godnatt



Lång dag. Typ segat hela dagen och bara kollat på tv typ. Så skönt när man inte har så mkt läxor:) Tänkte åka lite skidor, men så jäkla kallt juh. Gick ut och fotade lite i den djupa snön iaf :) Så fint väder, lägger in lite bilder en annan gång. Ska nog försöka sussa lite nu. Om jag lyckas? godnatt :)

 

Im in this crazy life

omgjorda rummet

här är lite bilder på hur mysigt rummet blev :) fortf lite osäker på om jag ska ha dubbla gardiner så att de blir lite lila färg ist för detta hmm..



 jag gillar det :)

storhandlat

Idag blev det en lång dag i valbo och dessa saker har nu införskaffats :)



Dessa knallblå respektive cerisa genomskinliga gardiner, hade tänkt mig ha de dubbelt. Sjukt snygga tycker jag :)



Sen så hittade jag ett par matchande ramar :)



och såhr blev det när jag stoppade i lite egenfotade bilder i ramarna :)



även en knallrosa lampa som ger ett supermysigt sken :)



även ett par söta vasar som jag tänkt ha i fönstret :)



och lite blommor att ha i vasarna^^



och sen när vi kom ut från ikea blev det att införskaffa lite nytt nagelack:)



och tillslut denna jeansväst, som de sved lite i plånboken när jag köpte.. Men cket den va snygg :)

Så det gick väl sådärlagomt snabbt att spendera massa pengar idag. Men kul :) Snart ska jag åka och hämta tjockisen! ha en fortsatt bra helg allihopa :) Lägger in libilder sen när jag fixat i ordning rummet med de nya prylarna :)

ikea

Idag blir det Ikea. Ska snart orka kläa på mig och fixa mig lite. Hoppas på att hitta lite roliga saker där :) (köpoman, ja jo) Men det är så kul. Har faktiskt inte handlat något nytt på typ två veckor. (okej det är inte så längesen, men en klar förbättrin jämfört med innan)

Ikväll blir det antingen bio eller filmkväll. Får se :).

Lite synd att det är -18 ute, hade inte varit helt fel att slänga in ett träningspass idag också. Me vill!

Annars så är den här helgen ovanligt lugn, även den kommande veckan. Endast en inlämningsuppgift. SÅÅ OTROLIGT SKÖNT!  vet inte om en sådan vecka överhuvud taget har existerat under 3an på gymnasiet. Helt sjukt underbart att bara kunna göra vad man vill för ett tag :) Man uppskattar verkligen sånt enormt mkt!





:)

Lång da.g Måste tyvärr upp jättetidigt i morgon och jobba ltie :/ . För övrigt så har dagen varit bra. Skolan va skoj och efter det blev det att tralla runt på stan. Blev bla 1000 kr rikare, bättre än inget :). Sen blev det också träning, me likes:) Har setat och kollat på lite bal och studentklänningar också, men hittar verkligen inget speciellt; vill verkligen hitta något som jag verkligen vill ha innan jag köper det. Ute i tid vore ju bra.


Snygg trötja från nellys tkr jag :))





















Gillar den här klänningen skarpt också. Funderar på att beställa? hmm..

























matteprov

It's Friday! Wiho! Idag blir det matteprov. Det känns verkligen bra! *peppar peppar* Hoppas det går lika bra som det känns :). Idag bli det även dirssektion av rovfågel! Nästa fredag står hönan på tur, men då är ju jag i Stockholm :/ Fast det blir antagligen roligare:)

Kolla gärna in Sandras bloggg :) --> http://leasmamma.blogspot.com


tjolahopp


Lång dag och jag har nog jäspat i princip hela dagen också.
Jus nu så sitter jag och pluggar lite matte breddning, som bilden visar. Prov i morgon. Känns som jag kan det mesta, så blir väl mest lite latisplugg.

För övrigt så är jag fortfarande lite smått förkyld, men hoppas på att bli frisk tills i helgen så jag kan träna massa då:D Blir förhoppningsvis bio då med:) Någon som sett Snabba Cash? Isf, är den bra ?

För övrigt så ska jag bada isvak på naturarnas friluftsdag. Jag är seriöst livrädd. Jag som inte ens våga hoppa från en brygga under sommaren, hur ska jag våga? Tänk så får ja ty hjärtstopp eller ngt?



Nästa helg blire ju Stockholm också. Berzeliusdagarna!. Hotellet hade pool och gym också, göttans! höhö^^

Aja, lets pluggging vidare:) tjooööh!

skrämmande

Jag har tänkt en del (ovanligt). Men vissa saker är faktiskt så sjukt läskiga, hur något relativt litet kan förändra oss och så mycket i våra liv. Hur mycket ett enstaka litet ord kan förändra. Har ni också tänkt på det? T.ex  hur ett liten, liten rattrörelse kan få dig att sluta andas på bara någon sekund, hur ett svagt litet leende kan avgöra vem du kommer att spendera resten av ditt liv med. Den tanken gör mig rädd, och det som skrämmer mig mest är att det är sant. Allt handlar om val, de val vi gör idag kan vara helt avgörande för vår framtid. Visst kan det vara helt fantastiskt bra, och visst låter det enkelt? Men tänk om vi fattar helt fel beslut? Vi kanske tror att det vi gör är det bästa för oss, men hur kan vi säkert veta det i förväg? Nej det kan vi inte. Det är just det som händer många gånger; vi gör fel val. Ofta går dessa val att rätt till, de går att lösa, det går att få allt bra igen. Men ibland, ja ibland, då går det inte. You're stuck in the shit. Det känns hemskt, livet suger, du vill bort från allt och det du önskar mest av allt är att det gick att spola tillbak tiden. Men försök, försök att inte tänka så, för det finns en anledning till varför du gjorde som du gjorde. Och hade det verkligen blivit bättre om du inte hade gjort som du gjorde? Alla gör misstag, vissa är jobbigare att leva med än andra, men vi lär oss faktiskt av dem och det blir inte bättre av att låta sig tyngas ner av dem (you just live once). Enligt mig finns det två saker att göra - Just learn to live with it or fight for it.  I've tried both.


smaart!

Hahah.. Jag är så klantig. Väldigt osmart att ha fanta i en orange mugg? Inte tusan såg jag att den innehöll ngt och självklart spillde jag! (den var verkligen fylld precis till kanten) jäklaa pucko man får vara som gör så :D hahaha !Och nej, det var inte mitt feeel! haha :)

Nu kan jag det mesta av matten. skönt eftersom att provet inte är förrän på fredag. Dessuom letat upp dikter till i morgon. Så nu är det sovdags. Godnatt:)

tired

En lång men snabb dag går mott sitt slut :))
För övigt så har vi varit massa duktiga o pluggat massa matte i skolan idag!!
Neeh nu ska vi ska steka hamburgare innan vi pluggar lite mer matte!!Hejdå era korvar:D
Höhö jag e knäppp..but thats a part of me... some things dont change.


tisdag

Hihi jag fick en fin present. Fin va :D? höhöh.... ja en hamburgare vore väl inte helt fel ;)

Nu ska jag dra till skolan. Får skjuts idag iaf :))) ha en bra dag!

hih.

Jag gillar inte variabelsubstitution. Det är inte logiskt enligt mig. Eller jo, men min hjärna vill inte fatta, därav drar jag till mattestugan i morgon bitti. Sen blir det att ha bara en lektion (psykologi). Sen ska nog jag karin och stina plugga lite matte i skolan :) Det blir prima det!!! På eftermiddagen ska jag dessutom plugga med jonas, och för en gångs skull blir det nog faktiskt jag som får lära honom ! höhöhö. Men jag behöver faktiskt hjälp jag med :)))..

Nu sitter jag här och tjockar mig.... eller egentligen inte. Kom dock nyss hem från Donken, och pontus tjockade sig verkligen? Hahah fetto! jag åt faktiskt inget! iof pga att jag åt innan men iaf. höhö.. Nu ska jag sovelisova för att orka med morgondagen. Fick ställa in tränngen imorgon pga halsen :/ e typ frisk (om jag nu har varit sjuk... kanske inte men iaf.. nästan..) men vill hellre vänta en dag för lite än för mkt!

mössor



Nu är första mössan klar. Köpte lite mer garn idag. Kul att virka :) hihi. Känns nästan som lite tantvarning..


måndagmorgon

Tjoho! Har inte kunnat sova mkt i natt, min hals är helt fuckad :/ Men den brukar ju ha en förmåga att gå över fort iaf:) Nu har jag ätit frukost och borstat tänderna. Smink och kläder står kvar på schemat! Sen blir det att ta bussen och möta Sandra utanför parken för att hitta in till vår lektion^^.

Hare fint alla!

2 mil på skidor!

Yepp! Började denna dag med skidor igen, men idag blev det två mil. Sjukt skönt, men jag blir så himla trött resten av dagen ist XD Tror dessutom att jag håller på att bli sjuk nu :(? får inte får inte!! Har pluggat lite matte idag också, kanske inte så mkt som jag borde, men har rätt slapp vecka nu så jag borde hinna:), även om jag har mkt träning inplanerat.

För övrigt så fick jag lön från posten idag:D wiee! Äntligen 15 000 på kontot igen! Det behövs, har känt mig lite fattig ett tag nu.. Eller inte fattig, men när man e van o ha mkt och dessutom har handlat dator o skit så blir det lätt så...Mina sparpengar tänker jag inte röra än på ett tag liksom..

Nu ska jag äta en toast och lite te. Hihi man blir som en matoman när man tränar så här.. I morgon börjar min svenska C kurs på kristinegymnasiet. Hoppas jag hittar klassrummet bara^^ hihi..


dödast`?

Jag är så jäkla trött!! Blev sent igår för hannsi + att jag började förmiddagen med skidor; och på Lugnet är det faktiskt jobbigt att åka, bara upp och nerför, inget därimellan. Min kropp är nog lite borta efter denna hårda vecka, va längesen de va så sist! Men i morgon blir det mer skidor, hade tänkt mig att åka 2 mil då. Får se hur det går.

Och som jag tjatar, men ni som inte har sett A Walk to Remember bara måste se den :) såg den för en andra gången idag. Hihi. Cant stop crying, they're so qute :)

För övrigt så har jag börjat virka en mössa nu även jag. Får se hur den blir :)

Ikväll blir det bara en latiskväll med familjen framför tvn. Bad pappa köpa chips åt mig, jag förstår inte varför, för jag är faktiskt inte ett dugg sugen. För övrigt så e jag glad för jag har växt i mina blåa cheap monday som jag köpte i stockholm för två årsen. Hur jag nu kan ha krympt? Smart att köpa föra små byxor.. nej.. men ibland kan det löna sig:)). Råkade dock fucka dragkedjan i morse :((.

Fan vad jag jiddrar. Men jag har jämt älskat att skriva? höhö. Ligger i soffan och lyssnar på ronan keatings "If tomorrow never comes". Den är så fin :) I almost crying.. Okej nej det gör jag inte, men jag skulle nästan kunna.. såå fin låt! Har nyss ätit ngn typ thaimat som pappa lagade. smaskens! Hannapanna älskar mat! Jag hatar Lotto på tv, kan det finnas något mer störande eller? haha nej :)!  Vill ni veta en läskig sak? mitt knä är knallblått och jag har ingen aning om vad jag har gjort.. läskigt. Kan det vara farliga inre blödningar? Det hugger  även i mitt hjärta ibland. Men är inte säker på om det är hjärtat, men känns så, och sen strålar det eventuellt ner i armen? Det kan vara kärlkramp enligt det jag nyss läste... läskigt. haha. nej nu får jag ge mig. Men en gång hypokondriker - alltid hypokondriker.

FRIDAY



Ja som ni ser. En stor del av dagen gick åt till att dissekera denna söta lilla fågel^^. Såå söt! Men lite matte och kemi hade jag också. Bara breddningskurser - me likes.

Kvällen var braig även om jag va lite smått trött (ovanligt ^^?). Idag när jag kom hem så åkte jag skidor.  Himla skönt =) Nu ska jag ner på stan en sväng! Hare bra :))

ajje!

Jag dööör! Faktiskt inte bara av huvudvärk nu utan även att jag just råkade klicka bort hela blogginlägget jag hade skrivit och det kan tilläggas att det var mycket!!!!

Aja. Lång dag. Tänker inte skriva lika detaljrikt som jag gjorde nyss. Men kan väl säga att jag drog mig upp ur sängen extra tidigt i morse för att gå igenom min biologiredovisning. Det blev bara jag Jessica och Karin som redovisade för varandra (och läraren förståss), så det var väl inte direkt så jobbigt. Vi lyckades alla tre att ha en redovisning på ca 30 min var. Stackars lärare som måste lyssna på 24 elever, ca 30 min var säger jag bara!

Nu har jag ingenting i skolan förutom nästa fredag när det är matte breddningsprov. Så jäkla skönt; även om jag ligger ca 3 lektioner efter, men det är nog inte så svårt att ta igen bara man anstränger sig. Matte breddning är najs! Jag är för övrigt  helt utmattad efter den här veckan. Funderar på att nästan ta bort svenska C bara för att ha tid till att plugga på allt annat samt hinna träna. Men vi får se, jag gillar ju svenska så känns lite tråkigt om jag skulle göra det.

På bussen hem idag - då jag hade hoppat på 702 hem till mig från stan, så fick jag världens migränanfall, eller iaf ngt liknande. Trodde jag skulle spy och svimma. Kunde inte ens hålla ögonen öppna. Kul på en buss liksom. Men när jag kom hem så somnade jag som en stock iaf. Skönt! Ännu skönare var det att va helt utan smink idag. Något att föredra!

Nu hade jag tänkt mig att ladda ner "A Walk to Remember", den ska tydligen vara en bra gråtfilm har jag hört. Och ja, jag tyckr om gråtfilmer, det får en liksom att börja tänka och det gillar jag. Jag kanske borde bli filosof eller ngt? Filosofen Rydén, kanske inte låter så tokigt? Eller också så låter det urtokigt! Haha ja !

trött

Jag är död. Har jobbat med biologin enda sedan jag kom hem. Det tar på krafterna. Kom på en sak som jag glömde skriva på provet igår, klantig jag är :/ but well, thats me i suppose... Im not alwas that good..Problemet är att jag inte kan sluta tänka på det när jag väl kommit på det. Liksom en jobbig stresss som tar över bara. Blä!

Idag hade jag den sista tyskalektionen också. Will ich nie mehr Deutsch studieren? Hmm... Inte ett enda grammatikfel på det jag lämnat in skriftligt den här terminen i princip. Das finde ich seeehr guut, und das ist es vermutlich auch :D hih.. Nein, jetzt ist es genug mit Deutsch... Hahah skrattade för övrigt sönder på tyskan idag när vi skulle spela upp vår pjäs. så typiskt när man ska vara seriös, haha ^^ typiskt mig, och antagligen de flesta andra^^.  Fikade smakade iaf gott, mummsis!

Så ja. Jag är död idag. Trött som tusan. Hungrig är jag dessutom konstant. Märks så tydligt när man tränar mycket..

Jag är en tankemänniska idag, dvs hanna is back for today. Jag tänker verkligen för mkt... Jag tror att jag bryr mig för mycket om andra. Kanske ska fundera på att bry mig lite om mig själv också? humm... Vissa personer tar för lätt en betydelse i mitt liv? Kind of complicated, and i cant even forget some people, how hard I even try. Whats wrong with me? It cannot be that hard forget a person that you dont even have any contact with any longer..Sounds very easy, haah? Would really make it easier for me - to just let it al blow away or someting... The hardest thing is that I in one way really dont want to, and because of that its hard- really hard actually. Im going Crazy - just because of you.. gaaah. 

Aja slut med gnatet och tjatet. Nu ska jag gå igenom min redovisning. tjohej!

Äntligen!

ÄNTLIGEN SÄGER JAG BARA! världens längsta och jobbigaste dag är avklarad. Morgonen började väl dock skönt med svenska och pskologi. Men efter lunch satte det igång. Först Biologi B prov och därefter Fysik B prov. Lämnade väl skolan kring 5. Helt slut i huvudet var ju det man blev! Men när jag kom hem skrev jag klart min tyskauppsats och däreter tog jag och åkte 1 mil på skidor. Nu sitter jag här nyduschad och ska plugga lite mer biologi innan jag somnar..

Tjohej :)

pluggis


Sitter här o pluggarbiologi i den nyvakna stilen! Det är inte det roligase faktskt. Men börjar känna att jag kan det nu. Fysiken känns också helt okej. Ska nog utoch täna snart innan det blir världens längsta dusch.. höhö..


.

Y o u   a r e  a l w a y s  o n  m y  m i n d .
T e l l  m e . . .

faan

jag är sönderstressad som en jävla gnu. Tyskauppsatsen kan hon ju glömma att få in på måndag. Finns inte en chans att jag hinner. Biologiprov och fysikprov på en och samma dag känns inte alls bra! och biologiredovisningen som jag knappt börjat med än.. seriöst, jag orkar inte. Fan! Sån jävla stress hela tiden. Det kan ju ta sig jävla helvetes skiiitt! gaah! vet inte vart jag ska ta vägen... ursäkta.

Lovelilove

Nästan alla har någon gång upplevt hur det är att vara kär. Hjärtfrekvensen ökar, handflatorna blir svettiga, man rodnar och man tappar bort det vanliga rationella jaget. Under förälskelsen tänker man nästan oavbrutet på den person man är förälskad i och man blir blind och döv för allt annat i omgivningen. De flesta har också upplevt att passionen efter ett tag minskar och att vardagen sakta tar vid igen.
   Också kärlekens förlopp kan följas i hur halterna av olika hormoner och transmittorsubstanser ökar och minskar. Kärleken kan delas in i två faser, förälskelsefasen som för oss samman och kittingsfasen som hjälper oss att hålla ihop tillräckligt länge för att den eventuella avkomman ska hinna växa upp. Kärlekens örlopp skiljer sig inte mellan homo- och heterosexuella även om den evolutionära betydelsen är att säkra avkommans överlevnad.
   Passionen börjar i hjärnan där halterna av dopamin, noradrenalin och fenyletylamin ökar. Dessa är "må bra-substanser". Noradrenalin verkar även allmänt uppiggande, höjer hjärtfrekvensen och minskar sömnbehovet. Serotonin fungerar normalt bl.a. som dämpare av oro ångest. En del menar att den lägre serotoninnivån delvis kan förklara att förälskelsen ibland inte kan gränsa till galenskap. Under förälskelsen stimuleras också nybildningen av nerver.
   Efter en tid - högst två, tre år - brukar förälskelsefasen gå över, vare sig man vill det eller inte, och halterna signalämnen i hjärnan återgår till normal nivå. Minskningen av förälskelsesubstanserna kompenseras av att halten av hormonerna oxytocin och ADH ökar. Dessa hormoner förstärker känslan av trygghet och hjälper därför till att kitta samman paret och att öka känslan av trygghet - men de är också viktiga för den sxuella tillfredsställelsen. Halterna av hormonet oxytocin och transmittorsubstansen endorgin (den kroppsegna morfinliknande transmittorsubstansen) ökar vid fysisk beröring, så även efter många år förstärker fysisk beröring känslan av samhörighet.

Plugg och träning

På bilden ser ni en hjärna och det är just precis det jag sitter och pluggar nu, dock ingen älghjärna som ni ser på bilden. Nu är det människohjärna som det pluggas. Sista biologi B provet på tisdag. Bara att plugga på.

Tyskainlämning måndag. Biologiprov tisdag. Fysikprov tisdag. Psykologinlämning så fort som möjligt. Biologiredovisning torsdag. Räkna matte tills fredag. Mattebreddningsprov nästa fredag. Veckan efter de svenskaprov och fysiologiarbete + massa annat. Kul va?

För övrigt så ska jag Jessica och Sara börja vårat projekt på fredag och dissekera fåglar. Det blir höna, ngn rovfågel samt någon mindre fågel. Så lär väl bli en hel del fotografier tagna då (;. Varning för känsliga tittare.

Nej nu ska jag ut och åka någon mil på skidor innan det blir mer plugg. Första dagen på flera veckor som det är mindre än 20 minusgrader. Bara -1 !

Guten Morgen!

Godmorgon allihopa. Har väl inte sovit sådär värst bra i natt. Eller sömnen var det iof inget fel på, grejen var bara den att jag la mig först vid 12; not that good. Ikväll lär jag inte hinna skriva ngt så pluppar in några rader nu bara för att jag inte har ngt vettigare för mig medan jag väntar på bussen. Och ja, jag vet att det kommer sluta med att jag springer som en liten tok till bussen sen iaf. Har ju trots allt varken sminkat mig, ätit frukost, borstat tänderna, hittat mattebreddningsboken eller städat mitt rum än.. Och det är, hm... 35 min kvar. Men jag hinner nog :)
   För övrigt så måste jag bara köpa ett svart nagellack. Det liksom saknas. På tal om köpa så måste jag även rusa in på ica (och hoppas att jag ändå hinner med 9 bussen från stan) och köpa en banan. Behöver det nämligen till Kemibreddningen där vi kollar olika gifters genomtränglighet i olika skal. Självklart tog mamma den sista till gröten i morse
   Men nu måste jag faktiskt skynda mig börjar jag inse. Så ha en bra dag allihopa, för det ska jag ha :D:D:D

tröttast i hela världen

Jag är så trött att jag tror jag faller in i en evig sömn snart. Helt sjukt. Skolan i dag va najs. Svenskartikeln som skulle skrivas på lekionstid tror jag blev hyffsat bra iaf? Sen fick jag tillbaka religionsprovet som gick sjukt bra fast jag inte riktigt hade svarat på en av de två frågorna (sjukt stort prov ja, eller iaf mkt att skriva).  Så det känns bra, eftersom jag hade gruvat mig en hel del innan jag fick tillbaka det. På biologin satt vi och snackade lite om studenten också. Det är helt sjukt så mycket jag längtar, studentveckan kommer bli helt underbart kul :D och med vår klass kan de inte bli annant än lyckat :)))

Har även köpt en ny bärbar dator idag.  Ska till On Off och hämta den imorgon.. mamma betalade iaf hälften, känns bra. Men 3500 kr är inte jättelite pengar för en panna. Men men... En bärbar dator kommer att vara till stor använding . Och min egen har inte funkat på mycket länge nu. Så onödigt var det i alla fall inte.

Hoppar sovmorgonen och pallrar mig till skolan och pluggar i morgon bitti. Har haft alldeles för mkt hvudvärk för att orka idag. Även för trött....

Jag förstår inte mig själv ibland. Häromdagen lovade jag mig sjäv att inte äta godis på ett tag igen. Trodde absolut inte att jag skulle klara att äta choklad på ett bra tag efter magsjukan. Och medan man väntar på bussen från stan brukar ju vissa personer passa på att köpa godis. Och självklart skulle jonas ha choklad idag, och självklart köpte jag också choklad FAST JAG INTE VAR SUGEN. HUR DUM OCH ONÖDIG FÅR MAN VARA ? köpte ju igår med. Hahah sååå störd är jag :)

nej fattar över huvud taget inte varför jag sitter här och skriver.... jag borde sova så trött som jag är ? men nej jag orkar inte resa mig ur soffan. så well... tror jag typ ska kolla lite tv och äta en toast nu :)Ha de bra alla :)

Y O U  M A K E  S E N S E


:)

S O M E  P E O P L E  J U S T  M A K E  M E  S O  H A P P Y .  D O  T H E Y  K N O W ?  P R O B A B L Y  N O T .



































SENA NYÅRSLÖFTEN

Lite sent ute, men om jag aldrig skriver ner mina mål så känns det inte som om att jag kommer anstränga mig särskilt mycket för att följa dem.

Mål:
Plugga ordentligt nu sista terminen -  h å l l  u t  t i l l s  s t u d e n t e n
Sluta riva på nagelbanden -  I å r  s k a  j a g  l y c k a s 
Fortsätta hålla igång med träningen -  V ä l t r ä n a d  m e  l i k e s
Försöka sluta platta håret -  I w a n t  m y  h a i r  t o  b e  l o n g
Sluta köpa onödiga saker -  N e e d  m y  m o n e y  t o  g o  t r a v e l i n g
Sluta oroa sig för framtiden -  D e t  l ö s e r  s i g
Inte låta andra få mig att må dåligt -  I  d e s e r v e  b e t t e r


Mästerpluggaren

Sitter här och ska plugga lite tyska nu var det tänkt. Svenskan är så gott som färdig iaf. Sen tänkte jag hinna med lte matte innan jag ska träna också tänkte jag. Men just nu är jag mest oseriös och får nog inte så mycket mer gjort. Men tyska leker och likaså matte 0_o.







Ojdå, facebook :| nemen så ovanligt..

Jag och min kära "Lieber Deutsch 5", som jag anser vara dubbelt så lätt som steg 3 och 4 böckerna; dvs meine Welt och Unsere Welt. tror jag.

Ska för övrigt redovisa någon helmysko dikt om livet och döden på tyskan imorgon.


För övrigt så ska vi till Uppsala Universitet om ett tag, det ska bli spännande att se hur det är där (kanske bor jag där om ett år :D?) Yes, i'll just wait and see.. nej nu ska jag ta och rycka mig i någon slags obefintlig krage för att sedan plugga vidare innan träning..

Hare bra ALLAHOPA(som vi jämt sa på Ökne). :)


skolstart, plugghjälp, antonia is homee!

Ja som rubriken lyder. Först blev det att ta sig till skolan. Innan det så vaknade jag och fick för mig att jag höll på att få hjärtnfarkt!? hur korkat låter inte det ? Men det gick öve efter ett par djupa andetag. Sen vaknar man av att mamma spyr. (en till med magsjuka nu också).

Första lektionen va tyska,  och dit kom man 15 min försent pga världens jobbigaste buss som tog evigheter. Och inte nog med det så var det världens töntigaste fjortisar på bussen  mot skolan. Jag satt ner, dom står bredvid(bussen var överfull) och dom verkligen stinker rök och jag HATAR denna lukt.fan så hemsk. (dom märker att jag försöker luta mig bort) Ena tjejen tar då fram en cigarett(halvrökt) och står med  handen, så den endast hamnar ca 10 cm från min nästa. Där står hon och viftar med den och skrattar. Var så nära och säga till dom på riktigt. Men fegishanna vågade inte^^. Usch vad patetiska folk det finns. Vissa är ju verkligen blåsta på riktigt?

Aja väl på tyskan höll jag på att svimma av att jag fortf inte hade ätit på två dagar. Men till eftermiddagen var det återhämtat. Drog först hem till Ankis och töntade mig lite och fick lite hjälp med fysik :)

And then, blev det att träffa anotnia för första gången på tre veckor,ller fyra? wieehoo :D. Fick en söt söt nyckelring från japan^^ Vi tog en sväng på stan först och därefter köpte vi med oss lite mat och fika och gick därefter hem tilll henne och mös ner oss i soffaan och kollade på tv innan pappsen kom vid nio.

Nu är jag hemma och trött och ska sova. 22.00 det ska bli min sovatid framöver. Jag lär verkligen inte lyckas. But well, it's worth a try.( woops the time is already past 22.00, and well, i havent washed my face yet o_0, and what about brush the teeth?)



yes förut va även en hanna blondin..


And this was the new shirt i found :)





































Vi har nyckeln

De flesta av oss, även jag, går hela tiden och längtar, längtar efter något som ska ske; antingen inom en snar framtid eller lite längre fram i tiden, men vi vet ändå att det kommer ske. Hur många längtar inte i denna iskalla vintertid efter lite sol och bad på en vit sandstrand vid havet? Just den där vetskapen eller förhoppningen om att det kommer ske gör oss så glada och många gånger hjälper det oss i vardagen; vi orkar med allt urtrist plugg i skolan, vi orkar ta oss ut i kylan även fast det tar emot och vi faktiskt mycket hellre skulle sitta inne under en varm filt, dricka en kopp varm choklad och kolla på en romantisk komedi. Det får oss helt enkelt att orkar mycket av det som vi antagligen annars bara skulle skita i. Men ibland blir det för mycket. Vi glömmer bort nuet, vi blickar bara frammåt på det som hända skall, glömmer allt som är här och nu; vi glömmer bort att LEVA livet. Leva, leva LEVA.

Tänk så dör du om 1 år? Eller ja kanske om bara en vecka? Eller varför inte imorgon eller om bara någon timme? Många tänker nog dessa tankar, ja uppenbarligen jag eftersom att jag sitter och skriver om detta ämne. Men tänk till, tänkt till på riktigt, inte bara på låtsas som alla andra. Du vet, tänker men gör något annat. Visst jag ser fram emot studenten som en galen tok, hur kul kommer inte det bli liksom (partyparty, flytta hemmifrån, lära känna nytt folk och ta det första riktiga steget in i vuxenivet, kan det bli så mycket roligare?). Gaah nu längtar jag ju bara ännu mer, men nej. Jag får inte låta det ta över min vardag. Jag måste leva nu också, nu Nu NU!

Jag menar inte att det är något fel på att ha saker att se fram emot, för det behöver alla. Självklart underlättar det för alla under de stunder livet är lite mer jobbigt än vanligt. Vi måste bara hitta ett läge, ett läge där vi inte låser oss fast, du vet som en liten stackars kanin i en bur? För många gånger beter vi oss just som den lilla kanin, som sitter där inlåst. Skillnaden är bara att den inte kan göra något åt det; vi människor fungerar annorlunda. Vi, du och jag och alla andra människor här på jorden har nyckeln till låset, vi kan låsa upp det när som helst, låsa upp det och ta vara på livet och leva varje dag som om det vore våran enda och sista. Vi behöver inte hoppas på att låset ska falla i sär, eller att någon dum idiot ska bryta upp det. Nej det är upp till var och en, upp till dig och mig när vi väljer att öppna det. För vissa blir det låst förevigt, för andra har det aldrig varit låst; vissa kanske väljer att låsa upp det inom en snart framtid? Det är helt enkelt upp till var och en. Men med nyckeln i handen, varför lämna det låst?


tiden går fort.

Tiden går så läskigt fort. Här är lite bilder från 2007, alltså bilder som är 3-4 år gamla. Känns sjukt, vadå att tiden går fort?men 2007 va iaf ett sjukt bra år och hoppas på fler sådana :))



 



haha var bara tvungen. back to work, tjo!

:(

Vill bli frisk. Inte spytt på ett tag nu iaf, men kan iaf inte äta ngt för då får jag jätteont i magen :( Inga krafter till ngt alls mer än att ligga still. Jag som behövde plugga idag, great! aja, thats life:) Nu ska jag när som helst gå och sussa och hoppas på att jag kan äta ngt i morgon, för snart avlider min mage.. Man känner sig äckligt smal när man har magsjuka :S Och man glömmer verkligen bort den där hemska känslan av att må illa som är helt obeskrivligt fruktansvärd. Slutade med att jag inte kunde kontrollera mig själv i natt så stod i duschen och spydde i en halvtimme.. inte så mysit nej.... och nu är det tydligen fler som har magsjuka har jag hört. Blä. krya på oss :)

Nattinatt :*

MAGSJUKA

usch blä och fy. har nu spytt ca 10 gr på åtta timmar, jag går seriöst av på mitten snart. Testade dricka lite varm blåbärssoppa nyss men kom självklart upp igen. så jäkla hungrig och helt borta i hela kroppen. tänk vad gott det vore med ett glas iskall mjölk? jag skulle nästan döda för det ! Aldrig mer chips och godis iaf, fyfan. JAG HATAR MAGSJUKA.


STÄDA

Nystädat rumm alltid lika skönt. Tog lite förebilder innan men självklrt hade jag glömt sätta i minneskortet i kameran då och kom på de först när jag hade städat färdigt. Men det var antagligen ändå inge lockande att se :)


SÖMNTUTA

idag hade jag verkligen planerat att gå upp tidigt, iaf typ tio. Dock fattade jag inte hur man ställer alarm på min mobil och det verkar inte som jag lyckades något vidare eftersom att jag vaknade klockan 12 idag igen? Jag som hade tänkt hinna med massa innnan ikv. Bra Hanna! Och så kollar man på termometern där det står -21 grader. Jag vill ju träna ute! Nu får dt banne mig sluta vara så kállt!

Nej nu ska jag plugga.. Tjohej!

Fysik B

Plugg plugg på fysik B, finns det något tråkigare?





     ser det kul ut? ... nej


Torsdag

A r e  s o m e  p e o p l e  m a d e  t o  n o t  u n d e r s t a n d ?  

Jag blir galen på vissa personer. Jag vet inte vad jag ska ta mig till? Vad tänker de med?
Sånt som är så självklart för de flesta är tydligen inte det för alla. Jag blir galen. Jag vet att jag inte borde spendera tid på dessa, men jag blir så frustrerad och irriterad, det tynger mig. Och det som mest stör mig är att jag bryr mig så förjävligt; jag borde inte ens lägga en ynka liten tanke på dem och jag borde framförallt inte låta dem tynga ner mig. Elaka människor det finns!

Aja, nog med det. Kom just hem från Karin, jag mår nästan illa av all choklad, men lyckades få i mig ett par mackor iaf. Och nu är det då meningen att jag ska orka plugga fysik. jag borde verkligen, och jag borde inte låta elaka personer hindra mig, för jag förtjänar bättre. Men ändå. Jag som lovade att 2010 skulle bli ett år där jag inte skulle låta andra personer tynga ner mig. Bajs. Så länge höll det löftet. But well, bara att fortsätta försöka..JAG ÄR FÖR SNÄLL, MAKE ME TO A STUPID PERSON PLEASE, OR AT LEAST A LITTLE BIT MORE STUPID THAN RIGHT NOW!


D o n ' t  t a k e  n o  s h i t

Sömntuta Choklad

kul att jag vaknade 12 idag, med tanke på allt som jag hade tänkt hinna med idag; nej ingen höjdare direkt.
Nu ska jag när som helst bege mig hem till Karin där vi och johanna ska äta choklad, hahah låter la kul :o? ...Skolarbetet är igång igen! Fysikplugg ha jag hunnit med lite på morgonen och mer blir det ikv! Först chokladtime!

Tjooh:)

Plugg

Y o u   g o t  a  p i e c e  o f  m e





För övrigt så har jag pluggat en del biologi nu. Imorgon och resten av lovet blir det nog fysik. Finns det något värre? Nej jag tror verkligen inte det. Men nu är det bara en termin kvar, då får man kämpa på ordentligt :). Nu är jag jättetrött och ska nog ta och sova. Godnatt :)

Foto i 25 minus

dagen började med en sväng till intersport. Självklart är det typ omöjligt att hitta träningskläder som passar. Antingen är dem för korta eller för tjocka. Haha. Nej men small är jämt för kort och medium typ för stort. Det sucks. Så jag får väl fortsätta med de gamla kläderna då?

Va ute och fotade lite i kylan. Men i princip bara några minuter, hade ingen känsel alls i benen. Borde ha klätt på mig mer. Min skinnväska stelnade helt och håret blev helt vitt. Lite varmare kan det väl kanske bli?










Nu ska jag gå och fixa mig i ordning lite, för snart blir det släkmiddag. Tjoho :)

Kyla Armsmärta Namnsdag

Såhär ser då vädre ut för morgondagen. Visst, kyla får det gärna vara så att snön ligger kvar, men så här jävla kallt?
Nej tack! Hur ska man kunna träna utan att frysa ihjäl? Det går ju inte. Jag vill kunna träna ute och åka skidor! Jag blir galen. Men tror faktist att jag ska försöka mig på att åka i morgon iaf, innan vi ska till mormor och morfar på middag. Men det är iaf sol, sol och snö. Ska inte klaga allt för mycket antar jag, det är ju trots allt massvis med snö ute. 


Svininfluensavccinet farligt?
 
För övrigt så är jag lite rädd. Har svinsprutan gjort min arm helmysko? Först tog jag sprutan, kunde i princip inte röra armen alls ett antalt dagar efteråt, hade ont och kunde inte sova på den under ca 10 dagar. De första dagarna kunde jag inte ens klä på mi själv, sminka mig osv. Och som de flesta andra åkte även jag på en sväng feber. Inget konstigt med det. Därefter var jag fri från smärtor ett par dagar innan jag började jobba på posten. Där rör man hela tiden på armarna, dock inte någt ansträngande(och har aldrig fått ont tidigare år då jag jobbat), men i år, då fick jag ont, på samma ställe som sprutan togs på. Smärtan satt i, men gjorde inte överdrivet ont. Sen nu när jag har börjat åka lite skidor(om det beror på det, jag vet inte?) så har jag fått en sådan hemsk smärta. I natt kunde jag inte ens sova på armen och vid minsta lilla beröring skriker jag, det gör verkligen bedrövligt ont.

 - V a d  ä r  f e l e t ?
 - Ä r  s p r u t a n  f a r l i g ?  
 - H a r  d e t  b l i v i t  n å g o t  f e l  p å  m i n  a r m ?  


Jag menar, jag känner faktiskt skillnad på vanlig träningsvärk och den här konstiga smärtan.. Im pretty scared actually. 
  


Haha mormor ringde nyss. -Grattis hanna!. - Va?. - Ja, grattis på namnsdagen!. 

Hahah hade jag helt glömt bort, inte för att jag brukar fira min namnsdag, men iaf. Nu ska jag se film. Tjooh! 

Följ min blogg med bloglovin

 


Skidor Bio Roadtrip Drive In Film

Började gårdagen med en tur på skidor. Kunde inte låta bli att stanna på vissa ställen i spåret för att ta lite kort. Ser det inte helt fantastiskt ut? Blev iaf 13 km som dagen innan. hahah vad träningsvärk jag har i rumpan.




Ser det inte mysigt ut ?







Snötäckta träd överallt







.. Och en fantastisk utsikt



På kvällen blev det bio, närmare bestämt Sherlock Holmes. Jag hade ingen aning om vad den handlade om innan, men den var faktiskt riktigt bra. Aldrig långtråkig, hände saker hela tiden. Så den kan jag rekommendera.

Efter bion drog vi på en liten roadtrip till borlänge och käkade, till Burger King. Och tro det eller ej men jag gjorde min första Drive In. Hahah. Började med att jag åkte förbi högtalarna där man skulle beställa, och sedan stannade jag vid fel lucka, men tillslut fick vi maten iaf, och det satt fint:D.

Blev mer film på kvällen, någon Johan Falk film samt the machinist. The machinist var helt psyk, läskig och helt förvirrande. fattade inte mkt. Okej, inte för att jag brukar förstå filmer, men iaf.


Behålla?



jag har sådan ångest, vet verkligen inte om jag ska behålla den här mobilen som jag köpt(samsung) eller inte. Det är nämligen så att min bror ändå ska köpa en sådan, så om jag inte vill ha den kan jag ju ge honom den och själv köpa en ny. Jag funderar på en sony ericsson för samma pris(den på bilden), men vet inte. Svårt. Jag har i princip alltid haft sony ericsson, så det handlar kanske bara om vana? Men tycker även att kameran på den här är ovanligt kass för att vara en 3,2 megapixelskamera. Men men. Längdskidor nästa.

Tjohej!


Like it!

Hittade lite gammal musik, minnen på denna + att den är bra:)

confusing

lite konstig start på morgonen. Förstod inte riktigt vad som hände :s. Jag blev rädd. det var läskigt. Känns inte som på riktigt?! Men har lyckats släppa det relativt bra under dagen iaf. Jag har kommit på att jag är alldeles för snäll mot folk.. När har jag någonsin egentligen blivit sur?... Har typ aldrig blivit osams med en kompis? Är det normalt? Jag borde nog lära mig att bli lite elak :O

Blev lite skidåkning, 13 km ute i snön, så härligt. Jag älskar längd, man mår alltid lika bra efteråt, lika trött o skön i hela kroppen. Me likes.

Ikv har jag faktiskt ingen aning om vad som händer. tror det blir att ta det lugnt ikv. Kanske bio i morgon? Måste ju göra av med alla biokort nu^^. Men innan den eventuella bion blir det mer skidåkning, så wieh :) Jag ska bli välvälvältränad, hit med massa muskler till mig, haha :) nej men det känns faktiskt att jag har tränat ordentligt i höst.

Nu  är jag hungrig som en tok och ska när som helst äta lite, tjoho :)

dödast

Idag köpte jag mig en mobil, den 7e i min livshistoria. Nu ska jag banne mig inte göra sönder fler och inte heller tappa bort ngn, nu får det vara slut på det:)!.

För övrigt så gillar jag att det är nytt år, man får liksom nya krafter till att gå vidare med livet, nya krafter till att ändra på sådant som innan inte har varit på topp. I år ska jag banne mig ge fullständigt fan i personer som får mig att må dåligt, nu får det vara slut på det. Menar varför slösa tid på sånna? Nej, varför har jag inte insett det tidigare? Bättre sent än aldrig.

Jag är så jäääävla trött idag(ursäkta svordomen). Men har somnat efter fem två dagar i rad nu, det är jobbigt. Jag kan knappt tänka just nu. Helt borta i skallen. Hur ska jag orka vara social i kväll då? Aja, jag ska försöka iaf:))

Nu ska jag nog ta en tupplur innan det blir att köra iväg o hämta tjockis nr 2 ( jag har fan käkat pizza idag med :oo). illa!


2010

2010 is here to stay for a while, so lets make it to a good time!

well, 2010 är här som sagt. Och snart är första dagen på det nya året slut. En av många. Idag har jag varit äckligt trött, gick först upp två, åt lite äppelpaj, gick och la mig igen och vaknade klockan sex. Då gick jag ut och skottade lite snö. På kvällen beställde jag jonas och victor kebabpizza, mums så gott:D Fast faeen så mättt manblir, usch o blä! Sen kollade vi lite på kalle och chokladfabriken också,vilket gjode att man självklart blev lite sugen på choklad också; and thats why som jag har proppat i mig minst 60 g choklad nu också! Tjockis jag är!

För övrigt snöar det massa ute nu(gjorde de åtminstone sist jag kollade för typ 3 timmarsen). Jag älskar vintern, jag älskar snön, mums! Försöker styra upp morgondagen lite. Först blir det nog skidåkning på morgonen( hur jag nu ska orka upp), sen köpa ny mobil(men har ingen aning om vad för ngn?!), därefter borde jag verkligen läsa lite biologi. Orkar inte skjuta upp allt till sista minuten som jag alltid gör annars. Nej nu är dett nytt år och nu ska det bli skärpning:) På kvällen blir det nog lite film och mc donalds med tjockis nr 2 :D haha! aja vi får se helt enkelt...

Nu har jag nog inget mer vettigt att säga mer än att 2010 ska bli f*n så mkt bätre:D ska banne mig inte slösa mer tid på onödga personer längre. Slut på det. Jag ska klara det. Jag kommer klara det. Hanna vill, hanna kan.

Allt för hannis pannis tjohej :)

RSS 2.0