well..

hmm..jag känner att jag måste skriva av mig. just nu är mitt huvud bara överfullt av massa konstiga tankar. vissa bra, men många är bara förvirrande. Tänka är skönt, men ibland blir det bara för mycket. Allt går så fort, jag hinner inte riktigt med. jag är fortfarande efter, kvar i det gamla. Hur ska man då kunna gå vidare? Jag måste släppa allt det gamla, jag vet. Måste våga släppa allt, börja om på nytt. Så är det nog. Men saken är den att det är rätt svårt och jag vet inte om jag skulle klara det..Det var iaf skönt att få prata med dig idag. Jag vet inte varför, men det bara kändes bra. Det behövde jag, tack:)

För övrigt så är jag sur för att jag inte fick låna bilen av mamma och pappa. Dom tyckte de va för kallt så att den kanske inte gick o få igång sen.. då äre fan kallt XD.. så ja.. jag blev hemma ikväll bara för att dom är så bläiga just nu :oo..! Ge mig en bil ngn:)? aja imorn blire iaf ut. men jag har inte bestämt mig vart jag ska ta vägen. men tror det blir ankan ^^. annars knoppen. vad ska ni annat folk göra då:))?

Känns inte som att det är 2010 om bara 25,5 timme. helt sjukt. Men 2009 har varit ett märkligt år. På vissa sätt helt fantastiskt bra och på andra sätt helt hemska. Tror faktiskt inte att jag någonsin deppat så mycket som i år.. haha låter hemskt men är sant. fan vad emo jag känner mig. Men nej så hemskt har året inte varit, jag har bara inte kunna släppa vissa saker. Fast va det gäller utåt har jag nog varit gladare än vanligt, så doesnt matter:) Let 2010 be better:)
Jag ska göra mitt bästa för att lyckas. Men det ser bra ut just nu?! i think...

Jag skulle kunna skriva hur mkt som helst. Känner att jag behöver.  Både sur på mamma och pappa och helt full med tankar. hah toppen!. ska nog ta och gömma undan en bilnyckel sen när pappa har hängt tillbaka dom :D. olydig hanna. jaja.. får inte ur mig ngt vettigt av alla tankar.... vore bra skönt om alla bara kunde läsa dom ibland.. men men..



Ha de bäst alla :)

-25 grader :o

Inte nog med att det var ruskigt kallt igår, idag var de ju ännu kallare. hemskt verkligen. Jag som tänkte dra ut och springa, nej det var nog ingen höjdare.

Blev stan idag med. Inte lite som jag har sprungit runt med folk på stan den här veckan, men är det rea så är det, antar jag :o även om det inte finns så mkt på rean. Men men.. Efter stan blev det att dra in på gymmet i värmen. Skönt att få träna av sig lite. Det behövdes :) Hoppas att det är lite varmare i morgon så man kan börja dagen med en tur på skidor. Jaja, vi får väl se:)







mummsis!

Nu har vi tjockat i oss massvis med godis och ska nu se på flickan som lekte med elden, därefter blir det någon thriller som jag inte minns namnet på :)

För övrigt så köpte jag denna killskjorta idag, men jag tyckte den var snygg:)
rea på carlings gillar man:)


aja nu blier det filmtime, tjoho :)

- 20 grader, Burr!

OMG! vädret är awesome idag! dock -22 grader ute, men solen skiner och den djupa snön glittrar, mums så härligt :)
För övrigt så hade jag tänkt mig att inte sova bort hel dagen idag, så bad mamma väcka mig tidigt. Klockan tio kom hon in, men jag va så äckligt trött så fick bli att gå upp 11 iaf. INTE BRA HANNA!

aja, nu håller jag på att städa mitt jättestökiga rum, hur ska man annars våga ta hem kompisar o_0? haha, det blir faktiskt fint när man får bort alla ton kläder som låg utspridda över hela, verkligen hela rummet.

Nu sitter jag här o ser ut som en liten tomte i min nya mössa, ska snart ner på stan, fixa julklapp och köpa ny mobil?! Sen kommer nog ankis hit?!. Någon träning hinner jag tyvärr inte med idag.. men kanske lika bra med tanke på hur ont jag har i verkligen hela kroppen.. Skidåkning är verkligen bra träning. Yeees! Är nog lite för kallt för att kunna vara ute och träna idag också. Hade iof kunnat dra till gymmet, men inte lika kul utan sin gymkompis som är på andra sidan jorden :ooo jag är avundsjuk på dig anotniaaa!!

Aja well, stan nästa. Ha det bra:)! och förresten, grattis till Stina idag :D!

Måndag

nu gjorde jag en ny blogg. Fick bli blogg.se ist för devote den här gången. får väl se hur bra jag kommer lyckas att hålla den uppdaterad.

Idag började jag i alla fall dagen med en 8 km lång tur på skidor. Det var riktigt skönt;jobbigt men skönt:) Ska faktiskt försöka åka i morgon med. I så fall blir det tredje dagen i rad, men jag måste ju komma igång till kortvasan nu.

Höll förövrigt på att köra fast när jag skulle parkera bilen, så otroligt mkt snö + uppförsbacke, nej det var ingen vidare kombination! På vägen hem höll jag dessutom nästan på att slira av vägen när jag skulle köra ur rondellen, haha jag är galen! får se hur länge jag lyckas hålla mig på vägen - wish me good luck!. Inte nog på allt så körde jag utan körkort idag också, inte lätt att komma ihåg allt vill jag lova. haha, bra bilförare jag är (;

Har redan lyckats vända upp och ner på dygnet - inte bra. Vaknade 1 idag, usch. Därför hade jag tänkt att gå och lägga mig tidigt idag så jag hinner med mycket i morgon. För imorgon kommer nämligen ankis hem, och det betyder ju att jag måste träffa ankis! haha:) Och innan det måste jag hinna träna och ner på stan en sväng också. Blir nog en lång och bra dag. Hoppas mitt simkort kommer på posten också, så att jag kan sticka iväg och köpa en ny mobil som jag kan börja använda.

Nu är det inte långt kvar på 2009, så dom sista dagarna tänker jag ta vara på och förbereda mig för ett nytt år som jag ska göra till det bästa - like everyone always says (and how many of us really change our lifes o_0?.) well, I will!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0