Just coz u can doesn't mean u have to do it

Fredag, fredag, du efterlängtade fredag, äntligen är du här !!!

Slutade precis jobbet. Inte alls trött faktiskt:) v ut i förrgår och igår, riktigt kul:) imorgon blir det roadtrip till the Great ocean road. Emi tappade bort passet igår och hon åker hem på söndag så hon måste vara på resa de fot i 20 h till Camberra på söndag :(..

Min förkylning har så gott som lagt sig på hyllan. Tydligen är det 29 grader ute enligt termometern och jag går runt med chinos, långärmat och skinnjacka, klimatiserad vadå?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1614974/images/2012/pic_196132199.jpg" class="image">


Snooor

Jag Hatar snoooooooor.


Sjuk

Så jäkla förkyld. Svinkallt här. Igår kollade vi på pringviner ich idag ska vi åka skridskor :) 30 min kvar på jobbet. Håll ut Hanna !


Keep u guessing, keep u wanting more

Najs helg även om jag är sjuk som en liten tändsticka nu.

Igår trallade jag och em runt på stan, tog ngn öl på en Najs bar med Jack ich hans kompisar, hade eftermiddags nap innan vi på våning nr 2 satt och spelade monopol och hade photo shoot hela natten lång innan v drog ut lite. Idag sov jag in sen så kom Sylvie till Melbourne, även hon checkade in på våning nr 2 :) hängt runt med det underbara hostelfolket hela dagen idag. Najs Najs !!!


The best things in life aren't things

Happy me :)

 


Knas

12.00 am. Mitt i natten. Segat hela kvällen. Varken jag eller Emi kan sova så vi bara ligger och töntar runt. Min iPhone är rätt förnuftig btw !!

___________

Morgon nu. Sitter och väntar på att Emi ska bringa hem lite muffins från jobbet :) Yummiiie !! Stina borde också sluta snart :) yey!! Ska nog shoppa lite nu :)!

Ahhhh pratat massa med d de senaste dagarna.... Back up North ??


Ikea

Kommmmmeeeer Sakna ihjäl Emi, finns ingen roligare människa på denna jord. Så fort vi ser varandra börjar vi skratta. Kan man ha ett roligare liv??aahhhh Sad story to say goodbye:( tacka vetja e du falubo!!!

Latisdag idag. :))))


Kafferast

Kafferast på jobbet. Trött idag. Riktigt höstväder ute. Va ut en sväng igår med Stina och Emi. Mötte upp med bronzooon och William, min flat Mate från Sydney. Även nick och tom. Jag gick till sängs rätt tidigt dock.

Jag är förvirrad. Allt eller inget, varför ? Ha. Ikv blir det middag på Ikea :)


Where we goin no one knows

Aahhhh. Som sagt vi va ute och åt igår. Han betalade allt för mig. Vi skulle ha setts i söndags men han svarade aldrig så räknade inte direkt med att få se honom igen. Uppenbarligen hade han tappat sin mobil och tänkt komma till mitt hostel och lämna en lapp i vilket fall som helst..efter middagen så drog vi ned till rivern i ngn timme. Melbourne är verkligen en sjukt nice stad! Och iih han gillar mig verkligen, kan inte riktigt göra mig bekväm med den tanken igen... Had forgot it liksom.... Hmm... Ahhh !!!läskigt haha..

Påväg till jobbet . 7 h om dagen är rätt chill dock :)!!!


Middag

Bra dag på jobbet. Lycklig Hanna. Älskar att göra nytta. Efter jobbet har jag hängt runt med folk på hostellet. Nu ska jag ut och äta med Jack.

God afton !


God morgon

Kläder på, håret uppsatt, tänderna borstade. Bara antibiotikas kvar sen är det jobbet som gäller. Ha en bra dag alla :)!


I'm so hi-i-i-iiii

Med all den medicin jag nu dagligen häver i mig så säger både de ena och andra ifrån. Dizzy, dizzy och energilös passar nog in ganska bra. Sova är mirakulöst enkelt, inte för att det någonsin tar mig mer än 5 min att somna men med denna medicin kan jag dessutom sova 15 h per dag utan minsta besvär.

Eftersom det ändå var st Patriks day igår så tog jag mig i alla fal ork att hänga med vännerna till en bar. Där satt jag och drack ett Högt antal glas med vatten medan de smaskade på öl och ett och annat shotglas.. Nåväl jag hade kul i alla fall !!

Idag har jag varit pa formula 1 med Matthias. A bit different but fun...

Som det set ut nu ( om jag far Mitt visa,håller tummarna, och om jag inte är livshotande sjuk så kommer jag åka upp till darwin och träffa Dylan igen om ca 1 månad eller så :)) ..

Emi åker om 2 v, vill vill vill inte :(((....!!!


Skype

Skype med världens bästa Antonia en sjuklig lördagsmorgon !

Antibiotikan och mina painkillers börjar förhoppningsvis värka snart.... Inte för att de fått provresultaten än men i Australien så sket man väl i de haha. Lördagsmorgonens frukost : 4 olika tabletter...no drinks in 2 weeks... Hmm.. Och idag äre st Patricks day och allt... Men en detox period sitter väl aldrig fel ?

För er som inte vet så jobbar jag på café mån - fre 9-5 nu:) love it !! Göra caffe är ngt som jag äntligen kan kalla mig bra på :) flat white, cappuccino, latte, mocha, macchiato, espresso, long black, what ever u want I can do it for u !!experience babe, experience... Something I've been over loaded with for the last 18 months :)


Sjukhus

Sitter ensam på ett av Melbournes sjukhus och väntar på att få se läkare.... :/


Each day just comes once in a lifetime

Jag har tänkt lite. Här är jag på andra sidan jordklotet och har varit borta i ganska exakt ett och ett haft år. Fortfarande 90% koll på vad nära och kära gör där hemma. Hur många nya ansikten jag sett, hur många nya personligheter jag fått lära känna och ska jag vara ärlig så är jag så himla glad över att jag lyckats hålla kontakten med så pass många.

Att ha sådan bra koll som jag har hade varit omöjligt utan facebook. Utan Facebook så hade jag verkligen inte mött upp med så många vänner igen och jag hade antagligen förlorat kontakten med de allra flesta. Är det inte lite läskigt när man tänker på hur jäkla stort kontaktnät de flesta människor har ? Jag kollade just min mail på Facebook. Endast i mars månad har jag skickat 97 mail till olika personer, dvs människor som jag fortfarande kontaktar...är det inte ett intressant samtalsämne???


In the end of the day you will regret those things you never did more than the things you actually did.

Halllelluuuja.

Life is good but wierd. Tyvärr måste Emi åka hem om 3 v för hennes pappa e sjuk :( det suger. Hur jäkla lika är inte hon och jG ? Det är läskigt. Båda pratar som om vi hade eld i håret, bådas humor är störd ? Bådas ex bor i Darwin och bådas ex bästa kompisar är i Melbourne. Lika långA, samma storlek på allt..fyller ar 4 ,5 aug och är från Falun, Hmm whatever, kommer sakna henne.

Träffade Karin och Rebecka från Laos häromdagen !! Aahhh så kul ! Imorgon ska jag träffa min ex boss från Darwin( emis ex bästa vän) Om någon dag ska jag möta upp med Lewis från Bali. Jävla reunion year. But Ahhh i love it!!Och helt random så träffade vi på mark från Darwin på gatan i förrgår..

I helgen var jag, Jack, Stina Emmy och elvan på stranden, har varit himla varmt alltså :)

Idag hade jag min första dag på jobbet, måndag - fredag, 9-5, riktigt nice :) ett café mitt i stan, 10 min gångavstånd från där jag bor. Perfekt :)

Today Im sick :/ aah .


Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined

Life's good here in Melbourne! Pretty awesome actually :)!

Redan träffat sjukt mkt nice folk :)! Och självklart Emi och Stina igen :D! Crazy first night som slutade äckligt bra ! Livet är på topp igen.

Idag ska jag möta upp med lite annat folk, gå på yoga och ikv blir det casinot!

Träffa Wille för första gången på 4 år i förrgår, mahaaa de va kul !!

Flygresan gick bra, jag bara nästan dog :)!

Vinter i Melbourne. Så mamma kan du skicka min jeansjacka tack :)?

Igår var jag och Jack på mumba festival och drack några öl på fishbar asnice ställe! På kvällen möttejG upp med Stina Amanda Emmy sebastian och nick och drog ut. Galen kv haha. Shoppat med tjejerna hela dagen idag. Usch spenderat alldeles för mkt pengar. Nu ska jag ut och ta en drink med Jack innan det blir läggdags. Så jävla trött!!!!!!


We were always dreaming of how it was going to be

Sitter på bussen påväg hem till Benjamin oscar och Anton. Villlll inte säga hejdå :((((


We were always dreaming of how it was going to be

Sitter på bussen påväg hem till Benjamin oscar och Anton. Villlll inte säga hejdå :((((


In the middle of difficulty lies opportunity

6 of march ngn gång på kvällen, minns inte vilket av flygen jag bokade så går mitt flyg till Melbourne. Nu börjar hostellivet igen, woohoo cant wait. Även om jag nu har en väldigt stor seperationsångest över att lämna mina kära huskamrater som jag nu lärt känna massa bra :(.. Thats a part of travelling i guess... That kind of part that it doesn't matter for how long you have been doing it for, it always hurts to say goodbye to people you dont know if you'll ever see again.

Vad gör Hanna nu ? Sitter på mc donalds, har just slängt i mig en cheeseburger deal för $4. Mina matvanor är för tillfället urusla. Svälter näst intill. Hemma i köksskåpet finns endast bröd och vegemite. Konstant hunger är inget att föredra. Men vad gör man inte för att spara lite pengar? Även om det jämt slutar att man köper ngt skit ute... Aja värt ett försök iaf.

Igår sålde jag min bräda för $350. Lite plus där i alla fall :) en bra säljare jag är ;) saknar då min bäääästa vän <3 :((((




RSS 2.0