAN FRAMLAGD!!

IMORGON BÖRJAR STUDENTVECKAAN!! MÖSSPÅTAGNING PÅ STAN MED ALLA ANDRA CA 700 STUDENTER + FEST FÖR ALLA STUDENTER PÅ ETAGE SEN!! KOMMER BLIII GREEAAT!! ÅÅH JAG ÄLSKAR ER ALLA I NV3B!!



gårdagen var för övrigt bra:) stekte i solen och spenderade kvällen på falukalaset.

ÅÅÅÅÅÅÅÅH:DDD

JAG HAR HITTAT VÄRLDENS FINASTE BALKLÄNNING :DDDD skulle in o testa den jag hyrt igår, när jag såg en klänning, en sån som jag altid föreställt mig, rätt färg, rät modell, ja allt.. va tvunen och testa och den satt helt perfek. SÅ NU ÄR DEN MIN :DD MIN FÖRALLTID =)))) ska snart ut o ta lite kort medan äppelträden fortfarande blommar. CERIS <33

Gårdagen va bra, lärarcabaré o sen blev de stan. vi täffade på sofia sandra o sara, så kollade på rix fm till de va slut ^^.. sen träffade vi på pontus o lundwall och gick o käka på donken. jag har blivit en liten tjockis vad det gäller mat och dricka. NOOT GOOOD.  Vid 12 va mina ben helt slut o då åkte jag hem och somnade som en stock ^^ ... aja braig dag iaf :DDD... and lets make today even better :oo!



detta kollaggjodes till lärarna i förrgår, och jag skrev uti A3 och plastade in, blev riktigt nice :))


too fast

jag har ångest. snart är allt det här roliga över. dagarna är verkligen underbara just nu. men snart kommer mycket vara över, det kommer kännas tomt och jag kommer sakna alla hur mkt som helst ://

wihoo

gårdagen var sjukt niceee!!!!!!! lacer doom va bland de roligaste jag har gjort :O? nej menr seriöst, det var ju askul :D kom 4 /16, rätt nöjd faktiskt ;DD.. efter de blev de aqua nova innan vi drog till kupolen en sväng!! and well, nu är ALLT vad det gäller kläder, smycken och sånt fixat!!!! kom hem vid ca åtta, då blev det att svida om och dra till etage!! det var bland de roligaste kvällarna på etage :DD!! asnajjs!! och billigt. kanske lite för billigt? mår inte bäst idag. men jag lever och det är snart studenten!!!

sista lektionen med perra idag :( jag kommer börja gråta xD? han är den bästa läraren som jag någonsin haft! kemi och biologi hade inte kunnat blivit bättre med en annan lärare! man har lärt sig hur mkt som helst? kommer sakna honom!

:D



gårdagen var jättehärlig!! inte ett moln på himlen!! fått reda på alla betyg nu.

i år blev de mvg i tyska steg 5, svenska B & C, Psykologi A & B, Matte E & Breddning, Naturkunskap A, Biologi Breddning, Kemi Breddning, Biologi B och Projektarbetet. och Vg i fysik B och religion.  jag är jättenöjd :))

drar gårdagen lite kort. drog hem till antonia vid tio och väckte henne, vi gick ner på stan, köpte mösspåtagningsbiljetter till etage, jag köpte en bikini och hon lite grejs. sen gick vi och köpte en dricka och godis och satt och stekte vid ån fram till 3. då drog jag till skolan och fikade med lite folk. sen in till stan för att möta maria, vi skulle handla lite att grilla. sen trampa ut till roxnäs och grilla med NV3. mysig kväll!

Idag blir det borlänge med NV3 hela dagen, blir massa kul=) lacer doom (hur stavas det?) och aqua nova=) kanske utgång ikv. får se. ha en bra dag alla för det ska jag ha!!

RSS 2.0