helg <3!!!!

Min goda och snygga drink från gårdagen, haha ^^

Igå blev de fest som sagt, efter en stressig dag med massa grejs. Men va kul iaf. Riktigt trött idag dock. Men har täffat Karin Maria och Emilia nu på dagen, riktigt kul att se er igen :D dom kom hit redan vid halv 11, så tidig start på dagen=)...Nu ska jag snart hem till Krille på lite kalas efersom han fyller20 idag! grattiis!! haha, hare bra alla :*



och usch och blä vad jag är fetsugen idag... småäter hela tiden!! chips<3 men av tanken på socker spyr jag nästan, fick nog i mig lite för mkt av kladdkakan på gullnäs tidigre idag även om den va god!!

wooops

full o glá kexchoklá, GODNATT!!!!

AUSTRALIA!!

Fraser island, we will be there!!!














 and the great barrier reef;)

Jump from the great blue mountains area:o? dont think so:D
Sidney... in 2 month we're there :O


And the surfers paradise ;D

Hihih idag har stina varit här och vi har planerat en hel del=)) ååh så jag längtar! har gjort fetaste packlistan!! fast kommer bli rätt lätt ryggsäck=) wiee!! jag bara längtar såå!!


mihihih

Trevlig kväll=) Har heller aldrig sett så mkt folk på stan som när jag cyklade igenom den vid... 11 tiden? helt smockat, kom knappt fram.. haha...imorgon ska jag jobba= ingen lust. Men bara 2 veckor kvar efter denna. Sen blir det väl ca 6 veckor hemma med massa tid till att bara umgås med sånna som man kommer sakna sönder medan man är borta=)).. Kommer bli jobbigt att lämna er, men jag har faktiskt inte planerat att försvinna för alltid:) imorgon ska jag och stinis planera en del, jag längtar=).. och vafan gör jag uppe såhär sent:O? ska ju fan jobba snart.. puss godnatt på er alla små söta ....ehm....apor :)?:*



...och detta är anlednigen till vf jag aldrig blåser mitt hår.. snyggt va? .. haha


FLYG!!!

niiiiiiiiiiiiiiiiiceee! brev fån Work & Travel !!!!  14.30 från Arlanda 25 sep drar jag och stina iväg med Thai Air mot Bangkok, flygresan tar ca 10 timmar. Där mellanlandar vi i 2 timmar för att sedan hoppa på flyget mot Sydney som tar 9 timmar.. OMG, det är länge :OO haha.. Flygrädda hanna:D meeen oj så jag längtar :)) Nu ska jag dra iväg till Erik, hare bra alla :D !


it is what it is

Dagen började bra. När man satt i postisbilen så ringde telefonen vid halv 11. Blev först lite orolig när de sa ngt om fullt . men de va endast så att vi får mellanlanda i Bangkok ist för Hong Kong, vilket inte spelar någon som helst roll. Så nu är vi alltså 100% säkra på att det blir av. Och hur awesome är inte det:O? Kan itne riktgit fatta det. Hahah och mammas kommentar nyss " är du säker på att du vill det här? Kommer du ha sån här resfeber i 2 månader med sånt här humör kommer det bli jobbigt".. hhahhah.. fast inte riktigt df jag varit gnällig och jobbig här hemma.. hahaa. men redan bättre så hon kan slippa oroa sig, i guess:)))

äntligen är solen tillbaka, då blir man lite glad iaf :)) varit på stan en sväng idag och på kvällsningen blev de att ta 1 mil ute i springspåret. av ngn anledning är min kondition bättre än vanligt fast jag inte tränat ordentligt sen i våras/vintras.. hm.. inget att klaga på =)..


Lat är man när inga föräldrar är hemma. men hittade kyckling med kockosmöljksås i kylen och tog lite grönsaker och rörde om, sjukt gott och även nyttigt :D hahaha



E v e n  i f  i t  a i n ’ t  a l l  i t  s e e m s
I  g o t  a  p o c k e t  f u l l  od r e a m s


minimee



heh kollade igenom datorn lite.. kul med gamla bilder ^^... NU ska  jag dra ut igen.. tjoho!

skype


wihoo skype is my friend! första gången man såg och pratade med antonia på "riktigt" sen hon åkte :D iih du är bäst!!  fick jag ur mig allt jag ville ha sagt också^^ ... heeh.. skype kommer bli min vän när jag åker=) inte för jag kommer ha ngn dator men.. XDD


för övrigt så har jag ont i ryggen och halsen... inte riktigt flyt... men hoppas jag känner mig frisk imorn.. funderar på att dra ner till friskis direkt efter jobbet.. hm..imorn kommer mammsi och pappsi hem också :) på ons blire att träffa erik, och jag bara måste få se mer av hans australienbilder:D tors= planerardag med stinis :D vi snackade även riktigt länge på telefon idag om australien.mihih...längtar som en tok :)) och i helgen får man väl se till att hitta på ngt skoj också=))

fan vad jag skrev här idag då.. men har känt mig hlaft sjuk sen jag kom hem och bara halvsovit och töntat mig så.. haha.. meeshanna.. godnatt!!

måla




Stina och jag har bokat!! wioho! och jag har målat XD haha

I can really use a wish right now

Idag är jag glad glad glad. mahaha.. fråga mig inte vf. men jag och stina ska iaf boka idag för att vara på den säkra sidan så att inte platserna tar slut.. :)) Ska nog ut och träna om ett tag också, antingen springa eller dra till friskis..får se. =) den här sommaren har jag fan rört på mig äckligt mkt och inte alls ätit onyttigt? brukar lätt bli tvärs om på sommaren.. hahah..  Larssa ville ha tillbaka sin mobil idag också så ska försöka hitta på honom. + att jag ska köpa ny, har bara en gammal just nu och kan vara bra att ha en som fungerar bra i Australien=)


live life like YOU want it

Jag saknar dig massoor Antonia♥♥♥♥

idag har det regnat som tusan. blääeeh. jag mår typ illa? känns som jag ska spy men gör det inte.. jobbigt. hoppas på jobb i morgon iaf. men är jävligt hungrig för inte ätit på länge. så kan min lilla mage vara så snäll att gå över innan jag dör :)? inte för att jag har någon som helst lust med jobb imorgon. men men.

Jag har typ redan resfeber så in i helvete. börjar inse hur mkt jag kommer sakna folk borta på andra sidan jorden. Fast fatta underbar känsla att komma hem sen och bara få se alla igen!! fast nu ska jag ju inte direkt gå och längta hem därifrån. jag hoppas det blir underbart. mamma verkar lite rädd för att jag ska träffa ngn australiensare eller ngt och inte komma hem XD ! hahaha.. men isf får ju han fan komma till sverige! ALDRIG NÅGONSIN FLYTTA FRÅN KÄRA SVERIGE♥ . .hahaha... nej jag börjar fan bli gammal nu.. bara ngn vecka sen är jag 19.. ålderskris? ja nästan.  vissa har kommit så långt i livet redan :|... okej nu ska jag knipa igen för jag är skitgnällig idag..hare bra alla ♥

So is it goodbye?



Heheh ja blev lite golf i hoppbackarna igår :O måste ju säga att jag är riktigt duktig? hahah.... spelade även lite på campingen när den stängt, men det gillades inte av ägarna.... Idag spöregnar det ute så blir nog en mysdag med en film eller två.  På tal om inget så är det exakt 2 månader kvar tills jag och Stina åker :) det gillas skarpt!! Nu ska jag börja med det mesigaste jag någonsin kommer ha gjort i mitt liv :) en mes vet väl alla att jag är, men något sånt här har jag fan aldrig gjort förut^^.. Jag är pinsam.. haahah. men jag vill :D (a)... hööh^^.. kommer nog ta ngn månad at bli klar så lika bra att börja nu :))!











heeeh



jag har varit helt bort idag, helt äckligt trött. typ sovit hela dagen? och målat lite. haha. känner mig som en estet.
Imorgon är det 2 månader kvar tills jag och Stina åker :) känns riktigt bra, för nu behöver jag verkligen komma bort ett tag. Kommer bli askul :) Ska nog ner på stan om ett tag.

hare bra alla=)

jaao

trött. idag = jobb, firat mamma, träffat släkt och tog nyss en nattprommenad med bögkrille i 2 timmar. behövde prata av mig lite, och nu mår jag typ bra igen = glad hanna.. maha :D


deppig hanna har blivit glad hanna.. iaf för idag, godnatt :))

hanna + stina + 28 september = AUSTRALIEN!!!



Hanna + Stina + 28 september = AUSTRALIEN :DDD!!

åååh vad underbart det kommer bli :)) börjar dock inse hur mkt jag kommer sakna vissa :(( kommer bli grymt jobbigt. haha kommer säkert bli en gråtandes hanna de första nätterna.  hatar att sakna folk, och finns det ngn som saknar folk lättare än vad jag gör? neeeeh :///

In my life, like a song
I will still hear you



jobbig dag.

nyhemkommen från friskis. höll på att bli inlåst i soprummet. verkligen inte kul. fick panik. Nyss ätit frukost och ska när som helst bege mig till posten. Efter de blir de hem att fixa klart lite presenter till mamma och baka tårta tills imorn. sen ikv blir det jobb på friskis igen. Kul dag? Sooo nooot funnyy!!höhö.. död hanna ikv. och fuck för alla fiskmåsar som inte bara stör en dagtid, utan även på natten när man försöker sova..




Hehe införskaffade lite nytt igår ^^... Älskar att måla och nu har jag äntligen lite färger. även fast huvudsyftet va att kunna måla klart krukan till mamma. haha. Lite nya örhängen och ett hårspänne från glitter också=)

Ha en bra dag alla :)

ajje



känner mig ungefär så här jäkla upp och ner just nu!! jobbet gör illa mi i ryggen och en jäkla huvudvärk har jag också nu, nästan så jag mår illa.. usch bläeeh!! aja, nu ska jag dra till blg. ikv blire mer jobb= pengar.. hihihi puss!

jobb, minigolf, matlagning och film


Dagen började med jobb som vanligt. Sen drog jag och Emilia och spelade minigolf och käkade glass i slussen..(vann faktiskt:D) haha^^... Sen drog vi och hyrde en film och lagade smarrig mat, blev faktiskt riktigt gott + att filmen var bra!! hihih..trevlig dag :))  Kom precis hem och nu är jag tröttare än tröttast. Nu blir det att sova så man orkar med morgondagen..


So long :*


ASTRALIEN, HERE I COME!!

Heeh. ja, typ bara 2 månader kvar i sverige nu :)) jag och stina har planerat en del idag ;DD antagligen åker jag och stina dit i slutet av september, till australien alltså, och blir borta i 8 månader :) Stina är fortfarande inte helt 100, men jag åker oavsett=)) kommmer blii grymmmmmtttt!!! känner ju en del som redan är där så :D

 caaaant waaaaiiittt... iiihhh!!!



Missbrukar för övrigt den här låten just nu... och har gjort ett tag. :))

mongohanna


hehehe... lite mera kort.. iih vill köpa ett nytt objektiv!!

Sen jag kom hem från stan idag har jag bara latat mig ^^... somnade i solstolen ett tag, iaf nästan^^... sen gick jag ut i garaget och kollade lite och kom på att jag kunde måla en ful blomkruka lite fin till mamma som fyller år på fredag.. hahah jag är störd ^^ Men de va kul, sitta ute på gräsmatten i strålande sol och måla, rätt härligt :oo.. måste be pappa fixa lite grå och orange målarfräg i veckan bara, för de fanns de inget av! haha.. jag är ett pucko men krukan kommer bli cool ;D


död, dödare, dödast, dödare än dödast, hanna


Heeh tog lite bilder igår... kan dock inte få som som jag vill utan mitt kära ps :(.. haha

För övrigt är jag helt jäkla död idag. Kom hem vid 3 i natt och skulle dessutom upp innan 9 för att jobba. Jobbigtt!!! Och det var inte lite det åskade och regnade i natt??... längesen sist!

Nu ska jag äta frukost för det var jag alldeles för trött för att orka i morse.. precis fyllt i jämkning, kommer tjäna ca 27 000 under 2010 kom jag fram till.. rätt nice alltså :DDD Och imorn blire att träffa stiniis och snacka australien :D wiiie!!! überpepp :ooo

iiiih



Haha tack Lina för tipset :D Fattiga riddare = hur gott som helst! typ knarkat de i några dagar nu ^^ höhö..

De är verkligen sommar på riktigt nu! gårdagen var bra, först jobb, sen blev det hem och bada lite innan vi drog hem till några i hälsingberg och käkade, så fort jag fått i mig lite mat stack jag till slussen, blev en härlig kväll där! Avslutades med lite bilder från australien hemma hos erik. Så gissa om jag är mer taggad nu eller vad? iih... AUSTRALIEN!!! heeh, typ nästan säker. jag ska diit!!!! När jag cyklade hem i natt träffade jag på lite folk från klassen i stan också, kul att se folk igen :))... Idag började jag morgonen med baad, var ju sjukt varmt! höhö. Nu ska jag dra ut igen. Ha det så bra alla =))

The Notebook


Rätt fin solnedgång häromkvällen^^

Såg precis klart på The Notebook. Underbar film. fick en del tårar^^... riktigt söt film! Jag vill också att ngt sånt sött ska hända mig! Hur ser mitt liv ut om 10 år? ja de återstår väl att se. Heeh. Älskar sånna filmer även om det får en att fundera en hel del. Jag är en mes, jag vet^^. Förlåt :)  Nu ska jag sova så jag orkar köra bil på jobbet i morgon.

Natti

the time's running by



Saknar italien lite smått :) 2007


Dagarna tralllar på med bad sol och jobb och små söta människor! idag efter jobbet blev de vårdcentralen, tog lite prover men de va tydligen inte så mkt fel på min hals. bara en jäkligt långdagen inflammation på typ 6 veckor. till och från hela tiden. lite segt när man inte vill annat än träna!! haha lite tur att man inte har tid att äta på dagarna :o har fan gått ner en del. heeeh. okej rätt onödigt. men iaf.

Drömde helt cp drömmar i natt. saker som hände för flera årsen. sen när jag vaknade blev jag nästan chockad över att nu var nu. haha kändes äckligt verkligt xD och man brukar ju inte minnas så mkt. men jag minns varenda jävla detalj :oo.. lite kul ^^

På måndag ska jag och stinis prata igenom australien. känns på ngt sätt lite läskigt att åka dit? men jag vill verkligen!! samtidigt som det känns välidgt kul att man kom in i Uppsala :) men borde jag göra nästa år med så.

Just nu är jag helt död. får se om jag orkar dra ut. igår somnade man i soffan på altanen redan klockan 9.. dagarna är verkligen energikrävande!!  hmm.. kanske ska kolla igenom studentkatalogen som kom idag^^

värme + jobb = blä

Skoja inte att det är varmt ute!! Och i en liten postisbil utan AC är det verkligen inte mysigt... usch och blääeh ! Igår var det riktigt jobbigt, hur mkt reklam som helst och en jäkla massa räkningar. tog tid, en timmes övertid. Men pengar e la iaf nice! Efter jobbet blev det att dra till Roxnäs med Sebastian. Jag fattar inte vf jag inte är där och badar oftare? Jag menar, lätt det bästa badstället i Falun.. tkr jag ^^..

Idag skulle jag upp innan kl 06.00 för att jobba på friskis och sen dra direkt och jobba på posten. Inte lite död jag var? kunde dessutom inte sova alls i natt typ, var alldeles för varmt!! Men men, nu kom jag hem för lite mindre än en timmesen och är rätt trött faktiskt. Tog ett dopp i sjön och svalkade mig innnan det började åska som tusan!! Får se om jag orkar hitta på ngt vettigt senare idag, annars vore de inte helt fel att lägga sig i soffan och se på ngn bra film :)

Hahah inte bara vid vattnet som fiskmåsar gillar att anfalla mig utan nu mera även på jobbet, en livrädd hanna springandes med posten i handen och hoppar in i bilen och kör iväg fortf som tusan!.. usch.. hanna + fåglar = dödens.




lite bilder från stugan.. heehe.

sunshine



Så himla varmt det varit idag!! just nu åskar de dock, vore lite kul om allas tvapparater dog till vmfinalen(; haha..

Igår träffade jag en del vänner :) först fick vi för oss att cykla till Karl Larsson gården i sundborn och fika, verkligen bara uppför halva vägen (1,5 mil dit) så de va lika jobbigt att cykla hem som dit, hahah! rätt jobbigt i värmen! Väl hemma blev det bad. Sen gick vi in till grannarna lite. Efter det blev det bad och sen åt vi lite jordgubbar och sen satt vi i en skräckis. bra dag - somnade som en stock.. vaknade dock lika fort av att bror stog och knackade på mitt fönster och kom inte in i huset vid 3 för att jag lyckats låsa... kul att vakna :)..

Idag har jag bara badat exakt hela dagen. Imorgon jobb.. jag är dödast :)

I guess it is what it is


It is what it is
I was only looking for a shortcut home
But it’s complicated
So complicated
Somewhere in this city is a road I know
Where we could make it
But maybe there’s no making it now

Too long we’ve been denying
Now we’re both tired of trying
We hit a wall and we can’t get over it
Nothing to relive
It’s water under the bridge
You said it, I get it
I guess it is what it is

I was only trying to bury the pain
But I made you cry and I can’t stop the crying
Was only trying to save me
But I lost you again
Now there’s only lying
Wish I could say it’s only me

Too long we’ve been denying
 Now we’re both tired of trying
We hit a wall and we can’t get over it
Nothing to relive
It’s water under the bridge
You said it, I get it
I guess it is what it is

Here it comes ready or not
We both found out it’s not how we thought
That it would be, how it would be
If the time could turn us around
What once was lost may be found
For you and me, for you and me

Too long we’ve been denying
Now we’re both tired of trying
We hit a wall and we can’t get over it
Nothing to relive
It’s water under the bridge
You said it, I get it
I guess it is what it is

I was only looking for a shortcut home
But it’s complicated
So complicated




Hehe, missbrukar denna låt just nu!! Nu ska jag ut bland alla moln (tyvärr:() men sjukt varmt i alla fall. Ha en bra dag alla :)


life is what you make it



Gårdagen: jobb + bad + hårdträning!!!
Idag: jobb + fixat pass + bad + snart grilla!!!

Desperate of Money!

Sitter här och räknar på hur mkt jag tjänat i sommar. jobba ca 2 veckor nu, jobbar ju bara 4 timmarom dagen men ändå tjänat kring 6000 redan. det är nice. å andra sidan blir det inte lika mkt övertid nu när jag kommit in i de... idag blev de till och med mindre. får låta bli att skynda med posten i fortsättningen XD... Jobbar ju även på friskis lite. Så igår blev de 400 kr extra bara för de. och kommer väl ändå jobba ca 10 ggr i sommar där. Skulle nästan kunna tänka mig ngt helgjobb också. haha. behöver så mkt som möjligt om ajg ska dra till australien i höst. men känns ändå bra för nu kommer man förhoppningsvis kunna få jobb på posten nästa sommar också:).
Någon som vet hur de går till med skatt ? Snälla hör av er! behöver veta!

Ska ner på stan en liten sväng snart. men ska absolut inte spendera pengar. Min plan är att handla lite smycken, har ju faktiskt till godokvitto där sen studenten på 540 kr. ja, jag vet jag kunde haft de pengarna på banken ist om det inte vore för att jag inte hann lämna tillbaka sakerna, men men. Ska försöka fixa ett halsband så jag kan skicka till Antonia :D<3. Sen har jag även råkat sett världens finaste somriga linne på Gina. Jag vill ha! Ska försöka sno mammas tillgodokvitto om jag lyckas :o Nej men faktiskt, jag måste verkligen spara så mycket som möjligt nu. Svårt när man heter hanna. Vill även köpa blondspray, mitt hår e lite för mörkt fortfarande, vill ha lite ljusare. Någon som vet ngt bra:)? Kan faktiskt tipsa om de om ni vill ha ljusare hår, de va så jag blev blond för första gången, och det såg faktiskt riktigt naturligt ut innan jag började färga de ca 1 år senare. heeh.

Livet rullar på och jag har blivit brun som en neger? Nej men nästan :). Mycket sol och bad på sistone. Och till och med jag tycker det är riktigt skönt i vattnet. ca 24 grader :) På sommaren är det verkligen underbart att bo vid sjön! Nya grannar har vi fått också, små och söta:) haha..

Idag när jag satt i postisbilen hörde jag "Jag går och fiskar" på radion. Så mycket studenminnen! Blev nästan lite ledsen(a). SJälvklart sjöng jag med men med " Vi tar studenten"... Kommer aldrig glömma! Bara för de tänker jag ladda upp lite studentbilder! Hade vart kul att hänga med några av er ut igår. Men jobbar man så gör man :((





Underbar vecka att alltid minnas :)<3

.



Smile as much as you can, that will do other people happy.
Dont regret anything, take it as a leasson.
Dont worry about the future, live today.
Let people know what they mean to you, before it's to late.
Live every day as if it was your last.


.




Hi monday!



Reklamdag på posten, gick bra :) När jag kom hem blev de lite bad med grannarna, nu har jag nyss legat ute o solat lite och ätit. Lite sugen på minigolf idag igen, fårse om jag får med mig ngn på de ikv^^ Jag måste se Eclipse någon dag också, ngn som vill med så hör a er :D!

Ska fixa pass i veckan också. Nästan säker på att jag drar iväg till Australien i 1 år i höst nu. Ensam. Läskigt men kul. Man lär ju träffa massa nytt folk :D + att mammas kompis hon träffade när hon reste när hon var ung har barn i min ålder där som jag ska träffa:D blir kul! (om det nu blir av, men hoppas:))


Om jag åker kommer jag ått åka ifrån en jäkla massa underbara personer. Det kommer bli jobbigt. Kommer lämna så mycket, och även om de mesta kommer finnas kvar när man kommer hem så kommer det finnas sånt som aldrig kommer bli som förut igen. Den tanken gör mig rädd. Det får mig att tveka. Tveka över om jag vill åka eller inte....
















stekt :)




Stekt är bara förnamnet. Heldag i solen i rättvik. jättehärligt!!! hittills har helgen varit mer än perfekt :) Livet är bra. Och jag har dessutom tittat närmare på australienresan. Mamma tycker jag ska fixa pass nu också. wie.. Träffade Regina på bussen hem från rättvik också och hon sa ngt väldigt sant "vänta inte på någon annan, låt ingen hindra dig".. Och det tänker jag inte göra :DDD



I
It's summer baby, its summer :)

RSS 2.0