lost

jag ar lost. klarar inte av thailand. fina strander och festa. men jag ar fuckin trott pa det!! tror jag drar tillbaka till aussie eller ngt snart. detta ar inte kul.....

phi phi

idag drar vi till phi phi islands :D kommer bli nice :D!!! Mihihihi :)!

Saknar sonder surf dock!!


jag har inte tvattat haret pa 2 v nu och det ar inte ens smutsigt :D och det ar solblekt som fan efter surfingen :D wiieh!

Livet rullar pa

Mkt hander. Nu sitter jag i Phuket i Thailand. Hade svart att andas igar pa flyget. Nar vi skulle landa trodde jag att jag skulle svimma. Fick anstranga mig for att andas normalt. ritkgit laskigt. Nu rullar influensan pa. hej och ha. Kommer inte ens ihag hur det ar att vara 100 % frisk langre. Det var nog nagra manadersedan. Saknar surfningen och bali som tusan. Varfor var man tvungen att traffa ackligt snallt folk de sista dagarna??

Funderar pa att boka en biljett tillbaka och surfa merinnan jag atervander till aussie. Surfning ar beroendeframkallande!!

Thailand ar svindyrt for er som undrar! Hostel for 10 dollar per natt per person nar man kunde fa de for 2,5 dollar per natt i indo.. sugigt padet. df sager jag nog hejda om ngn vecka. Hahah jag och alanna holl pa att missa flyget igar. hann prcis innan gaten stangde XD 8e natten ute irad och kunde dessutom inte sova nar jag kom tillbaka. inbilliade mig att alla ljud var jordbavningar. illa!

Nu saknar jag folk sa det svider....

sista dagen i bali pa ett tag

sista dagen i bali. sista dagen av surfning pa ett tag. langtar till aussie nu. ska kopa mig en egen surfbrada.. Najs! Haret bleks och brunheten har kommit tillbaks.surfade 6 timmar igar, oj oj sa kul :D ska ga ner och surfa lite mer nu :D och ikv blir det sista utgangen i bali, 8 dagen i rad. jag ar inte ens trott langre aven fast jag bara sover ca 4 timmar per natt ochsurfar hela dagarna.. hmm... :D varat hotell ar rena rama lyxen :D:D!!!!

Lite mer shopping ikv. sista billabong och rip curl butikerna pa ett tag nu sa maste passa pa :D:D!!!


onodigt skit


Om 1 v ar jag pavag till thailand tsm emd emmi, tjejen bredvid mig :D iih langta:D


Kan inte heller vanta tills jag kommer tillbaka till australien och far traffa sylvie igen :D:D:D:D!!





Kopte nya coola roda horlurar igar som jag ska missbruka pa bussfarden ner till Medan nu, som kommer ta 16timmar... Helt beroende av Oasis for tillfallet! MUUUMS!!


Jaaaaaag saaaknar mina varma hooodiiies! kopte en ny beenie igar och det ar foooor varmt bara deeet!HAHAH!

It's been a while

Mycket har hant.

Varit pa den mest fantastiska on nagonsin. Jag, Alanna fran Canada och Lise fran Belgium bodde pa en ode o, mitt ute i havet i 5 dagar, utan elektricitet, och nastan utan pengar. vi insag att de inte hade ngn bankomat for turister dar sa vi fick leva pa absolut minimum i 1 vecka innan vi kunda komma at vara pengar igen. Frukosten bestod dagligen av farska cockosnotter som jag satt och oppnade varje morgon. sjukt gott men inte sa latt som det ser ut!

Pavagen tillbaka holl vi pa att sjunka med baten. Jag skojar inte. Det var laskigt nara. alla skrek och klamrade sig fast. Men vi overlevde!

Vilken lattnad det var nar jag val kunde ta ut 2 miljoner igen (ja tanka sig, jag ar faktiskt miljonar i detta land!). Att kunna ata vad man vill igen, utan att behova spara. for mig resulterade det i 3 kakpaket och en coola som jag levde tsm med pa var 16 timmar langa bussfard upp till Banda Aceh. Och tacka gud for att jag fortfarande lever! Har kor namligen allla som idioter. Och nagra speed limits ( glomt bort det svenska ordet) existerar overhuvud taget inte!

Har spenderat den senaste veckan pa Pualu weh, en o for snorkling och dykning. sjukt fin. jag spenderade dock den mesta tiden liggandes i hangmattan pa var balkong over havet. var namligen sjuk for 4 gangen pa en manad. feber for 3e gangen pa en manad. men nu ar jag tillbaka nagorlunda frisk igen. blev en hel del lasandes, inte helt fel de heller. Och en jakla massa pannkakor med banan och choklad och coconut juicer, mummms!!!

Pa sondag flyger jag till bali och surfar lite mer och om ca 1 vecka moter jag upp emmy i thailand :)!!

For overigt sa haller alla muslimer pa att gora mig spritt sprangande galen!! aaah. sjukt konstig religion faktiskt.

RSS 2.0