:)

Bra dag! Först skola, jag och matilda kom på svenskan fram till att stockolmska är väldigt äckligt ;D höhö^^. Sen blev de naturkunskap, då kom Tara och ngn annan kille som nu pluggar i uppsala och berättade lite om de. and well, soon im there too^^.

Sen blev de hem hem hem och sen till kupolen för att köpa en vit penna till studenkickoffen så jag kan fullborda min miniräknarutstyrsel;D hihi=). köpte även 3 st nya nagellack och träffade pontus en sväng också:).

Nu sitter jag här med min helvetesrapport, som för övrigt typ är klar, men iaf. Måste även göra klart oppositionen och naturkunskapen tills imorn. Men det blir nog bra.. På torsdag blire ingen skola heller, greeaatt:D


konstig måndag.

En blandad dag med blandade känslor. Började med att skriva Talanalysen på svenska C, självklart skickade jag iväg den till fel mail, men märkte det som tur var under efftermiddagen :)

Eftermiddagen blev en antoniaeftermiddag och även kväll. Vi fjollade runt som tusan här hemma^^ Dansade på och sjöng XD och nej, jag är inte höög! HAHA. Men det behövde jag efter denna dag... bli friiiisk :(( kom hem!

I like you<3

inte gjort en enda läxa idag, så jäkla skönt. blir att göra klart de sista innan lovet i morgon.. LADDA TORSDAG :DD

.

:(

.

<3































Not Much Sleep

Tjo! Nu, sådär klockan ett på förmiddagen så ligger jag i sängen - nyvaken! Är helt borta i huvudet och för trött för att orka gå upp! Vi hade iaf en väldigt trevlig tjejkväll igår med hemmabakad pizza, spel och prat osv :)) Va hemma vid halv 2, somnade kanske vid två och skulle upp klockan sex, men eftersom att tiden skull flyttas (fram?) så blev det en timmes mindre sömn. 3 ynka timmar för att sedan jobba på friskis. Gick iaf rätt fort så när jag var hemma så blev det att genast krypa ner i sängen och sova lite mer, sköönt!

Har mycket som borde göras idag, tror tyvärr att många av de sakerna får vänta, för jag orkar bara inte. Have a nice sunday everybody :D (my sunday will probably suuckkXDD)

Freeeedaag!




Igår va en bra dag! Matte Breddningsprovet kändes välidgt lätt?? jag var typ hyper hela dagen? höhöh.. hittade lite snygga nagellack hemma hos antonia, så passade på att måla naglarna skimmrande lila med knallrosa prickar, grymt snyggt(; höhöhöhö... orkar inte skriva så mkt mer nu... gårdagen va bäst! maha. kan ju även säga att vi träffade ett par sjukt roliga alkisar inne på maistro... äckliga men underhållande XD

<3

MINIRÄKNARE ELLER FLUGSVAMP?



nu är frågan, ska jag vara miniräknare eller flugsvamp på studentkickoffen nästa vecka:D? eller ngt helt annat kanske :O? hmm.. det återstår att se, men grymt kul ska de bli iaf:DDD! Bra dag, mycket skratt!

ge mig motivation!!!

Lång dag, både bra och dålig. Först fick man tillbaka ett matteprov som inte gick sådär jättebra. får ladda inför nationella nu ist. Därefter va de fysik, fick tillbaka ett prov och jag hade alla rättt :OO! de fattar jag inte själv, riktigt nöjd faktiskt:) vore ju inte helt fel med mvg på nationella:O men det är nog rätt så omöjligt XD aja.. kämpa!! Sen blev det svenska C, mitt tal gick inte som jag hade tänkt mig :/ blää! aja....

Sen blev det hem till Antonia, vi drog och fikade för att därefter dra till friskis och träna. Det var skönt och det behövde jag! Nu är jag hemma, har nyss duschat och ätit och nu borde jag verkligen plugga matte. JAG HATAR VERKLIGEN SKOLAN SÅ MYCKET NU! SÅN JÄKLA STRESS VAREVIGA DAG! så fort man är klar med ett prov är det bara att sätta sig och plugga på nästa läxhög som är ungefär 1 meter hög. Det tar liksom aldrig slut. I ettan och tvåan gick det åtminstone i perioder men under hela åk 3 har vi inte haft någon period där man har kunnat känna känslan av att inte ha något att göra. JAG SAKNAR DEN, JAG BEHÖVER DEN, JAG ORKAR SNART INTE MER PLUGG! aja.. nu får jag väl ta o plugga vidare, det sucks :( 

I need a hug! snart är det helg iaf, och den är redan fullplanerad, det blir nog bra:)

Another day

Ännu en skoldag förbi, ännu en dag närmare studenten, det känns bra. Hade ett långt hål innan lunch dä det blev att plugga lite matte:)  Matriser är verkligen sjukt irriterande och jag fattar verkligen inte :(... jo jag fattar, men jag kan inte! Jag blir galen! Aja.. Satt kvar i 1,5 timme efter skolan också och pluggade. då gick det lite bättre:). Nu är jag hemma och måste nu lära in mitt svenskatal till svenska C i morgon. Det ska förhoppningsvis gå bra:).

I helgen är det Earth Hour, det borde verkligen vara oftare, det är både mysigt och bra på samma gång! Jag Maria, Karin och Emilia bestämde att vi skulle ses då och ha lite mysigt, det blir kul:). Just nu sitter jag mest här och skriver för att försöka tänka på annat än plugg.. men går inge vidare så får la försöka plugga vidare nu :(.

Ha det bra alla :)


JUST TO MUCH

  • Argumenterande tal, Svenska C
  • Matte Breddningsprov
  • Opposition på Biologi Breddningsarbete
  • Två stycken Naturkunskapsläxor
  • Räkna fysik B
  • Räkna Matte E
  • Gör klart den slutgiltiga projektrapporten

Lite att göra? Skulle inte tro det? Jag är seriöst så jävla trött på allt plugg just nu. Jag bara drömmer mig bort, drömmer mig bort för jag vill verkligen ha mer tid, mer tid till att göra roliga saker och umgås med vänner. Jag orkar snart inte mer plugg, jag är så himla skoltrött. Snart studenten iaf, nästa vecka Studentkickoff, dit längtar jag galet mycket. Jag behöver massa att se fram emot nu, annars orkar jag bara inte. Det funkar inte! Tränade iaf med Antonia efter skolan<3. Nu ska jag plugga vidare och stressa som en tok. Inte okej, inte roligt, JAG VILL INTE!


snowy

nu se det snöar, nu se det snöar!! i fredags regnade det, igår var de 15 grader varmt och idag har det vräkt ner snö hela dagen.. mysko... i går va jag på skidspelen i princip hela dagen. fick en hel del fina bilder. lägger upp sen när jag orkar. Sen kom pontus hit också:). Idag är jag död. Försöker plugga. men går inge bra. bajs! i kväll blir de film för jag har laddat ner massa ! det behöver jag=)


.

ångeeeest...........


äntligen!

Morgonen började med lite matte och följdes därefter av tre timmars prov - den praktiska delen i Kemiolympiaden. Så äckligt skönt att ha det över nu. Tyvärr drog det över på tiden och vi var klara vid ca halv två. Missade tyvärr "svenskaprovet". Hade kunnat skynda mig dit men hade blivit jobbigt att skriva prov i tre timmar till utan mat i magen + med en jobbig huvudvärk.

Drog i stället hem och sov lite. Har även nu hunnit träna med Antonia, vi var duktiga idag tkr jag:D!! Köpte även lite smink och kollade in biljetterna till studentkickoffen. JAG LÄNGTAR.

Har pluggat en hel del biologi nu också. Dock bara fått ner en sida än. Men behöver nog inte vara så mycket längre heller.

IMORGON BLIR DET UPPSALA UNIVERSITET. NAJJS:)

hjälp!

Igår satt man kvar i skolan itll halv 6 och skrev prov, efter det var  bara att låta migränen taöver. Så nu har jag inte kunnat plugga till de 6 timmars prov som väntar idag. Seriöst, det är för mkt! Jag orkar inte! Får väl vänta mig migrän i kväll också antar jag.....Nu ska jag leta på lite träningskläder i hopp om att jag klarar av dagen och kan gå och träna med en kompis efter skolan! Hope so!

måndag

Ny vecka nu då :D ! Blev otroligt glad idag för fick mvg på mitt svenskatal, vilket jag inte trodde:) Annars så har väl dagen varit så som måndagar brukar vara. Lite jobbigt med både psykologiredovisning och kemiolympiaden i morgon dock. Usch.


Morgonruffs



Nyvaken hannapanna med morgonruffs^^.
Tunikn, som iof inte syns så bra fick jag från Antonia igår. Vi har nämligen bestämt att båda ska rensa ut allt vi inte använder och kolla om vi vill ha lite av varandras. Hahha hittade en del^^. Så ska väl rensa mitt någon dag också, eftersom att jagh ar så sjukt mycket som jag verkligen inte använder som tar upp enormt med onödig plats.

För övrigt så tog vi en promenad i kylan igår kväll för att sedan dricka lite varm choklad och äta rostade mackor när vi kom in och se en film^^. Idag är jag trött. Men måste plugga en hel del kemi eftersom att det är kemiolympiaden på tisdag och onsdag. Usc jag är körd XD Men kul iaf^^.

Kanske ska man gå ut i solen lite också :) får la se. Ha en bra dag:)













Knäppaste

Bra dag. Dock helt död och ont i kroppen sen gårdagens träning. Började med ett styrkepass och därefer sprang jag på banden i 40 minuter och ökade succesivt tempo hela tiden.. Sista 5 minuterna gick snabbast plus att man kände sig riktigt död i benen. Men konditionen har faktiskt blivit sjukt mycket bättre än innan :) himla kul:)

Skolan var rolig och skön idag:) Nu är jag hemma och ska snart käka, sen ska jag nog snart till Antonia :).
Min haaalsduuuk luktar gotttt!:)


Im going crazy or something.. höhöh xD Jag och min bror roade oss lite lagomt häromdagen, skulle se hur vig jag var.. haha bör nämnas att jag hade jäkla ont i ryggen dagen efter.. haha!!!

godisråtta

Skolan började skönt idag, lite sovmorgon. På naturkunskapen kom sen jacob med förslaget att vi kunde dra till högskolan för att lyssna på språkröret maria wetterstrand som representerar miljöparitet (då vi ändå håller på med energi osv där). Så helt impulsivt drog klassen dit. Det var intressant :)

Hade dock en lektion på eftermiddagen sen. Men helt hemskt, det luktade spya på hela undervåningen idag, något så vidrigt så det finns inte. Andades man med näsan höll man i princip på att kärkas själv. Usch!

För övrigt så har jag varit en riktig gottegris idag, ätit massor och köpt godis hit och godis dit. Och inte nog med det, när man öppnar kylen när man kommer hem ser man detta :o vem kan hålla sig då?. Hahha :)

För övrigt så var gårdagen lika awsome som den skulle va (enligt facebook vare ju the day of awesomeness, eller ngt sånt). Hahah. Fysikprovet kändes verkligen jättebra:), svenskatalet kunde väl gått bättre, men det blev hyffsat :) Efter skolan drog jag med Antonia på stan en sväng, vi kollade lite balklänningar och trallade runt lite som vanligt. Köpte även lite mat som vi tog med hem till henne och käkade. Därefter träffade jag pontus en sväng på stan också innan det blev att dra hem för att se bästaste Grey's Anatomy. Finns det något bättre program :)? NEJJ!

Tror jag ska tränar lite snart :) tjohej :)


mihih

Fyssikprov nästa, känns ju så lagomt kul :| gaah. Aja, i will do my best. Efter det ska jag ner o käka på stan med en kompis(: Sen äre bara talet som gäller o sen blire ännu mer ha ku:D! Ha de så fint alla =)!

Life is a time for having fun

Bra dag. Har dock fått lov att plugga en del, men i morgon så slipper man det på ett tag, det blir ruskigt skönt:). Ska dra till Antonia efter skolan,  och ja, jag är grymt avundsjuk på dig nu också:O alla har sån tur med allt utom jag :O haha ^^ Nejdå, jag har faktiskt också tur, i alla fall ibland :).

Har la inte fått så mkt gjort idag, åtminstone inte så mycket som jag borde. Vill träna! Hihi:) Utång i helgen :)? guess so! Ge mig helg nu!

Take my hand ?






















back to school

I natt kunde jag av ngn jäkla anledning inte sova alls.. segt. nu är jag trött som en groda men försöker ta mig igenom plugget iaf, längtar redan som en tok till helgen :) Och även tills onsdag då man slipper plugget för ett tag:)

Life is what you make it

hmmm

gah. jag behöver skriva av mig massa, men kan ju knappast skriva de här för har faktiskt inte sån stor koll på vilka som läser det här.. hmm.. blääeh^^.. hjälp mig:) jag tänker för mkt :ooo i need to talk(:

träning + plugg

ja detta har blivit en totalt jäkla fullsmockad ( tänkte skriva smullfockad XD) dag. Började med att kolla på vasaloppet och fortsätta skriva på min jäkla projektrapport. I nuläget är den ca 15 sidor, så den är väl så gott som klar. JOOBBIIGT! mitt på dagen blev det lite skidor för mig också, 13 km på 65 min, det tar sig:D har nog aldrig känts så bra förut^^.  höhö..

Nu är jag stressad av allt jävla plugg som ska vara klart tills på tisdag; projektrapportm fysik, svenskatal.. gaah! hejdå!:* :D

lördagsmys

Idag blev det en lugn lördagskväll med grannarna på middag. Agnes blev dock fast i mig på en gång och tvingade mig att installera the sims 3 och hjäpa henne med det och så fort man gick iväg lite så " hanna kom, titta hanna, hanna jag behöver hjälp, fina va hanna?" haha så gulligt ^^. Men ja, man blir lätt trött(: Tack anotnia för att du ringde mig lite så jag fick ett avbrott:D! haha.. Nu är jag mätt belåten och glad :) Ska nog sova nu så ag kan skriva klart min projektrapport i morgon samt göra lite mer fysik. Även träna kanske??

Natii :*

This is my life and I can't be no one else.
       This is my life and my time time to spend.

I dont wanna run                                                   
I dont wanna fight
I dont wanna hide
I just wanna stay free
To be me



tjejsnack

Nyss snackat av mig med Antonia i telefon, taaackk det behövdes <3 :D!! tjejsnack behövs ibland:). Nu känner jag mig lite klokare igen ^^.

Nu ska jag försöka ta mig an fysiken iaf. Får se hur det går:)

Festelifeest

Gårdagen blev mkt trevlig :D ! Först fest hemma hos Sandra med massa trevligt folk sen blev det Etage =) Även om jag aldrig har sett så lite folk på Etage så blev dt rikigt kul iaf:D =). 

Idag är jag verkligen död, jag förstår själv inte hur jag ska orka göra ngt idag? Jag har verkligen jättesvårt att sova när jag inte är nykter och i natt gick det verkligen inte alls, låg bara och yrade hela natten, och självklart vaknar man av telefonen på morgonen när man väl somnat. Aja. Det var roligt igår iaf :D


Ich bin einen Fiischh!!! Fiiskk!
















fraaiiday

Vaknade med världens huvudvärk, inte kul. Hoppas det blir bättre till ikv :) Har iaf proppat i mig lite alvedon nu. Nu måste jag plugga fysik :( tråk!


Nu har jag pluggat iaf 20 uppgifter, och jag fattar det mesta :O gött! Huvudet mår bättre också :) Nu ska jag snart åka skidor. Ikv blir det inflyttningsfest hos Sandra, roligt:)).  Nu ska jag plugga lite mer innan mammis kommer hem med bilen=)


Underbar låt :)













<3

6 timmars shopping




























































En hel del shopping blev det idag som sagt. mkt pengar gick åt.. tralala.. haha körd även nästan vilse i blg ;D haha jag är sämst^^ och nu även dödast. tjoh:)


Borlänge

Och hejhjälp vad snabbt lovet går :/ inte bra!! Nu är jag redan nyduschad (08.00), ska snart och lämna in fler jobbansöknignar för att sedan möta Antonia på stan, vi ska till borlänge och kolla tyg till balklänningar :) Senare borde jag verkligen plugga (får se hur det blir med den saken), i morgon borde jag också plugga, men på kvällen blir det inflyttningsfest hos Sandra :).  Nu ska jag äta frukost, ha det bra alla :)




Grey's Anatomy <33

Lycka! Idag börjar Grey's igen <33:D ! finns inget bättre program:)

Snyggare och sötare läkarpar får man leta efter (; Mums!





Och jeansen satt perfekt, 3 år senare! haha perfeekkt! (tack wille)!!! det lönar sig att tjata:D kanske lite långa i benen, men det går ju att fixa :)















mumsii!

Ja helt klart att min pizza är godast alltså! Vem fan vill ha katttmat på pizzan :O (tonfisk + svamp) bläeeh!   Hahah ja min blev riktigt mumsig :)



Förutom att ha lagat pizza idag blev det lite stan också.. Fick även mina jeans på posten, äntligen!! dom satt perfekt:D mahaa!

Nu borde jag plugga :o ciaaoo!

trött

Bra dag! nu är jag tröttaast! nu ska vi se film! Hejjdååå!

patetiskt

Vissa personer är bara så patetiska, det har jag fått bevisat. Men men, det är la inte mitt problem. Det är deras liv. Förstår bara inte, dom gör ju bara bort sig själva ??

Aja. Nu ska jag käka frukost, sen dra mig in till stan, sen träna och ikväll blir det nog filmkväll:)





























snöiga dag


Pluggat till kemiolympiaden har jag gjort^^













Och varit ett olydigt barn :ooo









Och målat naglarna lite sött tkr jag:D





























:)

 Idag skulle jag ha tränat med Antonia men hon kunde inte. Så jag fixar i ordning lite fler jobbansöknigar ist samt pluggar, vilket verkligen behövs. I kväll blir det skidåkning.

Life is not a race.
Do take it slower
Hear the music
Before the song is over.


RSS 2.0