:(

Saknar alla i Melbourne så det gör ont. Det var riktit jobbigt att saga hejda till alla...Fatt med mig ackligt fina minnen fran melbourne iaf, det ar en sak som ar saker.


Sömnlös

Jag som alltid somnar efter en minuter eller två hade enorma problem last night. Resfeber.

Kan inte fatta att detta är sista dagen som jag går till jobbet..


8 månader senare...

And I'm on my way back to Darwin again. Flyget går på lördag 1 pm... Fattar inte. Sjukt Sad över att lämna hela min familj här som jag nu lärt känna under 2,5 månad. Tro mig, bor man på ett hostel och reser "ensam" så lär man känna alla för bra. Laga mat tillsammans, festa, sova och bara tönta runt tsm. Stina, andreAs, Jay, Jon, australia, Hannah, becky, tom nr 1 and 2 och tristian, ill miss u as hellll !!! :((( bättre människor får man leta efter. Elefantfamiljen !!! U the best !!

Åka från 7 till 35 grader blir nog lite mysko också .... Haha :) ska bo hos en kompis de första dagarna. Och på lördag blir det monsoons med Rebecka och Karin :) wie !! Och träffa d igen på söndag!


.

Bra helg men nu är jag sjukt irriterad......

Ute fredag och lördag. Idag bara slöat runt med folket på hostellet.. Lagat Massa mat ! På onsdag är jag ledig, kan inte vänta :)!

Skypade med Antonia oc Stina igår och nyss med Stina och Matilda igen, iih det gjorde mig glad :)!!

För övrigt såå e jag så jäkla trött på det motsatta könet så det finnsinte... Har nog aldrig traffat en segare kille an detta.... Det hander verkligen noll och det Borjar gå mig på nerverna !!!!


Igår lät vi som piff och pufff !


Freeeeeedag

Fredagslycka!!!!!!!! Iihhhh can't wait for the weekend to begin !


.

Funderingar, tvivel, stress, frustration, ångest, panik, förvirring, tomhet. Dessa ord stämmer in rätt bra på mig en torsdagsmorgon innan jobbet.

Åtminstone städade jag rummet innan jag gick..


Lycka

Hade glömt bort känslan av att känna sig riktigt utmattad efter ettträningspass och hur känslan är kvar dagen efter. Träning gör mig lycklig .

Jag Hannah becky stina Andreas Jay John schawn och tom, dvs familjen, var och åkte skridskor, the Sweedes vs England. Självklart blev dom ägda ;) haha:) sjukt kul.. Funderar på att börja ta lektioner. Saknar vintersporter .


Turn it to the right direction

Vart ska detta leda då? Antagligen håller på med samma sak som för exakt ett år sedan och antagligen kommer det leda åt precis samma håll, ingenstans.


Sommar?

Igår var det 29 mysiga grader. Vi låg kvar i sängen till 3 sen blev det musik vid floden innan vi lagade middag tsm :)


.

Dramatised..


Oooh deaah

The English accent. Aahh u gotta luv it !! Kan inte få nog.

Hur ser miss hannas framtidsplAner ut en torsdagseftermiddag kl 16.17 just som denna då? Jo funderar på att ansöka i work and holiday visa i Nz och jobba på ett ski resort där under vintern, dvs juni -sep. Men en liten del inom mig vill samtidigt upp till Darwin för att därefter flyga över till Asien. Varför har ingen smart jävel uppfunnit något i stil med en halveringsmaskin så att man kan befinna sig på två ställen samtidigt? Ja ja, som ni säkert vet vid detta lag så betyder inte detta att något beslut än är fattat, kl 16.25 kan framtidsplanerna se helt och hållet annorlunda ut.. Varför inte åka till Ryssland ?


Leave nothing for tomorrow, because tomorrow may never come

Ååååååhhh jag orkar inte käänna så här. Det gör mig galen! Ahhh!!!!


Påsken

Påsken har Inneburit en himla massa lediga dagar som dessvärre näst intill har blivit översovna ( ursäkta svenskan men det är ganska så svårt, om inte näst intill omöjligt att inte blanda ihop tyskan, svenskan och engelskan). Som tur är skapade Gud också nätter. Nätterna har varit desto mer fartfyllda. party, party, dans, dans! Galet och kul !

Vi har blivit som en stor fet familj här på hostellet igen. Det gillas skarpt. Själv har man halkat ner i den där lådan som kallas hyperaktivitet och okoncentrerbar igen. Attans!!!! Det tar på krafterna och gör mig spritt språngande galen.


Saknad

Emi har dragit vilket inte alls e kul :(saaaknad!


RSS 2.0