it is what it is

Dagen började bra. När man satt i postisbilen så ringde telefonen vid halv 11. Blev först lite orolig när de sa ngt om fullt . men de va endast så att vi får mellanlanda i Bangkok ist för Hong Kong, vilket inte spelar någon som helst roll. Så nu är vi alltså 100% säkra på att det blir av. Och hur awesome är inte det:O? Kan itne riktgit fatta det. Hahah och mammas kommentar nyss " är du säker på att du vill det här? Kommer du ha sån här resfeber i 2 månader med sånt här humör kommer det bli jobbigt".. hhahhah.. fast inte riktigt df jag varit gnällig och jobbig här hemma.. hahaa. men redan bättre så hon kan slippa oroa sig, i guess:)))

äntligen är solen tillbaka, då blir man lite glad iaf :)) varit på stan en sväng idag och på kvällsningen blev de att ta 1 mil ute i springspåret. av ngn anledning är min kondition bättre än vanligt fast jag inte tränat ordentligt sen i våras/vintras.. hm.. inget att klaga på =)..


Lat är man när inga föräldrar är hemma. men hittade kyckling med kockosmöljksås i kylen och tog lite grönsaker och rörde om, sjukt gott och även nyttigt :D hahaha



E v e n  i f  i t  a i n ’ t  a l l  i t  s e e m s
I  g o t  a  p o c k e t  f u l l  od r e a m s


Kommentarer
Postat av: lina

FY FAN VA GOD MAT!

2010-07-29 @ 17:25:30
URL: http://linahammarstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0