kanondag!

verkligen asbra dag!!

Fick vg i fysik b, jag är nöjd :) Men det bästa av allt, jag fick mvg på matte e np, vilket jag inte alls trodde:D asnajjs!! så nu blev de mvg i matte e också :)...

På eftermiddagen hade vi skattjakt, gyttjefotboll och bad och solmys på roxnäs vid vattnet :D helt underbart kul :) jakob och krille hade annornat en jättekul skattjakt. jag karin max dardan och johan hade max lilla bil , som verkligen var minimal, med 2 riktiga säten och vi körde runt i stan som idioter, allt för att vinna :D vi skulle nämligen ta oss runt till olika ställen för att hela tiden få nya ledtrådar om vart vi skulle.. :) aja vi kom iaf tvåa:D höll nästan på att ta död på lite folk i trafiken XD

Sen belv det gyttjefotboll, jättegeggigt och jätteroligt :) kvällens avlustades ute på roxnäs udde där vi ska grilla i morgon kväll med alla nv3or igen :) kuuul vecka!


Lånade annas bild^^

wiiiee

idag blire skattjakt och gyttjefotboll med NV3, skojjjjs=))! strålande sol och riktigt varmt =  gilla!

If today was your last day

Hittade studentskor och kuvertväska på kupolen idag:D (och godis :|) haha... gillar skorna skarp :))
Tränat lite idag också, och när jag om hem vid ca 7 så somnade jag på sängen och vaknade nyss XDD
Imorgon blire att fira morfar och träffa Antonia! Nu ska jag mysa ner mig i soffan :) ha en bra kväll allihopa!



Kommer sakna sönder NV3!!!!! 2 veckor kvar nu!! Så himla kul ska det bli samtidigt som jag inte vill lämna klassen!!

stockholm!

Stockholmsresan var riktigt kuul:D! köpte bla diadem och armband till balen :))
i eftermiddag/imorgon blir att åka till kupolen med maria och karin, eftersom jag fortf inte hittat några skr :(



Stockholm<3     NV3<3

SJUKT AWESOME!

alltså det är verkligen helt sinnes! FÖRSTA GÅNGEN PÅ 3 ÅR, SOM MAN INTE HAR NÅGON LÄXA ELLER NGT SKOLARBETE ALLS ATT GÖRA. Känslan är läskig, känslan är obeskrivlig, känslan är helt fucking underbar

Fick även reda på mitt projekarbetesbetyg idag, MVG :DD wiho! jag är sjukt nöjd med mina betyg, har verkligen gjort allt ja kunnat och det har räckt långt :)) känns så himla bra efteråt :))..

vi har planerat helt gelt roliga saker i skolan idag.. hade klassråd i tre timmar. sjöng igenom alla våra studntsånger.. sprang även in i helt random klassrum och sjön "för ettorna har två år kvar, två år kvar, två år kvar. Och tvåorna har ett år kvar, ett år kvar, ett år kvar, men vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar, för vi har bara festen kvar!!!!".. gjorde vi även i matsalen ;D sådan lättnad att vara av med allt arbete, så skönt.

Nästa vecka blir det Paint ball, Aqua Nova, minigol, bowling, grill och myskvällar, gyttjefotboll, och kanske gokart :D sen därefter kommmer studentveckan som även den är planerad in i minsta detalj!!!! kommer blir kul :))

IMORGON BLIR DET STOCKHOLM!!!!!! Naturtreorna är bäääst och jag är typ hyper????

I'm not afraid to chase my dreams

Bra dag!! Fast Matte Np va rättsvårt faktiskt :/// aja... psykologi b och a arbetet är insckikad. svenskan är klar att ta sig med till skolan i morgon. Allt är klart. 12 år i skolan är färdigpluggade, 3 år på natur närmar sig slutet. Det käns helt galet bra.

I M  L I K E  F R E E ! ! ! !

Blev ingen utgång idag. pluggade klart allt, hjälpte även krille med lite fysik. gjorde ju faktiskt så att han fick bäst av ingenjörerna på förra fysik b provet ( jag är snäll (a)). .. sen åkte vi o köpte lite glass = mumms!!!! sen blev det självklart grey's som avslutning på kvällen..

Imorgon blir det årets bästa klassråd och på fredag blir det stockholm! Livet leker just nu:))

:)

Matte e NP nu då :( sen blir det hem att plugga klart svenskan och psykologin för att sedan vara läxfri ;D!!! efter det ska ja o antonia dra och sola eftersom det inte blev av igår. gick lite på stan ist. hittade ett jättefint linne som antagligen kommer till anvädning till kvällens utgång!!!


have a nice day!!



:(

matte e np imorgon :/ jg vill inte :( känns inte bra...........måste göra klart svenskan o psykologin i morgon också.  blir nog utgång på kvällen iaf.. stressad o kommer noginte kunna fåmkt sömn i natt :((


hare bra alla:*

:)



Wiihoo! bra dag! pratade med min psykologi lärare idag" ja du behöver ju inte göra bra på de här arbetet, jag kommer ju ge dig mvg iaf"... känns skönt :D nu är psykologi a betyget säkret också=) fick även mvg på psykologi b provet som vi fick tillbaka igår, så antagligen är de betyget rätt säkert också:D aasnajjs!!

Igår drog jag o Antonia för övrigt och kollade på esteternas musikkonsert. den va najs=))!! vi ska iväg o sola om ett tag, men innan de = PLUGGGGGG!!!!


för övrigt så hr jag ont på ustidan av vänster armen, på en liten fläck typ :( läskigt... tänk så är de ngt farligt:/?

Summmer!!

Cuz it's summer time baby, it's summer


Actually the same shirts today, as at the photo, which was taken two years ago. But it's summer, it's summer<3


Måndag:
pluggplugplugg
Tisdag: pluggpluggplugg
Onsdag: pluggplugg + np
Torsdag: Klassrådsöj :D XD
Fredag: Stockholm!!
Lördag: Utgång??






söndag.


Du är världens bästa vän och jag är så glad att jag har dig <3

Har pluggat en hel del idag. Jag gillar varken matte eller svenska för tillfället.


jag vill få ur mig massa.

jag vill men jag kan inte.

jag vill men jag får inte.

jag vill men jag borde inte.
 
jag vill men du vill inte.

yees




Summertime <3

Riktigt mysig grillkväll med naturarna i fredags :) Igår va hela släkten i stugan hela dagen, riktigt mysigt de med med stekväder. Badade en hel del och åkte lite båt^^... När vi kom hem vid 21 typ blev det att dra till antonia en sväng=)..

 idag är det en tråkig förjävlig pluggdag. jag har insett att jag har glömt typ all matte!!!! Np på tisdag. inte bra..

utedag!




Utedag idag, bara för att jag gillar dessa två bilder på matilda i eken skarpt mkt :) riktigt härliga=)))!!!

Ikväll blire grillning med naturtreorna ;D skojj! ska hoppa in i duschen nu:))"

reegn :(


Hej fiisk!


Det sppööööregnar ute :( och vi ska ha utedag och klättra i ekar :( fuccck liksom!!!!!!! Hoppas det blir fint ikv iaf  när vi ska hem till lisa och grillaa!!!! Efter utedagen ska nog jag o antonia sola lite ockås;D


Hahaha hade sådan timing igår, precis när jag hade lämnat av antonia så börjar det verkligen spööregna och åska, jag på cykel skyndar tilll närmaste tak, vilket är sjukt litet. Kommer en gubbe och klämmer sig in bredvid mig och frågar om jag ska med till säter. hha ... blääh XDD

För övrigt så var det sjuuukt varmt igår, 27 grader! massa låg ute o solade på gräset i skolan^^! kunde cykla i kjol och tshirt till skolan utan att ens frysaaa! snarare svettas XD

Men nu måste jag skynda lite för ska snart möta karin matilda och stina ;) ha en bra dag!!!

Soon we're there


I can see the light coming, we're almost there.  A start of something new.

Fysik B nationella kändes bra?. Lättare än vad jag trodde det skulle vara i alla fall. Efter det skrev jag och stina på vår psykologi B rapport om kärlek, det gick rätt bra idag, snart klara med den också=). Har inte pluggat så mycket religion sedan jag kom hem. ska bita tag i den lite mer nu snart.

Vi planerar studenten för fulla muggar. På fredag blir det Grillning hos Lisa med A-klassen. Roligt:) Vi planerar för fullt hela tiden. Jag kan inte fatta det. Snart är 12 skolår förbi. Är det inte underbart? Samtidigt som det är lite ... sorgligt? Om 4 veckor går jag inte i NV3B längre. Sad..Jag kommer sakna klasssen helt sjukt mycket. Det har verkligen varit 3 underbara år, även om plugget ibland har tagit helt död på en. Men hur underbart är det inte att ha klarat av natur? Hur bra känns det inte i efterhand? Får inte glömma att jag har en hel del kvar, bara så svårt att koncentrera sig på allt nu, man är så full av längtan, längtan efter något nytt.. This is a start of something new..

pepp!!


Nu kör vi och den här gången lyckas vi!!! fysik b nästa, jag är lite småpepp! jagär glad idag!!
Så mycket att se fram emot :) Blir dock att plugga till religionsprovet i morgon när jag slutat idag, vilket är typ halv 5 :S

 

Just don't give up I'm workin it out  
Please don't give in, I won't let you down  
It messed me up, need a second to breathe  
Just keep coming around  
Hey, whataya want from me  
Whataya want from me  
Whataya want from me  



HEJDÅ FYSIK!



iMORGON SÄGER VI HEJDÅ TILL FYSIK B, UNDERBART!!!

plugg






Plugga plugga plugga.. jag orkar inte....

mååndaay

jag är typ glad. men har sjukt mkt de 2 sista veckorna innan våra betyg ska vara satta. religionsprov på tors, slutar halv 5 efter haft psykologi och fysiknationella hela dagen. great? nej.... MEN JAG MÅSTE HÅLLA UT, BARA 2 VECKOR KVAR AV 12 FUUUCKIIING ÅÅÅÅÅR!!!! fattar det knappt själv :S jag är nog typ vuxen snart? gaah. dont want to.

aja. ha en bästig dag alla:*

NV3B!






Inte alls många dagar kvar med klassen, vissa kommer man antaligen aldrig mer se efter studenten, jag kommer sakna NV3B!!!!!

soool!


härlig dag, inte så bakis som jag trott jag skulle bli. låg ute i solen och stekte till halv fyra, rättbrun nu fakitiskt:) Sen bar det av till kusinerna, Agnes fyllde 3idag, så söt:))..Har även kommmit på att jag önskar mig olika slags färger i studentpressent, typ akryl, aquareller osv, sjukt kul att måla ju (a)....

ska upp och jobba tidigt i morgon. jobbigt. men men.. sen blir det nog fysikplugg hela dagen.. mammi och pappi kommer även hem:))

ha de bra alla=)

countdown:D



blev en liten förfest hemma hos mig innan igår, innan vi hoppade på bussen mot de hemliga stället:D vet visade sig att vi va i P-floyds lada på landet utan täckning. haha . men de va faktiskt riktigt kul:D mår dock inte lls bra idag, och ska på barnkalas + jobba ieftermiddag. kul va? ska vi byta?

Lets have a good night!


Hihih hittade min header från min gamlaste blogg^^.... mormor ringde nyss "men de va en fin blogg du hade, och jag gillade de där som stog högst upp "XD, hon syftade då på den gamla bloggen, peppar pepper XD hahah^^...

Nu har jag städat de mesta, pluggat lite. lagat mat och tvättat håret:D snart redoooo inför kvällen :DDD

FRIDAY

uppe i ottan, ska ut o springa lite innan de blir mer fysikplugg och städning inför ikv! Ikv äre Countdown, spännande vart bussen kommer ta oss:D blirsäkert asnice^^!

Igår vare ju meningen att jag skulle plugga asmkt, sen kom krille hit för han skulle med plugga, men blev inte så jävla mkt gjort:| han o min bror var för övrigt jävligt jobbiga hela daan!!   aja fixade lite till ikv iaf, godis o sånt;D hihi...


ha en bra dag alla!

studenten <3

Åh vad jag vill springa ut nu!! testade både klänningen och mössan igår, men kan ju inte visa mig helt i studentkläderna än så klippte bort mössan!! man blir ju helt tilll sig av att bara testa sakerna, helt glad blir man:D man villl bara ha på sig allt nu och springa ut!!

inte långt kvar nu:))!! Studentfest i morgon, det blir askul=)!!

Nu ska jag plugga mer fysik och sen dra iväg o träna, tjohej=)

hihi

jag är lite sådär lagomt trött, musklerna är dock helt spagetti och benen är helt darriga, cyklade ju faktiskt 2,7 mil igår+ hårdträning ed både styrka o kondition.!!

känner för att lägga mig i soffan och se ngn bra film bara... hmm... undra vilken :)..

Nyss varit och solat, de va skönt=)

långhelg mee likes!! mina föräldrar e snälla, har handlat hem massa nu när dom är borta och tankat bilen full till mig + att de gav mig en 500 ifall jag behöver ngt.. hihi snälla!

wie:)

Idag äre onsdag och nu kommer man vara ensam tills på söndag, de blir skönt=))! På fredag äre den hemliga studentfesten, det blir asnice:D idag får vi se vad som händer (om det händer ngt:o?) först skola iaf, och psykologiprov på eftermiddagen. hoppas de går bra!!

Tränat massa de senaste dagarna, me likes :D

Igår såg jag på en sopbil att de stog skrivet "Wish my wife was this dirty too". Hahha lite kul tkr jag^^

Nu ska jag maila svåra studentsånger till mig själv så jag kan skriva ut alla iskolan så vi kan sjunga iskolan idag :D mihih..

för övrigt har jag drömt samma dröm i 3 dagar nu.. har jag ngt fel eller :O??

ha en bra dag alla!!


wiieho

Energiarbetet inskickat, blev 7 sidor! Nöjd! Även pluggat lite psykologi. Men bäst av allt jag har tränat:D träffade hanna på friskis så hon drog med mig på ett medelpass, va skojj=)! tänkte gymma först, men får bli i morgon ist:))

Nu är jag pigg och glad :) träning får en att glömma sånt som e blä.jag älskart!!=)

Ska snart lägga mig, natti alla söta:)

SOMMARJOBB<3

MIN SOMMAR ÄR RÄDDAD! Fick mitt brevbärar jobb idag;D Ett steg närmare coola Gustav Svensson, haha :D!! Fast jag blir nog lite coolare för jag är bilbrevbärare:) 2 månader, nicee!! Kommer dessutom inte jobba så många timmar om dagen, men kommer ändå tjäna upp emot 20 000, nice=))) Ngn som villl resa lite med mig sen :D? mahaha^^ wie :)

Nu ska jag fortsätta och plugga bort lite mer av gymnasiet :)



Haha min bror är kul. jag sitter här och pluggar och snackar om att jag hade ont i hjärat i skolan idag. (jag hade faktiskt det, det högg i hjärtat juh). så frågar han varför "för jag har så mkt att plugga" så säger han " Hhaha men vafan orka plugga, fuck the system liksom" .. haha lät askul ^^.. och ja, jag är sämst på att berätta roliga saker och fortfarande få dem att låta roliga :))

Ska snart och gymma :)

måndag morgon

pappa kom iaf hem ca 1 timme senare, va tydligen inga konstigt alls, skönt de :)... jag är ändå äckligt trött, jag kan inte sova när jag är stressad och just nu är det hemskt. känns iaf bra har psykologi b och fysik b idag, de ämnena som jag verkligen behöver plugga i, då får man iaf ngt gjort i skolan.

för övrigt så villl jag bara spola fram tiden, ja dels till på fredag :)).. men helst till studentveckan :))

gaah

fitta vad stressad jag är :( seriöst min mage göör ont och känns som jag ska spy av 1000 olika anlendingar... o pappa mår inte bra heller.... rädd :// ... allt kommer samtidigt och jag kan inte ta de lugnt !! jag vill soova nu men kommer säkert ligga vaken hela natten sönderstressad och fylld av tankar som en sjukt stor fotbollsplan eller ngt!!! haha nej men  usch, jag tänker på alldeles för mkt samtidigt och ajjjjjjjj mitt huvud och ajj min mage XD

haha öfrlåt.. jag är störd.. jag vet:) men jag orkar inte livet för tillfället :))

hihi


För jag har världens sötaste kusin :) "hanna inte åka hem!" haha så söt, sprungit runt o lyft på henne och snurrat runt henne massa "en gång till" typ 1000 ggr^^  Hahah :) ananrs idag så har jag typ varit ute massa, och inte alls pluggat så mkt som jag borde, men men ^^ mkt jag borde som jag inte gör xD


sola

såhär galen blev jag igår när vi kom till lugnet och dom hade stängt^^. men sen när vi va där idag så märkte vi att de visst va öppet igår iaf...klantiga som vi är :O solade solarium för första gången idag iaf, haha ^^... får nog bli några gånger till innan studenten om det inte blir fint väder :))

Nu ska jag pluggeliplugga lite :) ha de bra alla:*

natti

nu säger jag godnatt efter en bra kväll :) vi gör ett nytt försök med att sola i morgon ist^^. mihih.  krypa ner under täcket nästa=)!!! natti på er :)

:)



Taha lite roligt :))... idag ska jag nog försöka pluga bort en hel del samt vara ute i de fina vädret=)) ha de bra alla:)


hittade just världens mest godluktande saak:|ska nog lägga ner de i en påse så att de aldrig slutar lukta:DDD haha. jag e störd^^ men seriöst : O mums.....

..

Vi fick reda på idag att vi va 7:e bästa i hela sverige som fick bäst på kemiolympiaden. de va nice. tydligen bara ca 3 p från en 4e plats:).. även om det inte gick på topp för mig men. kul iaf:)

Köpte även en fin balklänning idag :)

When you try your best but you don't succeed
When you feel so tired but you can't sleep


:)

Ner på stan och prova balklänningar :)
Hoppas att dom har fått in några fina:)



























hårfärg



Jag är en fisk! kan inte vänja mig med min nya hårfärg, höhöhö :D ajaa... det löser sig nog.. nu ska jag ut i solen. tjohej!

:))

blev 5 timmars effektivt plugg idag. i princip helt klar med naturkunskapen nu. känns bra. en av psykologisakerna också. nu är jag¨rätt trött och ska nog krypa till sängs :))

Jag typ bara älskar att vi är lediga tors-söndag nästa vecka och att mina små föräldrar är i belgien hela den långhelgen:D mums på det!!


jag kan också :))

I CAN DO IT, I CAN DO IT, I CAN! RELLY MAKE IT THIS TIME, WATCH ME NOW :DD! Ja ni ska bara se vilken hejdundrandesfart jag pluggar i just nu. Redan fått ner 2 fulla datorskrivna sidor på naturkunskapen:D plus att jag redan har 3 sidor med tabeller. yeeeey! Duktig pannis :))!!

Jag är typ glad idag. jag åt ett gott äpple på religionen. det var surt och saftigt. haha.. so what? jag är störd! tjingalong:*

det bästa av allt, jag är typ ledig i morgon:D

hjälp!!


Jag är stressad. buhuu :( ska skriva ut psykologin nu iaf. Och be matilda läsa igenom i skolan. sen får den vara klar. blä jag är fittigt stresssad. I eftermiddag SKA naturkunskapen bli klart!

:)

Kollade på lite gamla bilder igen, hittade vissa jag inte ens visste fanns.

Här är amanda jag eva och karin på erikas kalas sommaren i 4an typ^^. Tiden går fort.

Va meningen att jag skulle plugga nu på morgonen men nejdå, jag kollade på gamla kort ist^^. Ska snart hoppa på cykeln till skolan, när jag nu orkar :))

Tjoho:))

Iskallt är vad det är! Sitter i skolan nu, psykologin börjar om en timme. Sen blir det att dra tidigare för att kolla balklänningar samt färga håret i stan. spännande=)) Nyss haft lunch, ändå hungrig som ett svin. Sitter här med min skagenröramacka bredvid mig och har svårt för att hålla mig XDdreggel*

Ha de bra alla:D

.

Oftentimes we say goodbye to the person we like without wanting to. Though that doesn’t mean that we've stopped liking them or we've stopped to care. Sometimes goodbye is a painful way to say I like you.


hjälp!



Är ni avundsjuka :)? antar att ni inte är de, antar att de e få som har så mkt att göra.. höhö.. ändå är jag inte stressad..

aja nu är krille påväg hit, snäll som ajg är så ska jag hjälpa honom med fysik B igen. Sen blir det träna! tjohej:)

NU SE DET SNÖAR!

hahahah det snöar ute, inte små snöflingor heller XD fifian^^ haha:))
Idag vaknade jag på rätt sida iaf:). Sov riktigt mkt, tror jag somnade typ 10 :)
Slutar redan ett idag, men blir nog kvar och pluggar i skolan och sen blir det nog träning. låter asnajs!
Hoppas att mitt simkort ligger på brevlådan idag också^^

Ha de bra alllaa:*!

lets smile:)


Lets smile and make other people happy

Dagen har varit bra och på fysiken var jag riktigt effektiv, räknade igenom 3 st gamla prov:)
Nu har jag beställt tid för hårfärgning också, tror det blir mörkblond med ljusa slingor i :)

.

tröttast fast jag sov helt okej mkt inatt. blä. känner mig helt tom, trött och allmänt blääh. ingen lust med skola. vill bara.... jag vet inte :/ ibland önskar jag att jag inte tänkte så mkt på allt.. Aja det blir nog kul:)

Ska få låna mobil idag också=))) det gillas iaf*


uppblåst fisk utan innehåll + en sne apa = hanna

mihih


Hihi vi lekte som sagt lite frisör igår :)) haha^^

Idag är plugget min bästa vän. lite trist! Krille och jag va duktiga och pluggade fysik i lite mer än 2 timmar :))

Nu har jag själv setat och ritat lite egna tabeller som jag tänkt scanna in sen. Lite fundersam över hur varmt vattnet är som jag duschar i. vet att det är sjukt hett iaf, kanske 43-44 grader?

För övrigt så har jag blivit bättre på att vara glad igen :) onödigt att tänka på sånt som gör en ledsen har jag kommit på.. mihihi:)))

För övrigt så fick jag även mitt mattebreddningsbetyg betyg i fredags, MVG, fatta glad jag blev, det trodde jag faktiskt inte :DDDD

godnatt alla söta:)

trevlig kväll inne på middags hos grannarna. Agnes och jag lekte frisör sen när hon somnade så så spelade jag och anton wii. vann iaf på minigolfen :D haha^^. jag gillar att vara barnslig:))

Lite irriterande att mobilen blev snodd igår. Fast ändå rätt skönt att vara utan om jag ska vara ärlig:). Hahah lite kul igår. typ 4st som jag inte alls kände igen "öjj du, naturtjejen". folk har koll alltså XD falun är för litet! höhö..

För övrigt idag så har jag latat mig rätt mkt. mysigt att ligga inne i sängen dagen efter näre spöregnar ju:) Imorgon ska jag och krille antagligen plugga fysik igen? och jag ska även göra så mkt som möjligt på naturkunskapen har jag bestämt :)

lägger in lite bilder imorn om jag orkar


=)

Lyckad kv igår=))! blev en asnajs studentsång bla :D hah^^.vi va ca 10 personer i klassen här innan =)  sen blev de utgång, den blev också väldigt lyckad, träffade masssa trevligt folk:Dtack ni som hjälpte mig att leta efter mobilen :))) blev en sväng in på maestro och sällskapa pizzafolket innan jag tog en taxi hem vid halv 4, och nu är jag trött!

RSS 2.0