PAARTYYH!

Blev en riktigt spontan utgång på etage med vip igår. riktigt kul tjejer :D haha gjorde mig i ordning på 10 min och sprang till bussen (sista bussen som gick och mamma och pappa hade druckit vin innan), men jag han:D Tog en taxi hem vid halv 5, och av någon anledning fungerade inte mitt kort så slapp betala 250 kr, riktigt najjs:D även om mamma hade lovat att betala. Ibland måste man ha lite flyt! Kan ju dock säga att dansa med högklackat efter att ha åkt 3 mil skidor dagen innan inte är en höjdare ;) haha. Today I'm dead.

Bild från innan jul. Men iaf..












Lördag

Lördag idag då! På efterrmiddagen/kvällen blev det lite släktkalas. Jag var bara tvungen att ta kort på en av deras nytapetserade väggar, tyckte den var så sjukt snygg^^. Annars så är min lillkusin väldigt söt också, och tårtan var la inte dirket äcklig heller^^. För övrigt så är jag helt galen i göteborska! jag ska lära mig så fort jag kan:D

Nu snöare det ju inte direkt lite ute:O så jäkla mysigt:D nästan så man ska gå ut o rulla sig. Nejdå! I morgon blir det nog lite skidor tror jag. Nu ska jag kollar vidare på melodifestivalen i brist på annat. Anna Bergendahl gillar jag:)


 
 

framsida

Fixade framsidan till min projektrapport just. höhö^^

Idag har jag lite sådär lagomt ont i kroppen.
















KORTVASAN:)

Äntligen så är kortvasan gjort, och ack så kul det var, men minst lika jobbigt som kul.. Första milen gick bra, men av någon anledning så gick 2a milen 20 min fortare. Antagligen för att det var så jäkla packat med folk i början. Man verkligen segade fram till tusen + att det hela tiden snöade så in i helvete (ursäkta svordomen), men fanns knappt några spår över huvud taget.  Under 3e och sista milen var man sådär lagomt trött. Min rygg skrek och mina underarmar fick "kolsyra", haha nej men mjölksyra. Men klarade loppet på 2 timmar och 56 min. Jag är sjukt nöjd med tanke på att det här är första säsongen som jag någonsin har tränat skidor. Hade verkligen inte förväntat mig att åka under 3 timmar, men jag är envis som satan^^ Nu gör min rygg ont, även tårna! Sitter hos ankan och ska snart äta lite meer! MUMS!

Bilder från Kortvasan kommer i morgon :) Puss på er alla glad och söta människor :) ni 15 som läser min blogg(;

Nationaldemokraterna, nejtack!

Ja som rubriken lyder, Nationaldemokraterna var på skolan idag; diskuterade en hel del med dem. Jag kan verkligen inte förstå hur en människa kan ha samvete nog att ha sådana extremt dramatiska och hemska åsikter?
Sen att det slutade som det gjorde på skolan var bara extremt töntigt. Men som sagt, hur kan man sjunka så lågt som ND att anse att endast den svenska "rasen" har rätt till att bo här, och varför skulle inte homosexuella ha samma rätt som oss andra?

För övrigt så fick jag ett starkt VG på senaste fysikprovet, det är lycka:D! haha, jag är rätt kass på fysik och har no motivation at all!! Men nu så!!

Efter Svenska C drog jag hem till Antonia, därefter traskade vi ner till stan, jag köpte äntligen t-shirten nedan, därefter gick vi till Wayne's och fikade innan vi drog till friskis och tränade lite sådär lugnt:D! vill ju faktiskt inte ha träningsvärk på fredag; inte långt kvar nu!



I like it!

JAAAA SVERIGE TOOOG JUST ETT TILL GULD I SKIDOR, ÄR DET INTE HELT FUCKING UNDERBART:DDDD? HELLNER!!!! 


Så kan det gå.

Sommarkänsla?
Inte om man kollar ut direkt

Nåväl, matteprovet gick ungefär sämre än sämst. Jag som kände att jag kunde allt!! Jo visst, det kunde jag ju verkligen bevisa. Men nu har min hjärna tagit lov, och det är ruskigt skönt, så nu är jag glad som en pinne i alla fall:) Tackk alla vänner, ni är bäääst <3



Jag tror btw att min studentmössa kommit idag, ska åka och hämta den sen :D! På torsdag ska vi även åka och hämta en höna som gubben då förhoppningsvis strypt åt oss. Låter wiierd, and it is!! 

Und jetzt - SKIILAUFEEEN!! (skidåkning^^)


Tisdag är ingen mieesdag!

Slutade ca 13.20, segt att mitt matteprov som jag ska göra inte börjar förrän 15.00. Lång dag. Efter skolan blir det nog ner och köpa tröjorna jag la undan igår (hoppas mamma betlar så länge förjag vet inte vart min plånbok är, illa:O). Sen blir det förhoppningsvis skidåkning :)..

Wish me good luck


Im not an angel

Hittade en bild från 2006, konfirmation.

Well, idag efter skolan drog jag och Antona och gymmade en snabbis sen trallade vi runt på stan lite, och fikade och sånt :) Jag hittad två jättesnygga tröjor (enligt mig^^), men självklart hade jag glömt plånboken hemma, så köper dom i morgon ist:)

Blev inte mkt till plugg idag, men matteprovet i morgon ska förhoppningsvis gå bra iaf:)

Silver till Sverige, inte helt fel :)

För övrigt så har det varit iiiiiskalllt idag! -25 grader! brrr.. dessutom började det snöa ännu mer på eftermiddagen. Imorgon beställer jag -7 grader och sol! Efter skolan ska jag banne mig åka skidor i morgon, om jagorkar:D slutar ju trots allt vid 5!


I'm just living my life, and sometimes it's amazing, but there are times when you just lose control



Snart sportlov!

Jahopp, idag började en ny vecka, veckan innan sportlovet. Gud vad jag längtar!!!Någon som vill hänga med upp till fjälls ngn dag :D?

I natt har jag inte alls sovit bra, alldeles för mycket som virrade omkring i mitt huvud. JOBBIGT!
Nu kom vi nyss från Kristine och sitter och väntar på att fysiken ska börja! Efter det blir det ner till stan och möta Antonia, för vi ska träna för första gången på alldels för länge!


Hihi fick just denna bild på mailen, tagen någon gång i höstas, har dock lyckats matcha med samma tröja även idag. höhö..

Lets go an have som fysik!!

ARMBAND. SVERIGE<3

Hihi blev hemma iaf. Skönt! Roade mig med att göra dessa armband, tycker dom blev rätt så sööta:Dmihi=)

Älskaa Sveriiigee btw!!! HELLNER OCH OLLSON <3 WIEE, ETT GULD OCH ETT BRONS TILL :DDD


Utgång eller inte?

Till att börja med, härligt med silvermedaljen igår, Anna :D Mindre härligt med svensken som ramlade, såg förjävligt illa ut :(  Hade för övrigt en mkt trevlig kväll:)

Aja, nu har jag för ett tagsedan kommit hem från friskis, där jag har jobbat. Nu har jag beslutsångest, ska jag ut eller inte? Jag vill, men har så äckligt mkt att göra i morgon (vekrligen hur mkt som helst!), och går jag ut lär jag ju inte vara särskilt pigg imorgon. svåårt. gaah.. aja.. får se!



LIFE IS LIKE A SONG, AND I WANNA SING IT

:)

So much I wanna say
I don't know if I'm on the right way
Can you help me?



Aja nu ska jag dra ut! Ha en bra fredagskväll allihopa =))


Heja Sverige!

Två guldmedaljer och ett brons nu, bra jobbat Sverige :D Wie vad glad jag blev när hon, vad hon nu heter, ramlade:). hihi. tummen upp för det. I morgon är det helg! GÖR MIN HELG BRA TACK:) hihi..har inget inplanerat på lördagen än, förutom jobb i typ två timmar, så mer kan den fyllas med, fyll den, do it ;D


Hejsan torsdag!


Storasyster Hanna och lillebror Erik på väg till bussen i morse!

Well, jag är frisk idag, även om jag fortfarane dras med en hemsk huvudvärk. Borde nog ta och kolla upp synen någon dag. Låter vettigt. Finns faktiskt himla snygga och coola glasögon nu för tiden!

För övrigt så kom jag ca 4 timmar för tidigt till skolan idag. Men jag var inte ensam om det så vi satt och roade oss med att läsa olika bloggar, tex kissies. Är människan seriös? Jag förstår verkligen inte meningen med att vara så, visst hon tjänar enkla pengar genom att blogga på det sättet, men vilket hemskt liv? Aja, jag ska inte lägga mig i, alla får vara som de vill, tycker bara att det är lite hemskt.

Nu står mat på listan! Ugnspannkaka kommer lätt slinka ner i min mage. Har mina funderingar på att ta en tur på skidor lite senare också, nu när man äntligen inte har någon jobbig läxa alls:DDD!  Men får se, huvudvärken kommer tyvärr antagligen få bestämma. hate it!

Kolla gärna in Sandras blogg; http://leasmamma.blogspot.com massa tävlingar med fina priser ;D

vinter <3

Det kanske märks att jag älskar vinern:)? Men den är ju bara för underbar=)



Idag var jag som sagt hemma från skolan. Den hemska huvudvärken gav sig fram emt eftermiddagen som tur var:) Så blir nog skola i morgon. Börjar egentligen inte förrän 1, men ska nog till skolan som vanligt i alla fall för att fixa i ordning religionen som ska redovisas på eftermiddagen :). Har även gjort klart kemioppositionen idag. känns skönt. Ska finslipa lite på den i morgon bara. Jobbigt att jag missade matteprovet bara; men eftersom att jag känt mig hängig sedan i söndags så har jag inte haft mycket ork till plugg, även om matte e känns väldigt lätt? aja, hoppas på att få göra det så snabbt som möjligt:)

Ha det så bra alla =)


isvak!

Höhö vi va modigast som badade isvak idag:D tror dock att det gjorde mig sjuk :/







Lite fler vinterbilder kommer nog in i morgon, har så många härliga som jag bara måste bjuda på :D






foto:)

Lite kort som jag gick ut o tog när jag kom hem vid halv 12 idag:) har inte orkat redigera dom dock, men gillar dom iaf:)













AUSTRALIA :D

Skönt att veckan närmar sig sitt slut. Vet inte hur många timmar jag la ner på kemi breddningsdisskusionen som skulle in igår. Skämms nästan lite för att den blev så lång. Stackars den som ska opponera på den. Hoppas den blev duglig iaf. Nu är det även bestämt, kemiolympiaden ska göras. Får väl se hur det går XD

För övrigt så var jag på Farsan på bio igår, sjukt kul :D inte skrattat så mkt på länge^^ hihi.. Annars så har jag idag åkt skidor i det helt fantastiska vädret:) (får inte in bilderna från mobilen, men kommer någon annan gång). Sen blev det även års kalas. Senare ikv bir det filmkväll. haha jag kommer somna som en stock!!

http://www.blueberrysprak.nu/utlandsarbete/australien.asp  sitter och kollar på australienresor! JAG SKA DIT I HÖST! verkar så sjukt underbart :)))


svenskaprov, go shopping, klippa sig!

höhö! Ja som rurbirken lyder. Svenskaprovet kändes väldigt bra:)! Hela den här dagen känns bra:). Vi slutade vid halv tolv men jag och karin satt kvar och gjorde lite kemibreddningsarbete. Sen när hon gått satt jag och skrev på min kemirapportsdisskusion. Skrev faktiskt 1,5 sida på knappt en halvtimme + att jag tror att det jag skrev blev bra. Känns skönt. Sen drog jag ner på stan, och medan jag väntade på klippningen tog jag och sara en snabbis på stan. Och ja, som vanligt så kunde jag inte hålla mig från att köpa saker. Och som jag jämt säger " Det där var sista gången på länge som jag handlar ngt".



dessa skor köpte jag på scorette igår, vagabond, 799 kr. Känns inte bra :(



dessa små filurer hittde jag på indiska idag. Inte alls dyra. En att ha som necessär och den andra tänkte jag ha som en liten miniplånbok:)



Och de här lilla söta väskan köptes av mammis till mig i torsdags, även den från indiska :)



and well, nyklippta hannis. Ingen större skillnad mer än att det är någon cm kortare och plattat av frisören.
Jag villl såååå gärna ha långt hår nu!!! But well, short hair works too.

Bra dag, effektiv dag, skön dag!

Berzeliusdagarna

Nu vart det ett tagsedan! Jag tänkte berätta lite om stockholmshelgen. Bilder kommer dock sen. Min mobil funkar av någon anledning inte och har inte fått bilderna från de andra, men det kommer :)

Jag hade det i alla fall riktigt kul. Tåget gick 06.15 på fredag morgon, lite jobbigt med tanke på hur förkyld jag var. Väl framme så la vi in vår packning på centralen och hoppade på tunnelbanan mot universitetet där vi träffade alla de andra 300 stipendiaterna. Under dagen hölls de en hel del intressanta föreläsningar om mestadels kemi, biokemi. MATEN VAR SJUKT GOD! höhö. kändes som vi blev iproppade mat hela tiden. Men vem tackar nej till det;)?

I mellan föreläsnignarna fanns de personer från de olika tekniska högskolorna där, lite tipspromenader m.m.
Kring 14.30 på fredagen var föreläsningarna slut. Då skulle vi ta oss till hotellet (First Hotel Amaranten) som låg alldeles i närheten vid centralen. Då hade man ingen aning om vem man skulle få dela rum med. Jag fick bo med en snäll tjej från Gävle:).

På kvällen blev det festmiddag med alla i en sjukt fiin lokal!!! Verkligen asfin, massa kristallkronor och shitt. Eftersom att det stod valfri klädsel på brevet vi hade fått hemskickat så hade man väl inte riktigt förväntat sig det. Vissa var verkligen uppklädda. Men det var rätt blandat. Den kvällen var trevlig, och maten kan man ju verkligen inte klaga på! Sjukt god buffé. Efteråt åkte jag runt med lite folk jag träffat. Först tog vi tunnelbanan till centralen, ångrade oss därefter och tänkte hitta någon bar i gamla stan. Väl där ångrade vi oss och tänkte åka till hotellets bar, men när vi väl var framme där igen var vi så pass trötta att vi drog upp på vårt rum ist. haha, vadå trött efter en så lång dag som började vi 5? Och vi skulle dessutom upp 7 dagen efter.

Hotellfrukost kan man verkligen inte klaga på!! Mums så gott det  va:). Idag fortsatta föreläsningarna, himla intressant. När dagen var slut där så åkte jag in till stan med några för att fördriva tiden medan vi väntade på tåget. Jag och Stina, en tjej från borlänge, trallade runt på stan i några timmar innan tåget gick hem kring sextiden..

När jag kom hem var jag trött som en apa åkte ändå iväg på en gång. Höhöh... Nu sitter jag på kristine och har svenska C. I eftermiddag blir det plugg som fan :(! Jag är iaf nästan frisk nu! ha det bra alla!

Prosit!

Förkyld var bara förnamnet, men av någon anledning så känner jag mig rätt pigg iaf, även om jag nyser i princip hela tiden.

Fick tillbaka bedömningen av sista biologi B provet samt redovisningen idag. Det gick massa bra, känns väldigt skönt med tanke på att jag verkligen inte hade förväntat mig det. Men det är la som vanligt, man kan aldrig känna sig riktigt nöjd efter att ha skrivit pers prov men av någon anledning så går det jämt bra iaf.

Nu ska jag snart åka hem. Även om det har snöat som attans idag så har det bara varit 0 gradigt. Sjukt skönt! Blev att inviga skinnjackan för våren:D kanske lite tidigt men... Får antagligen plocka fram vinterjackan om bara några dagar igen. Kan åtminstone hoppas, för jag behvöer snön till att åka skidor på !!!!

Stockholm tomorrow=)

sjuk

gah jag orkar inte va sjuk nu! Dunderförkyld och typ feber. Great! Blir nog bara en snabbis till skolan idag för att fixa sånt som jag bara måste fixa. Måste ju vila upp mig till i morgon då de blir stockholm. Jag hoppas verkligen att jag mår mycket bättre då.

Nu ska jag dra på mig några sköna och varma kläder och försöka ta mig levande till skolan.
Antingen min varma crafttröja, eller den tjocka och sköna wesctröjan eller en adidaströja som också e rätt sköna. Hmm. Mjukisbrallor blir det iaf. Förlåt men jag måste! Uscha för att må så här!


sjuklingspannis

Jahopp, så var man dunderförkyld då :( jobbigt. Varit helt borta i skallen hela dagen i skolan idag och förkyldningen blev bara värre och värre under dagen. Nu har jag krypit ner under mitt täcker för ett tagsedan och ligger och kollar på film :) Snörvelhanna. Inte så lätt at hålla sig frisk med tanke på kylan och alla andra sjuka omkring en. Hoppas jag är frisk tills på fredag bara. Upp klockan halv 6 då, inte kul :| Men jag ska inte klaga, klaga är onödigt, även omdet ibland är nödvändigt. Jag skulle vilja klaga lite nu. Men nej, jag ska inte. Jag ska bara hålla käft typ :D hahaXD Jag har faktiskt blivit bra på det, sjukt braa! Hahah ja,men ibland misslyckas jag ju ganska så sjukt mkt. SUUGHANNA:) haha ja de kan ju misstolkas också, men jag är ju bäst på att låtas bli misstolkad så gör inget :) typ.. "hanna du har sån liten mun" "jaa men det får plats mer än vad man tror i den". Hahah vadå göra bort sig XD Jävlapuckohanna :D haha :)

You can wait for a mirakel to happen, or you can make one yourself.

Och psst! Se den filmen ifall ni inte redan har gjort det! Så sjukt braa :D hemsk men bra!

hmm

JAG SÄGER BARA EN SAK! TRÄNINGSVÄRK SÅ IN I HELVETE!!!!


paint är kul!

 nu är jag en trött liten apa :)hhi.. jag är verkligen ingen kvällsmänniska! I morgon slutar jag halv 5, det kind of sucks! buhu! Men men. Fredag - lördag blir det iaf stockholm :) Hannispannis är.. hm.. jag vet inte o_0 ... ngt^^

wiieeh

Hihi! Jag är så jäkla trött och seg? Jag förstår inte. Ska iaf åka skidor så snart som möjligt. Det är bara så härligt? Ska banne mig ta i allt jag har idag och det kommer att kännas så jäklaa braa!! Gahhhh!! Så jäkla sugen på att smälla till ngn idag med :D ni som var frivilliga kan ju ta och komma hit så jag kan puckla på er eller ngt XD. haha. nejdå. jag älskar maat<3

Man e bannemig ingen smörare bara för man frågar en lärare hur den mår :oo Får inte bort det från min hand ^^ :(


In der Schule

Ja, jetzt sitze ich in der Schule.. tralala. Ja som sagt, jag sitter i skolan. Vi slutade egentligen typ halv 12, men vi skriver klart vårat fysiologiarbete. Jag är trött, tjoho! När jag kommer hem ska jag ut och åka skidor och plugga lite grejs. Ha't bra :D

Måndag

Homee! Idag har jag varit sur som tusan men ändå glad som en apa XD vill bara typ slå ngn hårt :D Ngn frivillig :D? hihi. Nej nej, nu ska jag vara lite seriös. Efter skolan blev det en runda på stan där vi kollade runt lite. Hittad detta linne:) Billigt och bra, tkr om Carlings:)

hoppas jag inte dör i förtid, höll på att köra av vägen två gånger igår, så jävla halt!




Idag var det inte lika fint väder som igår. Jäkla snöoväder idag + iskallt :(


Nu börar jag pigga til lite iaf :) Det är skönt. Ska göra klart diagrammen i excell, sedan kolla upp lite svenska innan det bär av för att träna. Projektarbetesjobb får det bli imorgon. Det låter bra.

Why beeing sad when you can be happy :DDDDD? mihihihi:) GLAD SKA MAN VA :D ... and im full loaded...o_0 hihi .


godmorgon

Kan ju säga att jag ä ungefär tröttast i världen. Mot skolan, mot svenska C, mot fysik. Försöka hålla sig vaken*



RSS 2.0