australieeen!!

Nu har man varit i Australien i 2 hela dagar. Jag trivs jattebra! Flygresan var dock riktigt jobbig, 21 timmar sammanlagt. Sitta pa Bangkok i 3 timmar och vanta nar man ar helt dodstrott ar inte att foredra! Sova kunde man inte direkt heller! Pa planet traffade vi Sebastian fran gbg och Oskar fran jonkoping. Det gjorde if saken battre. Pa forsta planet gick det att prata sig igenom tiden. Pa andra planet va man sa sjukt javla trott och dod. Nar val va framme, ca 21 Australiensk tid sa packade vi oss in pa hostelet. Fick dela rum med 3 framlingar. Men de ar snalla. Stina hamnade altsa i ett annat rum. Sen gick vi ut och at lite Sydney, man kune ga i shorts och linne ute, vid elva pa kvallen aven fast det bara ar var har!!!!

Dagen efter vi kom fram sa blev det att dra till Bondi Beach och Operahuset m.m Va sjukt skont och varmt jamfort med Sverige!!!! Darafter kopte vi varldens ackligaste och billigaste mat (nudlar med vatten?). Hahah usch. tyvarr bestar dagens kvallsmat ocksa av nudlar, narmare bestamt nudelsoppa.. mums! haha nej.. kanske inte... detta ar kommer bil som ett ....bantningsar??? haha...

Idag har jag och Stina nyss bokat resa upp till Cairns, narmare bestamt pa torsdag nasta vecka = 7 oktober. Hostel i 7 natter ar ocksa bokade. dyyyyrt. hoppas pa att vi kommer kunna hitta ngt jobb dar. tydligen ska de va massa backpackers.. hmm.. och dyka vill vi ju gora nar vi ar dar. hopefully sa loser det sig pa ngt satt.

Har varit pa Work & Travels Office the whole day idag. Fixat med bankkonton, mobilnummer, och massa massa annat. Huvudet exploderar snart av information.

Pa fredag aker jag och Stina till dom jag "kanner" lite utanfor sydney. Det blir spannande.  Men nu maste jag dra, ska val ga tillbaka till Hostelet och vacka Basse som verkar ha somnat och Sen ska vi fixa den suuuuupergoda miggdagen... eller inte.. hahaha!

ar sa himla trott och saknar alla er i sverige jaattemycket!!!!!! just so you know<33
















stress

stresssdaag. nu mååååste jag in i dsuchen, 1 h och 15 min försenad enligt mitt dagsschema.. hahha. därefter blir att försöka bestämma kläder inför ikv, svååårt. hhaahah jag är tönt :) .. sen ska jag ner på stan med mammssi för att fixa de sista på inköpslistan.. som egentligen fortf är rätt lång.. hahaha...  och lite besviken på min lön också, tjänade mindre i augusti än i juli fast jag jobbade ca 8 h mer. det går inte ihop??? hmm hoppas lönespecet finns i brevlådan idag så jag kan undersöka saknen NOGGRANT!!! aja... ska skynda nu så jag hinnner med dagen.... toniiigghtt= partyyh för sisa gången i sverige på länge. det bliiir greeeaaat:D:D:D!

tröööttaaast

jobbat till ca 15. varit med stina och provpackat osv. nu kommmer snart krille hit.
jag längtar tillls i morgon!!! mhihi


3

aaah detta tar på krafterna. humöret är helt fuckat, upp och ner hela tiden. drömde de mest mongo drömmarna i natt. vaknade gjorde jag av mig själv klockan 5 och kunde inte somna om... om 3 dagar liksom.. det känns helt fuckat.

nu ska jag snart och jobba och sen kommer stina.

isfhsajflsifsalhfsjafhsalkhfsahfsali! ett litet cp/glädjeryck^^

4 dagar kvar

Måndag: Va med stina hela dagen och planerade och shoppade och ja...^^

Tisdag: Träffade Emilia, Sara och Maria på stan för att fixa lite småsaker. Sen gick jag och Maria runt lite på stan och kikade. Sen blev det hem för att provpacka och lägga iordning massa grejs. På kvällen träffade jag Pontus en sväng.

Onsdag: Det började med att Posten ringde, så imorgon (torsdag) blir det att jobba lite.  Sen blev det en fika med Sandra på förmiddagen:) Därefter hem och skriva klart cv osv. blev ju lite stressig nu när jobbet dök upp i morgon...stress för att hinna allt.... Har även nu lämnat tillbaka min mobil som täckningen krånglade på, så har nu fått en sprillans ny. Känner mig lite tom för tillfället utan mobil medan den ligger på laddning. haha

Torsdag: Jobba till ca 15. Därefter träffa stina och planera de sista. Sen träffa Krille en sväng?

Fredag: Hem till Emilia/Maria på dagen för att fixa innan sandras 20-årsfeeest på kvällen! Blir kalaskuuul:D

Lördag: Hemma med familjeeeen och packa!!!

Söndag: Viii lyfter!!!!

Måndag: Landar i Sydney :D:D:D:D:D!!!!

det närmar sig!!

aahh. panik? snart åker jag. veckan är fullbokad från topp till tå. att träffa alla en sista gång på väldigt länge kommer kännas konstigt. jag och stina har today först varit på stan och kollat runt ett tag, och käkat världens sulligaste mackor! jag köpte även min pyjamas, ett hello kitty linne + shorts från hm... haha det blir perfekt!! om man bara skulle lägga ihop resan med alla kostnader för sånt som är nödvändigt att ha med sig för att kunna åka så har jag säkert betalat kring 10 000 extra... hemskt men sant... efter stan drog vi hem till stina och provpackade och fixade lite i 4 h... Nu är dagen snart slut och ska sova mig pigg inför morgondagens händelser!


aaaaaaaaaaah

I'm fucking nervouuus!! only 6 days left :| aaaaah..........



und jetzt....!!!! träffa stina.



ha en bra dag alllaa!!!!



heehe hittade en kjol häromdagen som jag köpte under studentveckan och aldrig använt. somrig och bra, den ska följa med :DDD!!!ihiih

hahha

 :*


7

heeh kort update.

varit i stockholm: shoppat lite, sett bio i 3d, hälsat på farmor, tränat osv...
kommit hem, blivit sjuk typ. intresserat mig typ hur mkt som helst för politik.
igår inhandlades nästan en ny garderob, 3 nya linnen, en tshirt och typ en blus. även minneskort och småsaker som ska med till australien. + en ny mobil. tur man har en snäll mamma.
nu ska jag snart och rösta och sen till mormor på middag. detta med typ feber.


Liten?

En liten hanna borde antagligen känna sig stor. En liten hanna känner sig förvirrad. En liten hanna känner sig minst.

Om 14 dagar är jag påväg, påväg väldigt långt bort, påväg för att vara borta väldigt, väldigt länge.

Jag kommer sakna alla söta människor massa mycket. På ett sätt längtar jag hur mkt som helst, men samtidigt så vet jag att det är nu man sätter punkt för mycket. Jag kommer exempelvis aldrig "bo" hemma mer sen; inte mer än på helger, "sommarlov" osv. Märklig känsla.

En liten hanna är nog inte så liten längre. En liten hanna borde nog känna sig stor.























klädsortering



kollade igenom tunikor, linnen och shorts. den främst högen är sånt som ska med till australien, mitten är kanskehögen och längstbak får stanna hemma.. haha inte lätt.. blir att kolla igenom lite långärmat och jeans en annan dag.. kommer aldrig kunna bestämma mig?

natti

nyss kommit hem. leka med småbarn är kul. dom är söta:) men nu är jag jättetrött och har varit sen ca niotiden. ont i huvudet har jag också. så nu ska en hanna och hennes säng sova tsm. godnatt.


Inception

igår hände lite av varje. har bla en egen mobil för första gången sen april. haha... så kan de gå. sen träffad jag bla erik en snabbis på eftermiddagen och snackade lite innan han drog upp till stugan, va på bio - inception, helt okej film. Åt så jag sprickte, såg älgar skitnära (trodde jag skulle döö :(), krilles dumma fel som bor mitt ute i vischaan, och lärde  dessutom bögen matte :D ååh vad jag saknar att plugga matte, helt sjuk kul! Och mattebreddningen verkar ha gjort så kan i princip kan de mesta o boken som heter "linjär algebra" , coolt... haha nu låter jag som världens nörd men jag tkr matte e skitkuuuul!!!! haha....träffade även jeanette för första gången på jävla massa år.. gud vad jag saknar många av alla er tjejer i stallet!! de va tider de :O

blev sent igår och jag är skittrött men vaknade självklart tidigt iaf. ikv blire 40-årsfest. heeh. nu ska jag in i duschen. kanske borde träna med tanke på hur jäkla onyttig jag va igår??????

hbo

va ju på hbo o träffade maria idag, lämnade igen böcker och fixade mina betyg än en gång på engelska. Det kändes jättekonstigt. Allt kändes som igår, men så konstig utan alla klasskamrater. Jag saknar Nv3b massor<33!!

när jag kom hem har jag fixat med australiengrejer. börjar bli lite stressig nu fakitkst. kom ju på igår att vi kanske borde vaccinera oss eftersom att vi ska till thailand i slutet också.. aja.

justja, har pratat med Peta också, hon vi ska bo hos i sydney en vecka i början. kommer bli awesome, hon ska ta med oss ut på massa roliga uteställen, visa oss runt i sydney och sånt där :D kul!!

funderar på att bli sådär mörkhårig igen:O

Nu är min hemlagade mat faktiskt helt klart och jag ska stoppa ner ngt i magen innnan jag ska iväg och träna. imorgon är det helg. har faktskt inget planerat imorgon än. får se vad som dyker upp...villvillvill inte lämna vissa personer och så många som man nyss lärt känna som man bara vill lära känna mer men som de bara känns helt meningslöst med för tillfället.... buuhu. aja middan e klar! puss!


18 days left

idag blev de stan med krille, idag köptes det inget för min del iaf! Borde ha fixat kort till mitt internationella körkort, men det glömdes bort. Åt en hel del onyttigheter gjorde vi också, men vadå, det är ju gott?

imorgon blir det att kika in på hbo igen, ska äta lunch med maria:) och även lämna igen lite gamla böcker och fixa om de internationella betygen eftersom de tydligen inte kunde få de rätt på en gång. haha..

Nu blir det promenad i det fina höstvädret. see you :*

:)

nu har man sagt hejdå till karin. har inte fattat de men kommer inte se henne på ca 8 månader, det är lång tid! Tur att fb finns ;D ! På kupolen hittade jag ingenting förutom en kalender. Men på lager 70 hitttade jag snygga och billiga leggins, hårnålar och snoddar. haha^^. sånt som alltid går åt! Sen drog jag och bögen och käkade pizza. mumsi! Sen hamnade vi en askul affär i typ en timme:D inredning ftw! hahaha.....

Nu på kvällen har jag snackat med bästaste bästaste antonia på skype<33333333! saaaknar dig! Så mkt man har att prata om, iiih! Längta tills jag får träffa dig igen :D!!

En bra sak är också att jag ska fara ner till stockholm nästa helg bla för att hälsa på farmor innan jag åker. Men blir också att hänga med jonas till kth en sväng ochse hur livet ser ut där!! och sen blir de utgång med  kthfolket på onsdagen:D det blir kul=)!

hehe.  nur det idoool :D:D:D haha.. snart iaf. ha de bra alla=)

avsked=(

Jättetrött efter en lång dag. Blev avskedsfika för karin idag tillsammans med i princip alla tjejer i gamla klassen. Nu ska jag sova, verkligen jättetrött. Imorgon blir det upp tidigt för har lovat karin att skjutsa henne till borlänge. sen blir det hem en snabbis innan det blir borlänge igen för att kolla runt på kupolen med krille!. Natti:)

frisk!!


FRISSSKK:DD!  så skönt, iaf nästan :) dagen började med att jag Sandra och Emilia möttes upp vid friskis! Sen så har jag fixat cv på engelska nu också. Ska nog städa rummet och fixa lite resten av dagen(kanske kupolen). är även så himla sugen på att måla om i mitt rum igen. men de är väl onödigt innan jag åker antar jag. och med tanke på att jag i princip aldrig kommer bo hemma mer förutom på somrarna och somliga helger. aja.

Imorgon blir det hejdåfika med tjejerna för karin eftersom hon åker sen :(((! Kommer sakna!

Nu skriver jag mest bara för att hålla uppe bloggen tills jag åker till australien. ska försöka skriva lite ibland därifrån. har inte direkt ngt vettigt att komma med just nu. kommer nog inte ha så mkt tid snart heller. i veckan blir de at fixa mer inför austalien och träffa en del vänner, nästa vecka blir det stockholm ett antal dagar och sista veckan lär jag vara helt vrickad, men där har vi ju även sandras 20-årsfest att se fram emot... men kommer bli fullt upp nu sista veckorna i sverige :SS och bara måste hinna med att träffa alla ni som är kvar här i falun iså mkt som möjigt.. även om de flesta har stuckit.. men usch vad jag kommer sakna folk!!!

snorapa




skitsnorig, apäckligt. varit ute och gått en sväng i de fina vädret iaf. närmare bestämt till preem och tillbaka. Och gissa vad? Det gjorde mina ben till spaghetti och en hanna till jättetrött. Kondisen ligger på topp som förkyld. oja.  jag som ville till Arenan ikv:((( men men :/ inte så mkt att göra åt saken.    ha de bra alla=)!


sjuk

11 veckor färdigjobbade. skitförkyld så man knappt kan andas = apjobbigt. Ska nog redan krypa ner i sängen och se lite film. Jordnötsringar får sällskapa:)


sjuk

legat still i soffan enda sen jag kom hem. orkari nte rör mig . gör ont i kroppen och har ont i halsen. blir väl att gå på alvedon i morgon. ligger och kollar på finalen i fångarna på fortet nu ^^ jag vill också vara med:))!!!

RSS 2.0