you should trust the feeling

nu e de bara 3 jobbdagar kvar, riktigt skönt efter att ha jobbat i 11 v. Sen blir det 3 veckors ledighet innan flyget lyfter och tar oss iväg till andra sidan jorden :D. jag längtar jättemkt samtidigt som jag kommer sakna massssaaa!! 26 dagar kvar. känns konstigt!!!

ska nog pallra mig iväg till friskis snart och träna lite. heeh jag har för tillfället blivit nästan beroende. hare bra alla!

:))))

idag har jag ... 1. vaknat klockan 7 och varit überpigg....2. jobbat. 3. tagit emot bra besked!!! 4. träffat stina och fixat grejer på stan och varit här och pratat och fixat inför australien:D 5. tränat. 6. kollat på tv med min kääära broooor.  7 .sova om ett tag.





söndag

träningsvärk. kan inte stå rakt för jag har så jäkla ont i magen. att resa sig upp är näst intill en omöjlighet. hur lyckas man? heeh. får väl se hur mkt värre det är i morgon. men träningsvärk är ändå alltid underbart, då vet man att man tränat ordentligt, och det ska det snart bli mer av:). 1 vecka kvar på jobbet= skönt.

va längesen jag har haft en sån här seg dag. men så underbart skönt att verkligen inte göra ngt, bara ligga i sängen, lyssna på musik och bara tänka. börjar kännas lite konstigt. om 4 veckor befinner jag mig i luften för tillfället. den känslan är typ obeskrivligt konstig. Så mycket som jag vill hinna med att göra innan dess, så många personer som jag vill hinna träffa. men samtidigt så himla mkt som verkligen känns helt meningslöst för tillfället. det går inte att beskriva. jag inser det inte själv. men snart är jag på andra sidan jordklotet. that's cool.

nu ska jag bjuda min mage på ngt att äta, typ en macka eller två innan sängen väntar för läggdags. natti.

feest

bilder från veckan kommer kanske upp i morogn eller ngt

nu blire feeest :D wiieh!
... och jag villl inte klippa miiiig!!

helg<3

bilder krånglar och jag har inte riktigt tid för tillfället. skriver lite nästa vecka och försöker få upp lite bilder då som är tagna på sistone. 

Jättemysig kväll igår iaf:) Kommer sakna dig karin när du åker !!! Vi måste försöka dra ihop tjejerna i klassen på en sista fika innan du åker på riktigt!!

ha en bra helg alla!


PENGAR<3!!!

Hade ca 300 kr på kortet häromdagen efter att ha betala resan på 20 000. Och nu har jag helt plötsligt 15 000 !!! NIICEEE :DDD  (även om jag e skyldig mamma en del^^) Det lönar sig att ha två jobbb :D även om ett inte är så ofta .. och även om de andra bara är ca 4 -5 timmar om dagen.. wiieeh! + att jag lär få ca 12 000 för augusti månad sen också.. och kanske 2 000 i september.. det betyder ju faktiskt att min ekonomi i australien kommer se bra ut?? hade trottt att jag i princip bara skulle få börja ta från mitt sparkonto. Men nu slipper jag det bra mkt längra än vad jag trodde:D kanske till och med helt och hållet?... wiieh :)


baskrar!!!

Det är så mysigt med hösten, för nu känns det ju faktiskt som att den kommit för att stanna ett tag. så mysigt när man får börja kläa på sig lite igen. för mest av allt trivs jag nog i mysiga halsdukar och sånt där trams . haha.  och jag bara måste köpa en ny basker!! stannar ju faktistk i 1 månad till. iih.. hit med kylan - snabbt som saataan nu vettja! =) ...





viill haa :D! haha. ska nog försöka hitta ngn av dom på stan :D!


på tal om inget så hittade vi avskedspresent till Karin idag, som lämnar oss för Betlehem i helgen :(!
Jag har nog svårt att inse hur mkt jag kommer sakna många av alla när jag åker. sista nätterna kommer nog bli långa och... blöta? iih usch vad jag kommer ...typ gråta? vissa vill jag verkligen inte lämna! menmen . kommer bli underbart kul där nere.. en månad kvar på torsdag!

nog pratat om baskrar och saknad. natti:*

Slutkörd :o!

Skoja inte att jag är trött just nu! Va en helmysig kväll hemma hos sandra iaf:) och vadå nostalgi med fångarna på fortet? Tror jag ska försöka följa de lite nu :D de e fan kul^^.... Vid halv 10 mötte jag Emilia vid friskis och vi städade. Hålller på att lär henne nu eftersom hon ska ta över mitt jobb när jag sticker^^.. så nu vid klockan si så där mitt i natten har man äntligen jobbat klart för dagen och kan få sova ut lite.. eller sova ut vet jag väl itne direkt. men iaf lite sömn. I morgon blir det nya tag med först jobb och sen träffa Emilia och Maria på stan för att kika efter en sak och planera lite ^^ mihi.. tänkte säga "have a nice day everybody", men låter nog bättre med typ Godnatt:*!!!!

På tal om inget så tkr jag att mitt hår har växt en del under sommaren :D ...även om de mesta bara krullar upp sig..

















Inte att leka med!!

nej den här veckan är verkligen inte att leka med! morgonen börjar bra? nej nej... haha först får man åka och pumpa däcken på bilen, sen märker man att första lägenheten på destriktet är låst, får leta på en vaktmästare, sen hade man fått med sig post ut för 20 extra lägenheter. Ingen vidare start på veckan. haha. Denna vecka komemr det finnas en hel del post som ska ut om man säger så, Ikea kataloger i morgon då<3 och inte nog med jobbet så är hela veckan fullbokat med saker varenda dag.. iaf fram tills fredag. Dessutom friskisjobb klockan 21.30 både ikv och på onsdag. roligt?? ojaaa..

Nu haj ag nyss duschat och ätit, nu blir det att hälsa på sandra :) ha de bra alla <3


Längta så otroligt mkt till australien...34 dagar kvar!!

Söndag



På eftermiddagen och kvällen har jag och stina ägnat tid till att försöka hitta boende som en couchsurfer i sydney.. hahah tog längre tid än vi trodde men vi lyckades fixa en rätt seriös och okej profil + ca 4 ivägskickade mail till olika personer, som förhoppningsvis inte är några peddon! haha=)..  och saftbilden illustrerar hur man får bort getingar... om jag nu lyckades... satt i mitt hår x antal gånger.. uääh!! Nu är jag hur trött som helst. Fortf ont i ljumsken och känns fortf som en förkyldning ligger smygandes i kroppen. JAG FÅR INTE BLI SJUK TILL DEN KOMMANDE VECKAN!  det har jag verkligen inte tid med!  haha. ska dra till erik en sväng nu innan jag ska hem och säga hejdå till mammsi för en vecka och sedan sova en djup sömn!!

ska även dränka mig i ibumetinkräm ikv med, ihopp om att kunna sova och gå i morgon :) puss:*

Städat!

Före:




Efter:


Ja lite skillnad blev de ju iaf :D hahaha..!




















Feeling ill



Känner mig inge bra alls. När jag kom hem från stan efter att ha träffat Maria och Emilia så somnade jag en stund och sen dess har jag bara legat i soffan/sängen. Skulle egentligen åkt hem till Erik, men min kropp är kind of far away någon stans väldigt långt borta. Har spenderat kvällen med kinderchoklad och seven pounds ist. Funkar det med, iaf om man mår som jag mår. Imorgon ska jag må bättre för vid 3 tiden kommer Stina hit:) Nu ska jag se lite mer film/sova mig frisk till imorgon. Ensamt och trist, javisst. Natti:*

för övrigt en massa finig solnedgång ikv som lyste in genom fönstret^^ rätt nice va:)?
och på tal om inget så ursäkta min rörande design på bloggen.. blir aldrig nöjd XD....

Fika

Varit på stan och fikat med dessa två underbaringar:)! Äckligt god glass jag åt^^ hittade en bild från stockholm i våras^^....

Nu ska jag sova lite middag innan jag får se vad som händer ikväll..

Ha de bra alla :)




















fredag:)

Hihi såg den här filmen nu ikv. riktigt mysig och söt faktiskt :) blev en lugn kväll i soffan med mig själv. rätt mysigt när ingen annan är hemma. hihi. okej de där lät jävligt fel kom jag på. men va inte så jag menade.. hahahahaa... min första nykterhetsfredag på 4 veckor. Det behövs!

Nu ska jag redan lägga mig faktiskt. Och en sak som jag tänkt på länge är hur jäkla skönt det är att inte använda foundation. Inte gjort det sen sportlovet, dvs i typ februari. Aldrig ngt jävla gegg som måste tvättas bort innan man somnar :) Dessutom är min hud aldrig det minsta torr efter jag duschar längre, apskönt :) Det är la faktiskt helt onödigt om man inte har ngt som behöver döljas osv?  Jag tänker iaf aldrig mer använda det!!

Hehhe nej nu ska jag sova :)!! är jättetrött och har bajsonti huvve idag :ss en alvedon + lite vatten + en nybäddad säng! Ja det låter bra :) hihi pussnatti:*





8 arbetsdagar kvar:OO!!!


Hihih mamma beställde den här boken åt mig häromdagen, lite kul att kolla i eftersom jag jag är så sugig på min kamera ^^

Och på tal om inget så va de inte alls sista jobbdagen idag. de erbjöd mig 1,5 v till! jobbigt, men money money :DD och nästa vecka är de massa reklam, tjocka jävla ikeakataloger som ska ut till alla + massa annat.. gaah kommer bli ritkgit drygt, men massa extra pengar iaf:)))

får se vad som händer ikv. det bara regnar ju. jag som ahde tänkt dra upp på lugnet.. aja. hare bra alla :*

keps!

Wieh hittade en keps! haha jag och stina har snackat en del om att köpa keps innan australien, och jag hittade en (en som jag dessutom fått av några i asutralien) mahah den jag fått som va massa snygg va självklart för liten (tjockisskalle som jag är), men kunde ha eriks :D Så stina du kan få låna min om du vill! Billabong, så australienskt och bra det kan bli! haha.  Nej nu ska ta och laga mat åt mig själv, köttfärssås och makaroner står det på schemat. Mums fillebabba!! sen blire att dra ner på stan en sväng tror jag. kanske kika lite på friidrotts sm? puss:*


What if you only had one day to live



Ska komma in lite i engelskan innan jag åker hade jag tänkt. Den här boken verkar enormt bra om man läser på ryggen.

They say to live every day as if it's your last - but you never actually think it's going to be. You always think you'll have more time.
   That's what I thought. But I was wrong.
   The thing is, you don't get to know when it happens. You dont't remember to tell your family that you love them or - in m case- remember to sa goodbye to them at all.
   What if, like me, you could live your last day over again? Could you make it perfect? If your whole life flashed before your eyes, would you have any regrets? Are there hings you'd want to change?

"It made me realise that life is precious and that every single chocie we make has an effect."

Nu blir det film/bok i sängen innan sovdags för jag är trött. Natti :*

Just want you to know



Hihi. Väldigt regning dag på jobbet med mycket post. Men riktigt skönt med lite regn :) Krullishanna ska snart ner på stan.  ska bla försöka hitta ngn bra bok på engelska, jag som aldrig knappt läst i hela mitt liv är nu sugen . Borde kunna vara rätt mysigt om man hitar någon riktigt bra en regning dag som denna? haha.. ha de bra alla:*

love the way you lie

Trött som få. fryser som få. jäspar som få. ih. 3 dagar på jobbet kvar, jag ska hålla ut... längta sönder till ledighet. jag vill bara åka nuuuuuuu! pratade mer med stina idag, kommer nog inte fatta att vi över huvud taget ska åka förrän vi är där, eller kanske först när jag kommer hem? haha... ska skicka massviis med vykort till folk :) iaf till jul och när vissa fyller år! höhöh.. :)


nej nu ska jag äta lite kräftor typ. puss:*


































Monday



hahha ja nu var det måndag igen. just nu betyder de 4 jobbdagar kvar, fifan vad skönt :) 4 dagar av 9 veckor. Underbart!! Efter jobbet så har det badats, cyklats, hälsat på mormor och morfar samt som ni ser, pussat på kräftor. det gjorde faktiskt lite ont i fingret :(.. haha... och en bild från framsidan av huset bara för att fylla ut. haha...men tycker de blev ite gulligt med nya bordet och stolarna där :)

nu är jag trött! blir nog sängen + en film. Puss:*!

Bio

Idag blev det Bio - Eclipse med Karin och Maria :) Den var rätt bra men tycker fortf att första va bäst. Men har fotf inte läst ala böcker så ska nog låna den fjärde nu i veckan:)

Nu ska jag snart iväg och bada i sommarvädret. Ha det bra alla :*

För övrigt så knarkar jag den här låten för tillfället^^


sommarkväll med tjejerna<3

Jättetrevlig kväll idag med :) Grillat, spelat spel och massa tjejsnack med Karin Maria och Sandra :)) Jättemysig sommarkväll =) Imorgon blir det kanske Eclipse med Karin och Maria. Jag har ju fortf inte sett den och det verkar vara sista dagen som den går på bio imorgon :o Den kan man ju faktiskt inte missa:)

Cant realize how much i will miss some people<3

Idag kom även halsbanden som jag beställt, ett till mig och ett till Antonia. Så ska väl försöka förstå mig på hennes konstiga japanska adress ngn dag och skicka iväg det^^.  JAG SAKNAR DIG <3




Feest



Trevlig kväll igår :) lite lugn fest innan de blev rådis :) mår dock inte 100% idag, faktiskt rätt ont i huvudet idag :( va längesen sist. men men. mycket bättre nu än när jag vaknade iaf :)


I kväll blir det grillning med tjejerna :D Karin, Sandra och Maria :) Det blir kuul=)






















Fredag den 13e och planerande med stinis

Klockan som jag köpte igår som ska få följa med mig till andra sidan jordklotet :D

Igår hade stina och jag en mysig planerarkväll. Gick faktiskt igenom rätt mkt:D Blir nog att dra sig upp mot Östkusten bara ngn vecka från det att vi har landat i Sydney = nice!! men vi får se :) Dyksetifikat (ingen aning om vad det heter eller hur det stavas egentligen) ska vi också ta, och surfa:D Sky diving och Bungy Jump funderar vi också på, wieeh :)

Nu ska jag snart till jobbet sen är det helg på riktigt :DD! hihi. ikv blir det först middag med Sandra Erik och Mathias och sen fest  =) kul :)

Hahah lite läskigt häromdagen drömde jag att jag och Stina störtade påväg till Australien och i natt drömde jag att vi missade flyget XD hur ska det egentligen sluta :o? Kommer lilla hanna ens att leva länge till? drömde förövrigt samma dröm förutom australien igen, mahahah och där fick personen allt igen, mahaha :D hämd i drömlivet funkar också, menar det är ju nästan på riktigt:O? kändes iaf så ^^

Idag är det ju dessutom fredag den 13e, och jag kan faktiskt säga att jag ska va extra försiktig med allt jag säger och gör, för jag villl inte ha mera otur in i mitt liv för tillfället. Its enough. Men förtillfället ska jag väl inte klaga :)

Ha en bra dag alla, det ska jag :O och jävligt (ursäkta svordomen) försiktigt ska jag ta det!

puss!




wie

hiihi idag är gladishanna tillbaka=)) flängt en hel del idag. jättejättejättemkt post på jobbet.  Har hittat en snygg klocka på stan m.m. och nu ska jag hem till Stina, hare bra! skriver lite mer ikv och lägger in bilder :O

höhö.

Jobbigaste dagen på länge. jobb hela jävla tiden. jag är skittrött. imorgon blir det också ruskigt mkt att göra på jobbet :/ men på kvällen kommer stina hit iaf :)))


nu ska jag sova och vakna på en bättre sida i morgon för den här dagen har varit näst intill ett helvete. godnatt!!

it's time to make a change














mardrömmar

har drömt mardrömmar, få se nu, 3 dagar i rad! Men i natt va hemskast. Bla att vårat plan till Australien störtade, och en annan skitjobbig dröm som jag inte ens tänker nämna. Gah! Så jäkla trött varje morgon när jag vaknar. IKV SKA JAG KUNNA SOMNA PÅ EN GÅNG OCH INTE HELLER VAKNA NÅGRA TUSEN GÅNGER!! vill verkligen bli ledig från jobbet nu!!! ge mig australien nu!! orkar inte va hemma mer nu!! (hehe förlåt mit urusla humör)

I eftermiddag börjar hårdträning igen!! Nu ska jag verkligen träna minst 3 gånger i veckan!! kommer bli en tuff dag med två jobb och täning, Men någon gång måste jag ju börja igen! hihi..vanliga hanna ska nu komma tillbaka :)

nu börjar jag om på nyttt !

.

i did my best but obviously it wasnt enough

trött

Hej tönt! höhö..

idag har jag jobbat, som vanligt? sen blev de banken, men den var stängd, så de blev väl egentligen inte banken utan lite stan ist. Inhandlade dessa shorts som ska med till Australien. (mitt första klädköp på hela sommren).. ja jag vet, inte likt mig! haha men kan man bara ha med jättelite kläder tll australien så e de ju helt meningslöst att handla massa nu? smart va :)? bara carlingskläder på mig idag  kom jag på.. hahah .. älska den affären!

sen har jag varit hos min halvbror som fyller år och nu är jag surast och tröttast. hejdå!




























rainy day

före:

efter:

vet att den är lite kasst redigerad, men gillar den iaf och ska fixa den lite noggrannare en annan gång ^^ bara testade min nya digital(ej system kamera) häromdagen och även mitt nnerladdade ps cs5 :)

Jobbet gick bra idag, även om de va en jävla massa reklam. Men så skönt att bara komma hem sen. I detta - rent ut sagt förjävliga väder - så ska jag hoppa in i duschen medan en film laddas ner. Mammsi har även lovat mig att inhandla lite god choklad, närmare bestämt kinderchoklad = mums!! Handboken är även genomläst och nu har jag en lite bättre inblick i hur mitt kommande år och liv kommer se ut. Ska börja läsa massa på engelska nu de återstående 48 dagarna så man kommer inte lite mer i språket=) iiih vad jag längtar :)!

blev väldigt sugen på att se city of angels nu igen när jag läste runt på lite citat på olika hemsidor. den filmen är verkligen så sööt :)

"I would rather have had one breath of her hair,
one kiss from her mouth,
one touch of her hand,
than eternity without it.
One
."

2 veckor/ 48 dagar kvar.

... ingen motivation alls till att jobba idag. vet att det är massa reklam, vilket är drygt. men får hålla ut, tiden går fortf och nu har jag bara två veckor kvar. och även om jag har jobbat klart på posten så har jag ju mitt friskisjobb kvar med lite pengar. har räknat ut att jag nästan kommer tjäna 4000 kr bara därifrån den här månaden. det är väldigt nice.

När jag kommer hem skajag läsa klart min "Pre-Departure Handbook" som jag fått av work and travel. Där står verkligen allt och jag älskar att läsa den!! började igår kv och hade riktigt svårt att slita mig. FATTA, OM 48 DAGAR ÄR JAG PÅVÄG TILL AUSTRALIEN<3!! aaahhh thats fucking amaziiiiiing :DDD!!!


<3

You’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love enough to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath without you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl











tjockishanna



Hahah ja igår va de en skön bakisdag(förutom friskisjobbet i 3 timmar :s), men vad sitter då finare än lite tjockismat:D? haha  mumms!!! på kvällen blev de lite filmkväll. så sjuk trött var jag dock. idag är jag också skittrött och ska jobba ikv med :(( massa jobb den här veckan som kommer... usch.. men men får väl hålla ut. i veckan ska visumansökan in också!! tillfälllig design på bloggen.. höhö..

bilder

Och lite av alla de bilder som jag og med min nya kamera igår. riktigt kul kväll iaf :DD!!


helg :D:D:D

helg nu :D wiie!! nyss varit o köpt ny kamera med pappa. haha han ville at jag skulle ha den dyraste, så vf tacka nej liksom:D? snart blire fest och tänkte ta med den och se hur den funkar ^^...bögiskrille va nyss här och visade sin nya mc också.. farligt!!!  haha....hare bra alla :*


kan ju bara näma at jag och stina hämtade ut våra pass igår + att vi bokade flyg hem och fixade.. blir lite semester i thailand på hemvägen också;)


.

Det spelar ingen roll hur snäll du är för av vissa kommer du ändå aldrig få ett skit tillbaka...





















































my birthday

bra dag:) jobbet va väl lite segt. men efter de blev de hem en snabbis innan man åkte ner på stan för att träffa sandra karin sara och johanna. vi tog en lång fika och pratade massa:) riktigt kul att se er igen <3 ca 2 timmar senare stressade jag hem och fixade iordning tårtan och sen kom släkten på besök. blev mat och fika tsm med dom, oh lite presenter såklart(a).. fått pengar till kamera, dom betalar försäkring i australien, massa pengar av mormor och morfar och gammelmormor och farmor, packpåsar, reselakan och fodral till min reseryggsäck + en skitsnygg apa av krille, haha :D aah han kom även hit lite senare.  bra dag och nu ser ekonomin ljusare ut än på länge (; haha..Imorgon blir det en Stinisdag efter jobbet! vi ska dra till borlänge och sen boka flygbiljetter hem. hihi längta!!

grannarna kom förbi och visade vad dom fångat för fisk, söta^^

egenbakad tårta av mig som faktiskt blev supergood!! emilias recept dock, men sjukt så god!!

sista dagen som 18

sista dagen som 18! wihoo.. haha.. nejdå. men jag kommer alltid att känna mig liten. idag på stan träffade man på linnea också=) ett tagsen sist, stog faktiskt och snackade om allt och inget i ca 2 timmar:) sen drog jag och jonas och käkade pizza=gott!! nu är jag jättetrött och ska se film innan jag somnar. natti!!

tisdag

Skön dag på jobbet. Pappa är hemma från lassarettet igen också :)

Nu ska jag snart ner på stan och träffa Jonas en sväng, va några 100 årsedan ungefär. haha.. han drar ju till stockholm och pluggar snart också. Måste verkligen passa på och se alla innan dom drar ! Blir antagligen fika med Johanna Karin Sandra Sara och Anna i veckan också, om vi bara kan hitta ngn dag som passar alla!! Johanna drar ju till USA och pluggar på måndag och Karin till Betlehem och jobbar som volontär i 8 månader. Jösses vad man kommer sakna alla! Fast jag är faktiskt mest avundsjuk på mig och Stina :)) IHH!!

godnatt

I'm open, you're closed
Where I follow, you'll go
I worry I won't see your face
Light up again

Even the best fall down sometimes
Even the wrong words seem to rhyme
Out of the doubt that fills my mind
I somehow find
You and I













måndag

skön dag på jobbet även fast de va reklam. ska snart hälsa på pappa på lassarettet :/ förhoppningsvis e han iaf hemma till min födelsedag på ons.  blir även mer jobb senare. men de är ju iaf snabbisjobbet :) .. och som vanligt... jag bara längtar som AAAHHFDSFDSFJSFSLJ!!

ajdå

hade visst 3 veckor kvar på jobbet och inte 2... hade räknat fel.. känner ingen motivation för att dra iväg nu direkt då.. haha.. aja bara att kämpa!! 7 veckor kvar på  den här sidan jordklotet :))

isn't it obvious?



"I read somewhere... how important it is in life not necessarily to be strong... but to feel strong"

.

trevlig kväll/natt igår med=).. blev Å, aldrig varit in där innan, vaknterna va snälla och släppte in lilla mig som bara är 18, haha.  va längesen som jag sov så länge som jag gjorde idag, till två faktiskt.. hehe.. ingen bra dag idag, är rädd :/ pappa säger att han inte mår nå bra igen..........orkar inte just nu :(( helvete.

Hahah snodde eriks bild från i fredags.skulle försöka dricka ur den här men gick inte så bra, den va trasig så blev rätt blött... hahah














RSS 2.0