läskig morgon

Hahah när jag skulle gå till bussen så flög massa sånna här vita fåglar och skrek över vägen och tog jag ett steg närmare så flög dom typ mot mig. Aldrig att jag skulle gå förbi där! Så var bara att hämta bilen och åka till skolan, prata med min handledare (han tyckte mitt projektarbete va massa bra nu, wieee:D) sen fick jag åka hem med bilen och pappa skjutsa tillbaka mig eftersom han behövde den idag.. hahah ja..så kan de gå.. ajg säger bara en sak- UTROTA  DE VITA, SKRIKANDE OCH ANFALLANDE FÅGLARNA :D!

Sista april idag då, efter skolan blir det hem att städa innan folk i klassen kommer förbi :)) det blir nog toppen=))!

Sov lite mer i natt i alla fall, ändå om det tog en jävla tid att somna. Har inte sovit normalt sen i lördags, det typ suger! och i natt läre ju inte direkt bli mer sömn XD aja... ska sova längsta i morgon iaf, ingen ska få hindra mig :DDDD! från och med nu ska jag försöka  att inte tänka ett skit och bara vara glaaaaaaaaaaaaad!! hihih...
Plattade håret idag i brist på annat, första gången sen jullovet.. höhö ^^blev fan rätt långt:D

.

Wanna know who you are
Wanna know where to start
I wanna know what this means

Wanna know how you feel
Wanna know what is real
I wanna know everything, everything


torsdag


Idag är ännu tröttare. Kunde av någon anledning inte sova så jättebra i natt heller. Har alldeles för mkt att tänka på hela tiden, massa saker som jag borde göra och inte. Hoppas på mer sömn i natt. Hur som helst måste jag ju städa en del i eftermiddag tills i morgon :) Sjunga våra egna studentsånger, kan det bli mer stämning ;D? Studenten here we come :*

Nu ska jag till skolan om ett tag, ska gå igenom mitt tal lite mer också.
Hoppas det blir bra.
Nej nu ska jag hitta nå kläder som kan passa dagen (hmmm:o) haha och ha på lite mascara typ. tönthanna!! trött som faan och jag ska orka cykla i nästan regnet? fiffeelifaan. Tjockt med bläääh.

Jag fattar fortf inte vf :// oturshanna

Aja ha en bra dag allla=)))

:)

Mitt svenskatal känns typ helt okej nu, wiee :) Även en hanna känner sig bättre:)) Ikv är det Grey's<3 mums på det :)

















In der Schule

Sitter i skolan. Har varit ovanligt duktig idag, hann asmkt både på matten och fysiken :) Hoppas på mvg i nationella i fysik så får man de i betyg sen också:D! villvill!!! ska anstränga mig lite nu:)

Nu har vi även bestämt inför sista april, blir förfest hos mig innan krogen. Även om alla i klassen inte kommer. Men det blir nog toppen iaf, hoppas på fint väder=)

Mår bättre idag. Livet går vidare. Kan inte göra så mkt åt saken. Jag har gjort vad jag kunnat och varit ärlig och du vet att jag gillar dig. Men men, man kan inte alltid vara bra för alla och ibland måste man låta folk gå sin egen väg, även fast man verkligen inte vill. Man får helt enkelt låta dem vara för deras skull:) Jag var ju iaf gladast ett litet tag, bättre än inget:)

Men men, nu ska jag och Stina gå och ha psykologi B, askul :D mer minnestester;D Mitt minne va fan asbra förra lektionen!!(iaf bildminnet)

.

blä. kan inte äta frukost. trött är jag också...jag fattar inte :/// varför?
vill inteee..!!


ni är underbara<3

Tacka alla söta vänner, ni är underbara, utan er skulle jag inte klara mig <3

Krille är på väg hit vi ska plugga fysik och sen äta på donken, mumms va gott :)  Hihih måste göra massa, så fort jag är ensam tänker jag bara ....jag tyckte om dig fucking mkt ju! aja... gå vidare gå vidare. jag kan, jag måste...

va ute och sprang på förmiddagen. det var skönt. muskler here we come. haha...

ha de bäst allaaaa!!

.

What about now?

.


Im just a little bit lost right now.. take my hand, show me the way?


scanna av handen gick ju också

måndag

hur kan jag vara så jäkla dum?...




gör mig liten igen











idag ska jag träna sönder... ser massa konturer avmusklerna på magen idag.. wiiehi.gårfort när man väl tränar:)haha XD och grillad fläskfilé till kvällmat, mums :) kan nästan inte bli bättre?... joooooooooooooooooooooooh!


jao

Nyvaken, eller egentligen inte. Gick inte att sova alls i natt. högst 1 timma på hela natten. Har jätteont i magen. går inte attt äta frukost heller.blä. ska la försöka trampa mig iväg till skolan snart iaf. 








I should have seen it coming, I should have read the signs...

Söndag

Bra start på dagen! Vaknade vid 10, gick upp, åt frukost, tog ett bad, haha fan vad längesen men va rätt skönt^^.. Sen har jag skrivit på mitt svenskatal i en timme nu (jag har börjat dagen medd effektivitet iaf:DD). Nu blir det att skriva lite naturkunskap i en timme för att sedan gå över till talet igen.. :)

Ska försöka hinna träna idag också :)

Ha en bra dag alla!

:)



Vadå härlig sommardag :)? Sjukt varmt och skönt juh :D jag o Pontus drog ner på stan en sväng vid halv 2 typ, va ngn jäkla marknd så var rätt så smockat med folk ^^ Köpte brända mandlar för första gången i mitt liv, va faktiskt gott ju :D hahah^^. Nu är klockan åtta, och jag kom nyss innanför dörren, ska krypa ner i soffan och se film nu :D verkar vara en massa bra film lite senare i tvåan också, den ska jag se :)... Imorgon ska jag ha en effektiv dag.. som jag alltid säger. men i morgon på riktigt! haha

<3

KLANTHANNA

Fredag fredag. ack så klanig jag har varit, pinsamt klantig. vågar tvärr inte skriva det här för då lär jag få höra det resten av livet.. haha jag vet att jag är bäst på att säga a men inte b XDDförlåt :))

Nu är Pontus påväg hit :)<3


hare så braaa allaa! :)

Np Sv B

Nationella i Svenska B idag då, 5 timmar skriva för hand, inte kul. Sov inget i natt, mindre kul. Vill inte :((

.

Sometimes it's just too much for you to handle it...
I don't know where I'm going..

Dagen efter




Min kamera hade i princip inget batteri igår..så blev typ inga bilder alls.  sen får man ju heller inte ha dom på krogen. Men det blev en lyckad kväll, dök faktiskt upp rätt mkt folk på etage:D:)) + att de va billigt och bra!!  DANCE DANCE, JUSTE DANCE!!  Love it:*

Självklart vaknar man av telefonen halv 9 i morse. lyckat.. Nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite svenska. Tjohej!

död + utgång = ?

Jag är helt död efter den här dagen. Har fan snöat idag. Har gått runt och frusit som en gnu...

Om ett litet tag blire partyy hos den här bruden, för att sedan dra ut=)) Hahah vi roade oss lite lagomt igår som ni ser XD..Ska möta matilda vid halv 8 för att vara exakt. Borde börja vakna nu.. Så äckligt trött...


Ha de bra alla små söta människor :)

<3

lång dag.

Denna långa dag får sammanfattas kort för jag är trött.

Skjutsa pappa till tåget. Bror till skolan. Pskologi, A Beautiful Mind - väldigt bra. Kort svenska. Skoldag slut. Prata djupa frågor med Matilda o Isen = fatta inget. Hämta nycklar. Äta mellis. Läxtid i skolan. Hem till Antonia. Äta sallad. Köpa godis. Gå på Cabaré. Göra elmätningar. Frysa. Och ligger nu i sängen!

Tomorrow = utgång = paartyy!!

Natttiii!!

Sunshine!!

SOOOOOOOOOL!  and you are my sunshine

Måndagmorgonen började med  att skjutsa bror till skolan och sedan psykologi B redovisning. Därefter fysik för att sedan sluta. Drog ner på stan med Antonia och vi trallade föst till SJ för att kolla tågbiljetter till Sthlm, men blev så dyrt nu i veckan så blev inget.  Sen mötte vi på en hel del folk men det slutade ändå med att vi som vanligt gick och köpte lite mat på ica + munk och ngt chokladgrejs ( skulle inte jag sluta med onyttigheterna:O? ajjdåå....) för att sedan tralla hem till henne en sväng..

Hahha på vägen hem stog några bratiga små 15åringar utanför en kiosk och ville att vi skulle köpa cigaretter till dem.. hahah kunde dom ju glömma! men kändes ändå rätt bra att ngn tror att man är 18, häromdagen var det ju en som frågade om jag gick i nian.. ILLLAA!

Sen fick jag skynda hem och hämta mammsi som behövde skjuts till stan.  Köpte då även mig en jeansjacka, äntligen :)Men som sagt, nu får det vara slut på köpandet för ett tag.. Vet dock att jag behöver både mascara, jeansshorts, skor till avslutningen...noot that goood!

Nu ska jag typ.. lata mig mer??.. inte bra hanna.. inte bra.. ska göra lite mer mätningar också.. vårat snålande i helgen gav ändå resultat med ca 20kwh per dygn.. säger mig inte så mkt men.. låter bra:)

Monday Morning

Trött, tröttare, tröttast, Hanna. Jag fattar inte; på morgonen vill man hur gärna som helst bara sova mer. Ikväll ska jag banne mig lägga mig tidigt, och då menar jag senast halv 11. Ingen lust att gå till skolan, jättetrött. Men ska väl bli kul att se alla, men i alla fall, hanna är trött. Somnade i alla fall rätt snabbt när jag la mig igår, sån tur att några av mina kuddar luktar så otroligt gott^^.

I eftermiddag ska jag försöka vara jätteeffektiv vad det gäller plugg, för jag har failat ganska så hårt den senaste veckan. Har varit väldigt skönt, typ hur skönt som helst. Men nu måste jag få det gjort någon gång, så att min hjärna snart kan ta sommarlov.. :) Ska nog ner en snabbis och kolla balklänningar också.

Ha en bra dag alla
<3


blondie soon


Snart ska jag bli blond igen. antagligen inte lika blond som på bilderna dock. utan mer som jag hade i nian, typ mörkblont tror jag. Fast kan inte riktigt bestämma mig. Men jo mörkblond med lite blonda slingor vill jag ha. Ska kosta på det hos frisör en gång för alla, så jag  får ungefär min naturliga hårfärg så jag slipper hålla på att färga massa sen. Har iof inte färgat sen i julas nu :).

Inte fått mkt gjort idag.. Ligger mest i min säng och tänker, tänker på allt och inget. Jag är trött och bortblåst. Bortblåst i en annan värld, en värld långt borta.

Wieee STUDENTKLÄNING!

igår i stockholm hittade jag en asnajs studentklänning som nur är min, så jävla najjs :D!!!!! Tänker dock hålla den hemlig till studenten, men sjukt nöjd :) äckligt snygg om jag får säga det själv(a)..

Tog ca 3 timmar innan ajg hittade den och testade väl si sådär 10-15 st XD dyr var den inte heller :).. Sen gick vi la mest runt och kollade lite, köpte ett par nya strumpbyxor, lite smycken, 3 nya bhar och nagellack. Nu är det bara balklänning kvar. + skor. Men vet redan vad jag vill ha för några :)


Te och bullnarkoman på bussen^^<


På kvällen kom Pontus hit :)<3. Såg på the boy in the striped pyjamas igen. En rätt bra film, att rekommendera för er som inte har sett den :))... NU åkte han typ hem för en liten stunde sedan och jag sitter här och latar mig. Blev lite fläskfilé till frukost.. höhö^^... Ska läsa lite svenska och kanske göra lite naturkunskap om jag orkar??.. jag får la se :)...

Balklänningstips!!

Ska till Stockholm i morgon och kolla student och balklänningar. Vill man ha kort eller lång balklänning? Har hela tiden varit inne på lång, men har nu ändå kommit fram till att kort är misnt lika snyggt (om inte snyggare?) plus att det både är billigare och antagligen kommma till mer användning. Svårt val. Någon som vet ngt bra ställe i stockholm? Ska bara vara där över dagen så har inte så mycket tid på mig heller.

Eftersom att vi nyss köpt ny skrivare med scanner och kopiator så missbrukar jag den lite. Tycker om att kolla på gamla kort :)

Man var så söt närman var liten :)



på tal om inget så har jag kollat upp wwoof idag också. En sida där man kan åka och jobba på olika farmer runt om i världen. Kollade då på australien och man kan då få jobba på en ransch och så bor man och äter där gratis. Fatta häftigt! Och då kan man antagligen få rida massa också, låter asnajs tkr jag :) villl!!!! Blir antagligen ngt sånt eller Work & Travel. Men låter sjukt kul att få jobba med massa djur och sånt^^...

:)

Some people are very easy to like  <3






























New Shoes and Fatday



Köpte dessa två par skor i morse innan skolan, och det bästa av allt: Mamma betalade för en gångs skulle! Gillar dom skarpt!!

Efter skolan drog jag och Antonia och köpte biljetter till Count Down, vi köpte biljetter till den bussen som går 20:00, så gott folk, gör det ni med:DD!! Kommer bli riktigt kul:)!

Där efter drog vi och köpte PIZZA! haha fan vad tjockis jag har blivit i mitt ätande! Hahah men tacopizzan va riktigt god, inte ätit det på aslänge juh!! Åt även två riktigt smaskiga havrebollar i skolan idag, inklusiva två bullar innan jag drog till skolan. Inte nog med det, när vi sitter utanför religionssalen och väntar på att lektionen ska börja så gnäller jag över hur onödigt det va att jag köpte två chokladbollar, sen ser jag daniel med massa godisnappar i handen, vem kunde motstå att tigga till sig en? Nej nu får det vara nog på detta tjockisbeteende:D!!Men religionslektionerna har faktiskt blivit lite av en godislektion, alla köper liksom jämt godis innan dom.

Nu är jag hemma. Svenskatalet idag gick nog även hyffsat.  Nu är jag trött. Ska nog fortsätta att kolla igenom lite kort från barndomen. Jag älskar verkligen att kolla på kort från när man var liten.

Tjingalong!

trött

Känner mig sjuk idag. Men måste pallra mig till skolan iaf så jag och matilda kan hålla vårat tal. helt borta i skallen. Men får iaf ha bilen idag:)

Ska ner på Stadium innan och hämta upp mina skor, de röda lacosten, tygskor samt ett par vita converse. Me likes:).

Vill förövrigt träna, hoppas jag känner mig bättre snart igen!!

Idag ska även universitetsvalen vara klara.  Jag och min beslutsångest.. Men förhoppningsvis blir det ändå att resa till hösten. Får hoppas på det.


dying

Så här trött har jag nog aldrig varit? Helt död verkligen. Psykologilektionen tog död på mig, för innan den var jag faktiskt jättepigg. Vi skrev en till najjs studentsång idag också, riktigt bra kommer det bli. Längta Längta Längta.

Ligger i sängen och lyssnar på musik och tröttarsönder mig. Så mycket jag vill göra, men så lite jag orkar. Min hjärna är helt tung.

Jag älskar i alla fall min nya möblerin i mitt rum, mkt mysigare:)). Lägger in bilder ngn dag när jag orkar?.. Nu orkar ja nämligen inte ens resa mig ur sängen. Jättesötsugen är jag också. Ge mig ngt gott ngn!!.

Har fortf ångest inför min framtid... Hur ska man veta vad man vill..?? Jag är nog inte tillräckligt stor än...

Show me what I'm looking for

tiden springer iväg

Ligger i sängen och är rätt trött faktiskt. Men är massa skönt att ha börjat cykla till skolan igen, nu när snön äntligen nästan är borta:) Det är sjukt vad varmt det börjar bli ute :) även om det har varit varmare vid den här tidpunkten på året innnan^^. Minns när jag satt ute hos kusinerna i söderköping och grillade vid den här tidpunkten förut, sjukt varmt. Då kunde man sitta i linne vid 7 på kvällen. lite kallt än så länge om man inte är i solen dvs.

Ligger och lyssnar på världens bästa låt. Man blir glad av den + att jag tänker så det knakar^^. Tiden går läskigt fort? Jag menar.. studenten är typ hur snart som helst? 3 år av gymnasiet har redan paserat, och hur snabbt har inte det gått? 12 år av skoltid har passerat... hjälp! En hanna är nog inte så liten längre...En hanna är nog rätt stor iaf...En hanna är nog inte riktigt redo att bli vuxen än. En hanna är absolut inte redo för universitetvalen än.. Har sådan beslutsångest, helst lund, linköping eller uppsala? I really don know.. aja får la låta ödet bestämma eller ngt.. haha.. nu ska min lilla dator får spendera natten på golvet så jag kan ta och sova snart...

La för övrigt undan ett par vita converse + ett par söta röda lacosteskor idag.. vill ha båda, ska försöka få mamma övertalad i morgon^^. båda tyg skor.. annars får det bli conversen.. får se:)

Natti allla söta människor!

Ååhhh:)

Detta väder är lycka, jag älskar solen. Man blir så glad. Planerad klassfest på sista april också, de blir toppen:D. I helgen blir det stockholm, hoppas på att hitta bal och studentklänning :)))

.

Jag är trött. Jag har ingen lust. Jag vill inte... ! Varför?

soool<3


Blandade ihop lite tacorester och satt mig på altanen och pluggade och åt.


soool<3


För övrigt så har det varit en bra dag. Jag och stina satt ute och pratade i 1 timme på lunchrasten, så himla varmt och skönt:)).. och nu längtar jag ännu mer till den eventuella australienresan:)!. Efter skolan satt jag och Matilda kvar ute i solen och pratade och gick igenom vårt svenskatal... allt är så mycket enklare och roligare i solen :D När jag kom hem satt jag och min bror ute isolen och pratade... mmmiiihih sooool<3

soool<3


Bror och Jag satt i solen ett bra tag, sjukt skönt :))

Jag drack en hel del saft, mumms:)


... lekte lite med naglarna gjorde jag också^^


Inte mkt snö kvar på gräsmattan nu, det går fort :))


Måste bara rekommendera en film som jag och pontus såg igår, den va faktiskt jättebra, den hette The Blind Side, värd att se om ni vill se en bra kvalitetfilm :)Hihi. Bästa slutet på lovet :)))<3 Har även nyss varit ute och springit i kvällssolen, me likes:) nu lite svenskaplugg... ha de bäst!

:)

Underbart väder idag:) mumms soool! vi gick dock inte upp förrän 1, hihi... skönt:).  Nu har jag nyss även skickat talet till Matilda, så nu är det klart också:D .. Imorgon startar skolan ige, och även min psykologi B kurs. höhö.. sista strtade kursen.. najjs! för övrigt så är jag gladast, tjohejj :)

Högskoleprovet

Idag har man spenderat dagen på högskolan här i Falun (i denna mysiga tröja som jag köpte häromdagen på Lager 157 för endast 150 kr:DDD) för att göra högskoleprovet, 8 timmar my ass!! Även Stina, Signe och Jacob höll hus där. Jag är typ död nu? Huvudvärken smög sig in redan efter första provet. Jobbigt!! Men nu är det gjort i alla fall, men kändes enklare i höstas?.. Men får väl se sen hur det gick:)

Jag Stina och Signe köpte även årets första glass, eller ja, de var iaf årets första glass för min del, Magnum Mandel, mums:D haha...inte för att jag är någon glassfantast men.... rätt äckligt när jag tänker efter.....

Nu är jag nästan död, men snart blir det Tacos och så kommer pontus hit :DD! wiee.. måste ätar några till alvedon bara^^. Måste seriöst vara ngt fel på mitt huvud? Ska leta fler glasögon ngn dag tror jag:)

För övrigt så är min mamma på pusshumör... hahaha....illa :D

pizzafan

Min nyttighetsperiod sket sig på en gång.. mamma skulle köpa pizza. sen frågar även en kompis " hanna ska vi baka pizza?".. hahaha.... vem kan säga nejj???

förlåt men jag är sååå glaaad:|.... förlåt igen :DDDDDD!!
<3


effektiv dag!

Idag satsar jag på en effektiv dag eftersom att jag verkligen inte har lyckats hittills. Min plan är att om en halvtimme dra ner och lämna in jobbansökan, hämta ut en sak på stan samt träna. Därefter ska jag hem och då ska det helst pluggas resten utav dagen. Min plan är då att göra klart svenskatalet och lära mig det hyffsat bra och därefter även börja göra så mycket som möjligt utav naturkunskapen. Kanske ska ta en snabbtitt på högskoleprov också? Får se. Men hela denna dag ska vara effektiv!! Eftersom att hela dagen kommer försvinna i morgon så är det viktigt att allt det här blir gjort! jätteviktig!
 
Häromdagen kom de smink jag o Antonia hade beställt från elf. Verkligen att rekommendera. Allt detta som jag beställt på bilden gick på 125 kr. Inte alls dyrt. Två puder, en eyeliner, ett nagellack, två olika ögonskuggor, och en bortse. Allt för 18 kr styck. Vill man ha foundation kostar sådant endast krin 40 kr. Jättebilligt, och bra! :) Att rekommendera.

(a)

Jag saknar Pontus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hehe..<33333

torsdag

Idag hare varit lage 70 och lager 157 som stått på schemat. har hittat en hel del nytt de senaste dagarna. inte bra. pengana ryker snabbt. orkar inte skriva så mkt nu. är skittrött..

Köpte bland annat dessa brillor.... bara dem gjorde mig 300 kr fattigare...


höhö hade så lagomt kul medan jag väntade.. XD


nu ska jag ut. tjohej!






<3

Feels like I'm flying










<3




Stress

Vaknade 12 idag. Lite sent. Nu har jag ätit frukost och ska snart gå till mammas jobb för att hämta bilen och sen ner på stan en liten sväng.

Jag börjar bli jättesressad över jobb till sommaren... tänkt att vara arbetslös liksom :/. Någon som har tips på fler ställen man kan söka till? Inte kul att gå hemma en hel sommar medan alla andra jobbar liksom....hatar all denna stress som många dagar fylls med.

För övrigt så har jag jätemycket träningsvärk i armarna, rumpan, benen, magen och ryggen idag. Rätt härligt faktiskt :) Tänkte träna idag, men får vänta till i morgon i stället, och nöja mig med en prommenad idag^^.


Har tänkt att vara duktig och plugga lite matte idag också. Ju förr desto bättre. Kanske borde kolla igenom lite gamla högskoleprov tills på lördag också?

Stressstresstress. Ge mig sommar? Ge mig jobb? Annars får man väl dra iväg och resa på en gång. Men inte så lätt när alla andra ska jobba innan? Någon som inte ska?

Ha en bra dag alla <3

vååååår!

Våren är häär! Invigde cykeln till stan idag, så härligt:). Trallade runt på stan och hittade lite nya underkläder, ett jättesött blå och vitrandigt linne och en snygg ny adidaströja:) Älskade färgerna, typ turkosblå med cerisa ränder. Lägger upp bilder sen när jag orkar, och om jag orkar, men jag gillade dem skarpt :)!

Sen blev det att träna. Körde riktigt hårt idag, kan knappt gå nu nästan XD haha. Jag är klantig. Såg nyss på dating in the dark som vanligt på tisdagar. Hahaha.. rätt lättroande faktiskt..


Tog en liten prommenad och snackade av mig lite också :)

<3


Uppe i ottan, eller vad är det man brukar säga? Va tvungen att skjutsa mamma till jobbet och fixa en viktig sak. Känns bra att det är fixat nu:). Funderar på att lägga mig igen då jag är väldigt trött, fast på ett sätt känns det väldigt onödigt också.

I natt ringde en jätteläskig fil ur, någon som vet massa om mig, och säger att jag känner honom, men nej jag har ingen som helst aning om vem personen är. Det var faktiskt väldigt irriterande. Han säger att han fått numret av min tremänning, men fattar inget.. :S... förvirrande..

Igår kväll åkte jag iväg och köpte massa godis, och sen när man kom hem var man tydligen inte ett dugg sugen.. tur att jag känner suget nu då och attt jag har massa kvar :).. haha.. När korven i sätet bredvid kom på att han skulle ha drive in så lyckades jag faktiskt för första gången, helt felfritt, köra igenom och få maten välbehållen, +poäng till mig tkr jag:)..

För övrigt har jag testat lite brun utan sol i år igen, och nej det blev inte oranget alls, och nej inte fläckigt alls. rätt skönt :) Ser inte onaturligt ut alls, och så brun har jag ju inte blivit heller^^. Så skönt att min hud i ansiktet aldrig är torr längre! haha.. Så nu är det slut på användandet av foundation för min del på ett tag, så skönt!!!

Funderade på att gå ut och springa nu på morgonen, innan folk vaknar... Men jag är för trött.. och laat? har inte tränat på ett tag nu, men min hosta vill ju inte ge sig.. Rätt skönt att va lat också måste jag säga:). Somnade ju trots inte förrän halv 3 i natt, och går man då upp halv 8 så tycker jag inte att man kan begära så mycket av mig:)

Idag blev det ett långt inlägg. Men känner för att skriva av mig. Jag är väldigt glad, och måste få ur mig allt på något sätt, och vem är vaken den här tiden förutom min blogg??.. Nej precis, ingen. Jag älskar att vara glad! Okej, jag är typ jämt glad, men inte såhär glad! Haha:) Nu känner jag mig nästan lite... ehm.. flummig här. Men ihhhh!!

♥ :)

 




Tjohoojj!

Lovet rullar på :). Jag är gladig :))! Igår va de himla trevligt väder, mums på det :)! braig dag meed:)))
idag har jag inte gjort så mkt mer än pluggat fysik med bögkrille. höhö.. nu ligger jag i sängen. Lite släkt har varit på besök också, småbarn är så himla söta alltså :)).  Ikv blir det en filmkväll. ska bli skönt :)..

att ligga i sängen och lyssna på musik och bara sega och inte känna ngn stress alls. Är det inte underbart:)?

påsk


Jaha idag va de ngn påskdag igen.. påskdagen kanske den heter, för de va väl påskafton igår ?? hihi.. Åkte till pontus i fredags:))). Igår va de påskmiddag med släkten :oo. Jag fick så jävla ont i magen .. asläskigt.. men gick över under kvällen iaf:). imorse har jag varit och jobbat på Friskis och sen idag får jag se vad som händer...måste nog ut i vårvädret iaf:D





TOPPEEN!



STUDENTKICKOFFEN VAR TOPPEN! ni är underbara klassen :) jättetrevlig och lyckad kväll:D roligaste på länge, längta redan till nästa studenfest:)) NV3B, SHALLALALALAL!


PARTYYHH TONIIGHT!

wiihooo! ikväll  e de studentkickoff:DDDDD!! vid 5 ska jag dra hem till Emilia för då ska vi fixa oss lite innan och käka pizza;D sen blire förfest med klassen vid halv 8 och sen blire utgång! de kommer bli greaat:D ska snart göra klar min miniräknarutstyrsel också, den kommer bli assnygg! höhöhö^^ lägger ut bilder sen :))

Igår va en bra dag! MVG i svenska C, najjs! höhö de talet jag gruvat mig så mkt för fick jag tyldigen mvg på iaf XD haha.... konstig.. ^^. aja:) sen kom Pontus hit också :))))))! hihi....:))))))

Nu ska jag skicka in min slutgiltiga projektrapport också, om jag vågar:OO? jag vet inte XD hihi.. gladgladaregladast:DD!!

RSS 2.0